HighlightsΓενικά

Ξεκίνανε πάλι δρομολόγια από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης για Σποράδες

Ξεκινάει η ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκης-Σποράδων

Στη βόρεια Ελλάδα, η ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκη – Σποράδες είναι διαθέσιμη και αυτό το καλοκαίρι.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο κ. Αγγελούδης:

«Έκλεισε, χθες, με αίσιο τρόπο μια μεγάλη εκκρεμότητα, το ζήτημα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Θεσσαλονίκης με τις Σποράδες.

Από την πρώτη στιγμή, με επιστολές μου προς το αρμόδιο Υπουργείο είχα επισημάνει το γεγονός της καθυστέρησης στην οριστικοποίηση των αποφάσεων και την εξασφάλιση της απαιτούμενης χρηματοδότησης για τη λειτουργία μιας γραμμής με σταθερά ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια.

Μετά το πράσινο φως που δόθηκε πρέπει να τρέξουν το ταχύτερο δυνατό οι διαδικασίες, ώστε τα δρομολόγια να ξεκινήσουν ακόμη και πριν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Συνεχίζουμε να διεκδικούμε για τη Θεσσαλονίκη αυτά που δικαιούται».

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα