LifestyleΓυναίκα

To υπέροχο brand εσωρούχων με τα ομορφότερα μοντέλα – τις γυναίκες όπως πραγματικά είναι

Γυναίκες με τέλειες αναλογίες και αψεγάδιαστο σώμα που είναι η επιτομή της σεξουαλικότητας. Εάν κάνατε εικόνα τις προηγούμενες 13 λέξεις, τώρα επιχειρήστε να δημιουργήσετε μια εντελώς διαφορετική στο μυαλό σας και φανταστείτε τη να ξεπηδά από ένα brand γυναικείων εσωρούχων, εκείνο του Lonely Lingerie.

Γυναίκες δοκιμάζουν εσώρουχα που αγκαλιάζουν το σώμα τους όπως ακριβώς είναι, αφήνοντας εκτεθειμένα στον φακό σημάδια και ατέλειες από το πέρασμα του χρόνου. Αυτός φαίνεται πως ήταν ο στόχος του συγκεκριμένου brand που δημιουργήθηκε το 2009 και έχει την έδρα του στη Νέα Ζηλανδία. Aρκεί να σκρολάρει κανείς στο προφίλ του στο Instagram για να καταλάβει και μόνος του πως απευθύνεται στις γυναίκες κάθε ηλικίας, αναδεικνύοντας την ομορφιά τους στον βαθμό που τους αξίζει.

Πόσες φορές βρεθήκατε αλήθεια να δοκιμάζετε εσώρουχα που δεν σας αντιπροσωπεύουν, που σας στένευαν υπερβολικά και τελικά καταλήξατε να βγάζετε από πάνω σας απηυδισμένες στο δοκιμαστήριο, βρίζοντας τον εαυτό σας πως έχει παραγίνει; Κι όμως, οι ευθύνες δεν θα έπρεπε να επιρρίπτονται στον εαυτό σας αλλά στη μάρκα των εσωρούχων που δεν σκέφτηκε να δημιουργήσει εσώρουχα άνετα και ευρύχωρα για όλες εμάς που παχύναμε μετά από μια στρεσογόνο περίοδο ή έπειτα από τηνεγκυμοσύνη μας, για όλες εμάς που ήρθαμε αντιμέτωπες με τον καρκίνο ή κάναμε κοιλίτσα και περισσότερους γοφούς, μεγαλώνοντας ή απλά επειδή έτσι ήταν ο σωματότυπος μας από τότε που θυμόμαστε τον εαυτό μας.

Η ομορφιά είναι κομμάτι της ατέλειάς μας κι όχι μέρος ενός πλαστού κόσμου που ξεπηδά από εξώφυλλα και δείχνει τις γυναίκες ως τα πλάσματα που δεν επιτρέπεται να έχουν επάνω τους τη φυσική φθορά που νομοτελειακά φέρνει μαζί του ο χρόνος. Εάν το body positivity είχε όνομα, αδιαμφισβήτητα θα λεγόταν lonelylingerie που παρουσιάζει την πραγματικότητα των γυναικών, όπως ακριβώς είναι. Γυναίκες άνω των 50 γίνονται πρωταγωνίστριες σε καμπάνιες και εξυμνούν τη φυσική τελειότητα, εκείνη που είναι γεμάτη από όμορφες ατέλειες.

To συγκεκριμένο brand εσωρούχων απευθύνεται σε όλες εκείνες τις γυναίκες «που θεωρούν πως τα εσώρουχα που φορούν, είναι ένα love letter με παραλήπτη τον εαυτό τους». Τα μοντέλα του lonelylingerie φωτογραφίζονται συνήθως μόνα τους και είναι χαρούμενα ή σε κάποιες περιπτώσεις, μαζί με τις μητέρες τους ή τα παιδιά τους.

Ένα από τα πιο δημοφιλή posts του brand ήταν εκείνο με πρωταγωνίστρια την ηθοποιό, Jemima Kirke που τράβηξε μια selfie ντυμένη στα κόκκινα, στην οποία έδειχνε πολύ cool. Αλλά εξίσου επιτυχημένη ήταν και η φωτογράφιση μιας γυναίκας με καρκίνο του μαστού στο δεύτερο στάδιο.

Η Mercy Brewer, πρώην μοντέλο με σημαντική καριέρα τη δεκαετία του ’80, ποζάρει φορώντας τα εσώρουχα της εταιρείας και αποδεικνύοντας ότι η γυναικεία ομορφιά δεν έχει συγκεκριμένο σωματότυπο και ηλικία.

Οι λήψεις πάντα είναι μοναδικές και οι γυναίκες που επιλέγονται να διαφημίσουν τα εσώρουχα, είναι καθημερινές και όλων των ηλικιών, έχοντας διαφορετικά σώματα.

Ανάμεσα στα εγχειρήματα του lonelylingerie, ξεχωρίζει το “Lonely Girls Project” όπου οι φωτογράφοι Zara Mirkin και Harry Were παρουσίαζαν αφιλτράριστες εικόνες γυναικών που φωτογραφίζονται με τα εσώρουχά τους, ενώ η ζωή συνεχίζεται κανονικά. Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό, όπως και οι γυναίκες που πρωταγωνιστούν.

Τα σχέδια του brand είναι πρωτότυπα, αισθησιακά, ρομαντικά ενώ δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρεις κάτι που σου αρέσει στο νούμερό σου. Εκτός κι αν έχει γίνει sold out. Μαζί με εσώρουχα, μπορείς να βρεις μαγιό και ρούχα που θα μπορέσουν να σε αντιπροσωπεύσουν με βεβαιότητα σε όποια φάση της ζωής σου κι αν βρίσκεσαι.

Διαφορετικά μεγέθη και άλλες εθνικότητες πίσω από κάθε ηλικιακό γκρουπ που έχει ξεχωριστές πεποιθήσεις και απόψεις. Σε αυτές τις γυναίκες απευθύνεται το lonelylingerie που αλλάζει τα beauty standards και εναρμονίζεται εκπληκτικά με τα νέα δεδομένα της παγκόσμιας βιομηχανίας της μόδας που αγκαλιάζει καμπύλες και όλες εκείνες τις γωνίες που χαρακτηρίζουν το σώμα μιας γυναίκας.

Πηγή

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα