Αθλητισμός

Βραβεύεται σήμερα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών ο Απόστολος Τεληκωστόγλου

🇬🇷 ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΕΛΗΚΟΣΤΩΓΛΟΥ 🇬🇷
ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2023 ΠΟΛΩΝΙΑ
ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 80 Kg .

Ιδιαίτερη τιμή αποτελεί η Βράβευση του αθλητή του συλλόγου μας από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή , Απόστολου Τεληκωστόγλου του Κωνσταντίνου σήμερα Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024 στο Μεγάρο Μουσικής Αθηνών .

Η Ελληνικη Ολυμπιακή Επιτροπή θα τιμήσει όλους τους αθλητές που μέσα στο 2023 κατέκτησαν διεθνής διακρίσεις σε όλα τα Ολυμπιακά αθλήματα και μη , αναγνωρίζοντας έμπρακτα την συμβολή τους στην ανάπτυξη και εξέλιξη του ελληνικού αθλητισμού.

Ο αθλητής του συλλόγου μας το 2023 κατέκτησε το Χάλκινο μετάλλιο στους ευρωπαϊκούς αγώνες στην Πολωνία στην ολυμπιακή κατηγορία των – 80 kg ,,και για αυτή του την διάκριση θα τιμηθεί σήμερα σε μια λαμπρή εκδήλωση που έχει επιμεληθεί η Ελληνική ολυμπιακή Επιτροπή !!!

Το Δ.Σ του συλλόγου μας ή επιστημονική ομάδα υποστήριξης του , οι προπονητές και τα μέλη του συγχαίρουν για μια ακόμη φορά τον Απόστολο για τις μεγάλες διεθνής διακρίσεις του .

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα