HighlightsLifestyleΆνδραςΓυναίκαΚοζάνηΟδηγός πόλης - ΠροτάσειςΠαιδίΤοπικά Νέα

Το Μαρκάτι..στον χώρο του γάλακτος και του γιαουρτιού από το 1992 – Tα δικά μας προϊόντα!

Στη Δυτική Μακεδονία όταν ακούμε τις λέξεις πρόβειο γιαούρτι ή φρέσκο γάλα μία λέξη μας έρχεται στο μυαλό…ΤΟ ΜΑΡΚΑΤΙ!

ΤΟ ΜΑΡΚΑΤΙ όμως δεν είναι μόνο αυτά! Ας μάθουμε κάποια πράγματα για την αγαπημένη αυτή τοπική επιχείρηση!

Η επιχείρηση ΤΟ ΜΑΡΚΑΤΙ , Διάφας Χρήστος κ σία ο.ε. δραστηριοποιείται στον χώρο του γάλακτος και του γιαουρτιού από το 1992.

Ξεκίνησε ως κτηνοτροφική μονάδα το 1988, και στην συνεχεία προχώρησε στην μεταποίηση.

Στην αρχή με προϊόντα 1γιαούρτι πρόβειο και 2 γιαούρτι αγελάδος (παραδοσιακού τύπου) και 3αριάνι, και στη συνεχεία από το 2000 μπήκε και στην αγορά του 4φρέσκου παστεριωμένου γάλακτος (πλήρες 3,5% λιπ. και ελαφρύ 1,5% λιπ.)

Σήμερα η επιχείρηση δραστηριοποιείται στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας , διατηρώντας σε υψηλό επίπεδο την ποιότητα των προϊόντων της και την παραδοσιακή τεχνική τους.

Τι σημαίνει “ΤΟ ΜΑΡΚΑΤΙ” ;;;

Η ονομασία ΤΟ ΜΑΡΚΑΤΙ προέρχεται από την πολύ παλιά ονομασία του γιαουρτιού στην περιοχή μας. (μαρκατ’)

Αξίζει να σημειωθεί πως…

Για διάστημα 3 χρόνων καλύψανε με απόλυτη επιτυχία τις ανάγκες των εργαζομένων της ΔΕΗ στην προμήθεια γάλακτος, στα ορυχεία της περιοχής και ακόμη συνεχίζουν, όπως επίσης καλύπτουν τις ανάγκες εργαζομένων διαφόρων υπηρεσιών του Δήμου.

ariani

freskogala

nomos

 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα