HighlightsLifestyleΠαιδί

Βάζουμε τέλος στα στερεότυπα.. Η εξαιρετική εκδήλωση με αφορμή τις παγκόσμιες ημέρες Συνδρόμου Down και Αυτισμού στο ΔΑΚ

«Κάθε Παιδί, Κάθε Καρδιά, Μια Γιορτή»: Μια υπέροχη εκδήλωση με αφορμή τις παγκόσμιες ημέρες Συνδρόμου Down και Αυτισμού

Μια υπέροχη εκδήλωση έλαβε χώρα σήμερα στο ΔΑΚ Κοζάνης, με πρωτοβουλία της εταιρεία Kiefer ΤΕΚ Ε.Π.Ε.

Αρωγή αυτής της εξαιρετικής οργάνωσης ήταν το Μουσικό σχολείο Πτολεμαΐδας, και το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο και Λυκείου που πλαισίωσαν μουσικοχορευτικά την εκδήλωση , Επίσης ο σύλλογος «Κρότων Καζάνης» παρουσίασε τα τμήματα του προβάλλοντας το άθλημα της πάλης.

Επίδειξη βεβαίως έκανε και ένα παιδί με σύνδρομο Down δείχνοντας ποσό σημαντική είναι η ισότιμη μεταχείριση και συμμετοχή, χωρίς αποκλεισμό και περιθωριοποίηση.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε και με επιδειξη ταεκβοντο απο τους αθλητές της Μακεδονική Δύναμης και από τους  αθλητές JUDO του Αθλητικού Σωματείου JUDO Κοζάνης του Αθλητικού Σωματείο Αρίσταρχος Κοζάνης. Τα παιδιά από τα ειδικά σχολεία έκαναν και αγώνες  τρεξίματος, έκαναν άλματα, έπαιξαν μπάσκετ και έπαιξαν μπάλα και με την ομάδα της Κοζάνης.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα