Γενικά

Τραγωδία στα Διαβατά: Νεκρή έγκυος γυναίκα μετά από σύγκρουση ΙΧ με τρένο [εικόνες]

ο αυτοκίνητο παραβίασε φυλασσόμενη διάβαση 8 χλμ έξω από τη Θεσσαλονίκη με συνέπεια να συγκρουστεί με την αμαξοστοιχία, IC 91.

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας μετά την σύγκρουση αυτοκινήτου με αμαξοστοιχία στα Διαβατά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ΙΧ, προσπάθησε να περάσει κάθετα τη γραμμή και εκείνη την ώρα περνούσε το τρένο και το παρέσυρε. Από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου  ανασύρθηκε νεκρή μια έγκυος γυναίκα ενώ ένας ακόμη άνδρας απεγκλωβίστηκε φέροντας τραύματα.

Το αυτοκίνητο παραβίασε φυλασσόμενη διάβαση 8 χλμ έξω από τη Θεσσαλονίκη με συνέπεια να συγκρουστεί με την αμαξοστοιχία, IC 91, που εκτελεί το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη-Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Τραγωδία στα Διαβατά: Νεκρή έγκυος γυναίκα μετά από σύγκρουση ΙΧ με τρένο [εικόνες]

Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής με δύο οχήματα και επτά άνδρες, οι οποίοι απεγκλώβισαν χωρίς τις αισθήσεις της τη συνοδηγό, η οποία ήταν έγκυος στην 20η εβδομάδα και τον οδηγό του αυτοκινήτου.

Τραγωδία στα Διαβατά: Νεκρή έγκυος γυναίκα μετά από σύγκρουση ΙΧ με τρένο [εικόνες]

Περιπολικό της αστυνομίας έσπευσε στο σημείο.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της και ο άνδρας στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Η ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ 

Στις 14:00 ΙΧ παραβίασε φυλασσόμενη διάβαση 8 χλμ έξω από την Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα να συγκρουσθεί με την αμαξοστοιχία 91 που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη – Θεσσαλονίκη. Τραυματία ο οδηγός του ΙΧ και νεκρή η συνοδηγός

 

Πηγή

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα