Γενικά

Τουρισμός για Όλους: Νέα ημερομηνία για τις αιτήσεις στο tourism4all

Μέσα στις επόμενες ώρες και έως την 31 Ιουλίου υπολογίζεται πως θα ανοίξει η πλατφόρμα του προγράμματος «Τουρισμός Για Όλους».

Θέμα χρόνου θεωρείται πλέον η έναρξη των αιτήσεων για το νέο πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει, εντός της εβδομάδας αναμένονταν να ανοίξει η σχετική πλατφόρμα. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες λόγω των πυρκαγιών που είναι σε εξέλιξη το πρόγραμμα θα πάει λίγο πίσω και θα ανοίξει μέχρι και τις 31 Ιουλίου.

Έτσι, όσοι δεν κληρώθηκαν στον Κοινωνικό Τουρισμό θα έχουν δεύτερη ευκαιρία να εξασφαλίσουν «voucher» για φθηνότερες διακοπές.

Οι δυνητικά δικαιούχοι θα μπορούν να κάνουν αίτηση, με σειρά προτεραιότητας ανάλογα το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ τους. Σημειώνεται πως βασική προϋπόθεση είναι πως οι υποψήφιοι δεν έχουν κληρωθεί σε άλλα προγράμματα που «έτρεξαν» το προηγούμενο διάστημα. Η κλήρωση αναμένεται να γίνει περίπου μια εβδομάδα, μετά τη λήξη της προθεσμίας για τις αιτήσεις.

Τι ίσχυε μέχρι πέρυσι:

ΑΤΟΜΙΚΟ (+ΜΟΝΟΓΟΝΕΪΚΕΣ)

ΧΩΡΙΣ ΤΕΚΝΑ 16.000 ευρώ
ΜΕ 1 ΤΕΚΝΟ 17.500 ευρώ
ΜΕ 2 ΤΕΚΝΑ 19.000 ευρώ
ΜΕ 3 ΤΕΚΝΑ 21.000 ευρώ
ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ 26.000 ευρώ

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ (ΕΓΓΑΜΟΙ +ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ)

ΧΩΡΙΣ ΤΕΚΝΑ 28.000 ευρώ
ΜΕ 1 ΤΕΚΝΟ 29.500 ευρώ
ΜΕ 2 ΤΕΚΝΑ 31.000 ευρώ
ΜΕ 3 ΤΕΚΝΑ 33.000 ευρώ
ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ 38.000 ευρώ

Πηγή

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα