Γενικά

Τροχαίο ατύχημα έξω από το Κιλκίς – Λεωφορείο συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ.- 27 τραυματίες- 3 νεκροί

Ακόμα ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω στο πρώτο όχημα που ενεπλάκη στο τροχαίο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί, Κυριακή στις 6:30 στο 521ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο ύψος του Άσπρου Κιλκίς όταν ένα τουριστικό λεωφορείο με σερβικές πινακίδες που μετέφερε 81 άτομα συγκρούστηκε μετωπικά με διερχόμενο Ι.Χ. στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα.

Η πυροσβεστική έχει απεγκλωβίσει τα τέσσερα άτομα από το Ι.Χ., εκ των οποίων τα τρία δεν έχουν τις αισθήσεις τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του makthes.gr από την αστυνομία, ο τέταρτος επιβάτης του Ι.Χ. είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Λίγο μετά τη σύγκρουση ένα άλλο Ι.Χ. όχημα στο οποίο επέβαιναν μία μητέρα με το ανήλικο παιδί της έπεσε επάνω στο πρώτο Ι.Χ. αυτοκίνητο, χωρίς ευτυχώς να προκληθούν τραυματισμοί.

Στο σημείο έσπευσαν 11 ασθενοφόρα και τρεις κινητές μονάδες του ΕΚΑΒ. Οι τρεις αναίσθητοι επιβάτες του Ι.Χ. διακομίστηκαν στο νοσοκομείο του Κιλκίς και ο τέταρτος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

Από το λεωφορείο υπάρχουν 23 τραυματίες, όλοι ελαφρά τραυματισμένοι. Οι 18 διακομίστηκαν στο νοσοκομείο του Κιλκίς και οι πέντε στο Ιπποκράτειο. Οι υπόλοιποι 58 επιβάτες μεταφέρθηκαν με λεωφορείο του ΚΤΕΛ στο Πολύκαστρο.

Το τουριστικό λεωφορείο μετέβαινε στη Θεσσαλονίκη και το αυτοκίνητο με τους τέσσερις επιβαίνοντες στους Ευζώνους.

Για αρκετές ώρες η Ε.Ο. παρέμενε κλειστή και η κυκλοφορία διεξαγόταν από την Παλιά Εθνική Οδό, ωστόσο η κυκλοφορία επανήλθε λίγο πριν τις 11:00.

Οι αστυνομικές πηγές του makthes.gr αναφέρουν ότι το λεωφορείο ανετράπη μετά τη σύγκρουση με το Ι.Χ. με το οποίο συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά, δίχως όμως προς το παρόν να είναι σαφές το αίτιο της σύγκρουσης.

Να σημειωθεί ότι ο δρόμος στο σημείο της σύγκρουσης είναι χωρίς διαχωριστικό στηθαίο και με μία λωρίδα ανά κατεύθυνση.

troxaio-leoforeio-kilkis.jpg
troxaio-leoforeio-kilkis2.jpg

 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα