Τοπικά Νέα

Το βιντεάκι του Δήμου Γρεβενών με τον απολογισμό της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2021

Με ένα όμορφο μουσικό βίντεο, ο Δήμος Γρεβενών αποχαιρετά τη διοργάνωση της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας του 2021, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 16 έως τις 22 Σεπτεμβρίου, πλαισιωμένη από ένα πλήθος δράσεων και παρεμβάσεων όπου η συμμετοχή πολιτών, συλλόγων και φορέων ήταν αξιοσημείωτη.

Η υγεία, η πεζοπορία, η ποδηλασία, η κυκλοφοριακή αγωγή, οι αθλοπαιδιές, ο εθελοντισμός, η διάδραση, τα μέσα μαζικής μεταφοράς, το βιβλίο, η μουσική αλλά και το Γρεβενιώτικο μανιτάρι ήταν οι θεματικές ενότητες πάνω στις οποίες αναπτύχθηκε το πλάνο των εκδηλώσεων για το τρέχον έτος, με κύριο πεδίο δράσης τον πνεύμονα πρασίνου της πόλης, το περίφημο Άλσος Θεοδωρίδη.

Η Δημοτική Αρχή εκφράζει από καρδιάς ένα μεγάλο και θερμό «ευχαριστώ» σε όλους όσοι συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση της φετινής Ευρωπαϊκής εκστρατείας, στην οποία ο Δήμος Γρεβενών συμμετείχε ενεργά και δραστήρια για 8η χρονιά.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα