HighlightsΚοζάνηΤοπικά Νέα

Τροχαίο στην Εγνατία: Tη Μεγάλη Παρασκευή η απολογία του 38χρονου Ουκρανού οδηγού για το θανατηφόρο ατύχημα

Στον Εισαγγελέα Κοζάνης οδηγήθηκε συνοδεία περιπολικών της αστυνομίας, λίγο μετά τις 6 το απόγευμα  o οδηγός του φορτηγού που ενεπλάκη στο θανατηφόρο τροχαίο χθες το μεσημέρι στα διόδια Πολυμύλου Κοζάνης.

Στον 38χρονο Ουκρανό,ο οποίος κρατούνταν στην Βέροια, σύμφωνα με την δικογραφία ασκήθηκε ποινική δίωξη για επικίνδυνη οδήγηση, με αποτέλεσμα την πρόκληση θανατηφόρου ατυχήματος, που είναι κακούργημα, για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή και πρόκληση σωματικής βλάβης κατά συρροή.

Ο κατηγορούμενος, Ουκρανός οδηγός, ζήτησε και πήρε προθεσμία για την Μ. Παρασκευή, όπου στις 12 το μεσημέρι θα απολογηθεί στον Ανακριτή Κοζάνης.

Ρεπορτάζ: Μαίρη Κεσκιλίδου

ΕΡΤ Κοζάνης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα