Γενικά

Βασίλης Καρράς: Η πρώτη επίσημη ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του

Ο αγαπημένος τραγουδιστής δίνει τεράστια μάχη για τη ζωή του. Το τελευταίο διάστημα διέρρευσαν ειδήσεις που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ακούστηκε μέχρι ότι ο Βασίλης Καρράς έχει φύγει από τη ζωή.

Για αυτό το λόγο το επίσημο fan page του στο Facebook έβγαλε επίσημη ανακοίνωση,  διαψεύδοντας αυτές τις ψευδείς ειδήσεις και ότι ο αγαπημένος σε όλους μας τραγουδιστής δίνει με μεγάλη αξιοπρέπεια τον δικό του αγώνα, τον οποίο πρέπει και να σεβαστούμε.

Η επίσημη ανακοίνωση

«Τον τελευταίο καιρό ο αγαπημένος σε όλους μας Βασίλης Καρράς δίνει με μεγάλη αξιοπρέπεια τον δικό του αγώνα με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο ουδέποτε έκρυψε ο ίδιος από τον κόσμο ούτε και εμείς που είμαστε η επίσημη φωνή του» αναφέρει αναλυτικά η ανακοίνωση.

«Διαβεβαιώνουμε όλο τον κόσμο ότι τίποτα από αυτά που γράφονται δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και οτιδήποτε αφορά την υγεία του θα το μαθαίνετε με πλήρη εντιμότητα από εμάς» τονίζεται σε άλλο σημείο, ενώ η ανακοίνωση καταλήγει πώς «έχετε καταφέρει να καταρρακώσετε την οικογένεια του περισσότερο από ό,τι η ίδια η ασθένειά του. Σας θερμοπαρακαλούμε να σεβαστείτε τον αγώνα του επιτέλους».

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα