HighlightsΓενικά

Βέροια: 14χρονη μαθήτρια το θύμα του τροχαίου στην Εγνατία Οδό

Τροχαίο δυστύχημα με θύμα μία 14χρονη μαθήτρια – Πώς συνέβη η τραγωδία – Ερευνώνται οι συνθήκες του δυστυχήματος
14χρονη μαθήτρια είναι το θύμα του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (15/4) στην Εγνατία Οδό, στο ύψος της Κουλούρας Ημαθίας.

Κάτω από συνθήκες που ερευνώνται αρχικά συγκρούστηκαν δύο οχήματα τα οποία κινούνταν στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της η 14χρονη, ενώ από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν οι δύο οδηγοί, ένας 67χρονος και ένας 59χρονος, οι οποίοι νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της Βέροιας.

Το σχολικό λεωφορείο που μετέφερε μαθητές δημοτικού και ένα ακόμη όχημα που ακολουθούσαν υπέστησαν υλικές ζημιές, κάτω από συνθήκες οι οποίες δεν έχουν ακόμη αποσαφηνιστεί. Οι επιβάτες τους δεν τραυματίστηκαν.

Βέροια: Μαθήτρια Γυμνασίου η 14χρονη που σκοτώθηκε στο τροχαίο
Η 14χρονη μαθήτρια Γυμνασίου διέμενε με την οικογένειά της στα Ασώματα Ημαθίας. Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα veriotis.gr, η 14χρονη και ο πατέρας της πήγαιναν στην Αλεξάνδρεια, προκειμένου να παραλάβουν τον γιο της οικογένειας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει τραυματιστεί ο πατέρας της 14χρονης.

Πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα

Σύμφωνα με το veriotis.gr, το δυστύχημα συνέβη όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, συγκρούστηκαν δύο οχήματα που κινούνταν στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη. Από τη σύγκρουση των δύο αυτοκινήτων τραυματίστηκε θανάσιμα η 14χρονη συνοδηγός του ενός οχήματος, ενώ σοβαρά τραυματισμένος ανασύρθηκε ο οδηγός του και δύο επιβάτες του δεύτερου οχήματος.

Στο τροχαίο ενεπλάκησαν και ένα ακόμα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε μια οικογένεια με ένα μωρό, καθώς και ένα λεωφορείο, από τα οποία όμως δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός, παρά μόνο υλικές ζημιές. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, καθώς και ασθενοφόρο για να παραλάβει τους τραυματίες και να τους μεταφέρει στο Νοσοκομείο Βέροιας.

 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα