LifestyleΖώδια

Ζώδια – Πανσέληνος: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 3 Ιουνίου 2023

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η Πανσέληνος μπορεί να κλείσει ένα έργο. Η επιθυμία να διευρύνεις το μυαλό σου κυριαρχεί τώρα. Εάν χρειάζεσαι μια ώθηση ή κάποιο επιπλέον κουράγιο για να κάνεις κάτι νέο, αυτό το φεγγάρι μπορεί να σε βοηθήσει. Μπορεί να έρθουν στο φως πληροφορίες που αλλάζουν την οπτική σου για ένα θέμα και τα συναισθήματα ξεσπούν. Ενώ τη ζωή μπορεί να την αισθάνεσαι λίγο χαοτική προσωρινά, να θυμάσαι ότι αυτό που αντιλαμβάνεσαι σήμερα είναι πιθανό να είναι υπερβολικό. Ακόμα κι έτσι μπορεί να υπάρχει κάποια ουσιαστική αλήθεια σε αυτό, επομένως τα συναισθήματα δεν πρέπει να απορρίπτονται. 

Ταύρος
Το τι δίνεις και τι παίρνεις σε απασχολεί σήμερα με την είσοδο της Σελήνης στον ηλιακό 8ο οίκο σου και τη Σελήνη να φτάνει σε Πανσέληνο απόψε. Μετά την αποψινή Πανσέληνο μπορεί να σου έρθουν πληροφορίες για τα οικονομικά ή να βιώσεις έντονα συναισθήματα που ταράζουν λίγο τον κόσμο σου και σε ωθούν σε μια νέα κατεύθυνση. Έρχεσαι σε επαφή με τα συναισθήματα σου, αλλά το τι να κάνεις με αυτά μπορεί να μην είναι εντελώς ξεκάθαρο. Μην ασκείς πίεση στον εαυτό σου.  Άφησε τα πράγματα να ξεδιπλωθούν μόνα τους, αντί να προχωρήσεις σε δράση. 

Δίδυμοι
Η Σελήνη περνάει σήμερα στον τομέα των συνεργασιών σου και απόψε είναι πλήρης. Αυτή Πανσέληνος ξυπνά επίμονα συναισθήματα που σε ωθούν να συνδεθείς με ένα σημαντικό πρόσωπο με όμορφους τρόπους. Μπορεί όμως και να ακούσεις τη διαίσθηση σου σχετικά με ένα άτομο ή μια σχέση. Άγνωστα μέχρι στιγμής συναισθήματα ή ζητήματα σχέσεων μπορεί να έρθουν στο φως. Θα μπορούσε να υπάρξει ένα αποκορύφωμα ενός προσωπικού έργου ή αυτό μπορεί να αφορά κάτι που αναπτύχθηκε μέσα σου και τώρα φτάνει σε μια προσωπική ανακάλυψη.  Μπορεί να υπάρξει μια δοκιμασία σε μια συνεργασία, αλλά και μια ευκαιρία να συνδεθείς με τα συναισθήματα σου. 

Καρκίνος
Η Σελήνη μετακομίζει στον ηλιακό 6 οίκο σου και απόψε ολοκληρώνεται. Αυτή η Πανσέληνος ανοίγει τα μάτια σου σε ένα θέμα εργασίας που χρειάζεται την προσοχή σου. Την επόμενη εβδομάδα είναι μια καλή στιγμή να αναζητήσεις συμβουλές, βοήθεια και καθοδήγηση οπλισμένη με μια ισχυρότερη αίσθηση των στόχων σου. Εάν δεν είσαι ικανοποιημένη με θέματα εργασίας, υγείας ή υπηρεσιών νιώθεις τώρα αυτήν την απογοήτευση με την Πανσέληνο να φωτίζει τους τομείς των υπηρεσιών σου. Κάνε αυτό που σε κάνει να νιώθεις καλύτερα. 

Λέων
Η Σελήνη μετακομίζει στον ηλιακό 5ο οίκο σου σήμερα και απόψε ολοκληρώνεται. Αυτή η Πανσέληνος σε ενθαρρύνει να δώσεις περισσότερη προσοχή στις ανάγκες σου για δημιουργική έκφραση, ρομαντισμό και έμπνευση. Μπορεί να σηματοδοτήσει ένα σημείο καμπής ή μια σημαντική ανακάλυψη που σχετίζεται με δημιουργικές αναζητήσεις, μακροπρόθεσμα έργα και στόχους ευτυχίας, χόμπι, ρομαντισμό και φιλίες. Άκουσε την καρδιά σου, αλλά αφιέρωσε χρόνο και μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και να πάρεις αποφάσεις, καθώς τα συναισθήματα είναι πιθανό να μεγεθύνονται. 

Παρθένος
Η Σελήνη μετακομίζει στον ηλιακό 4ο οίκο σου σήμερα και απόψε φτάνει σε απόλυτη πληρότητα. Δίνεις ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα του σπιτιού, της οικογένειας και της καρδιάς. Εάν έχεις αφιερώσει πάρα πολύ ενέργεια στις ευθύνες σου προς τον έξω κόσμο, οι περιστάσεις σου υπενθυμίζουν τώρα ότι χρειάζεται να βρεις μια ισορροπία. Η ανάγκη για ξεκούραση, οικειότητα και ασφάλεια εμφανίζονται δυναμικά. Αυτή η ενέργεια επίσης μπορεί να προκαλέσει αποκαλύψεις, δίνοντας σου την ευκαιρία να αντιμετωπίσεις ό,τι έρχεται κατά μέτωπο. Οι ανισορροπίες γίνονται εμφανείς τώρα και αναγνωρίζεις την ανάγκη για βελτιωμένη διαχείριση χρόνου και ενέργειας και καλύτερη ισορροπία επαγγελματικής και προσωπική ζωής. 

Ζυγός
Η Σελήνη κατευθύνεται στον ηλιακό 3ο οίκο σου και φτάνει απόψε σε πλήρη ολοκλήρωση, στρέφοντας την προσοχή σου σε ιδέες, συνδέσεις και ειδήσεις. Ίσως είναι καλύτερο να αποφύγεις όσο το δυνατόν περισσότερο τις αυθόρμητες παρατηρήσεις, καθώς αυτό που συμβαίνει γύρω από την Πανσέληνο τείνει να μεγεθύνεται. Μπορεί να προκύψει το αποκορύφωμα ενός συγγραφικού έργου ή μπορεί να υπάρξουν άμεσες ανάγκες χειρισμού ζητημάτων μεταφοράς ή επικοινωνίας. Αυτό το φεγγάρι ευνοεί προσωπικά ενδιαφέροντα και έργα, τη δημοσιότητα ή την προώθηση, αν και οι πολύ γρήγορες κινήσεις μπορούν να σου γυρίσουν μπούμερανκ. Είναι καλύτερο να επεξεργαστείς όποια συναισθήματα ή πληροφορίες προκύψουν και στη συνέχεια να κάνεις ουσιαστικές αλλαγές. 

Σκορπιός
Η Σελήνη φεύγει από το ζώδιο σου σήμερα και περνά στον τομέα των πόρων σου και φτάνει απόψε σε απόλυτη ολοκλήρωση. Μπορεί να υπάρξουν συναισθηματικές αναταραχές ή έντονος ενθουσιασμός, ιδιαίτερα γύρω από τα χρήματα και το μοίρασμα. Αυτή η Πανσέληνος μπορεί να ρίξει φως σε ένα οικονομικό θέμα ή σε ζητήματα που αφορούν προσωπικά υπάρχοντα και ταλέντα. Μπορεί να υπάρξει ένα σημείο καμπής σε μια στενή σχέση ή μια αποκάλυψη που οδηγεί σε νέες ιδέες και κατευθύνσεις. 

Τοξότης
Η Σελήνη περνά νωρίς σήμερα στο ζώδιο σου και απόψε φτάνει σε ολοκλήρωση. Με την Πανσέληνο στο ζώδιο σου,  αυτή μπορεί να είναι μια βδομάδα προσωπικών θριάμβων και συναρπαστικών ανακαλύψεων σχετικά με το σχέδιο ζωής, την εικόνα σου και τη στάση σου.  Μια στενή σχέση θα μπορούσε να πρωταγωνιστήσει στη ζωή σου, ωστόσο είναι πιθανό να αγκαλιάσεις τη χαρά της ανεξαρτησίας με κάποιο τρόπο τώρα. Αυτό το φεγγάρι μπορεί να σηματοδοτήσει το τέλος της λειτουργίας στον αυτόματο πιλότο, καθώς αφυπνίζεσαι από ισχυρές προσωπικές ανάγκες.  

Αιγόκερος
Η Σελήνη μεταβαίνει στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής νωρίς σήμερα και φτάνει στην πληρότητα της αργά σήμερα, ενθαρρύνοντας σε να κοιτάξεις μέσα σου. Η αυξημένη προσοχή στη δουλειά και τις συνήθειες σου είναι ευεργετική, αλλά τώρα πρέπει να αφιερώσεις επιπλέον χρόνο για να σκεφτείς και να βρεις τρόπους να εξισορροπήσεις τα πράγματα.  Άκουσε τα ένστικτα σου για να αποσυρθείς κι αν μπορείς φτιάξε ένα ελαφρύ πρόγραμμα ή μια σύντομη παύση από τις καθημερινές πιέσεις. Τα συναισθήματα σου είναι έντονα και οι προαισθήσεις σου είναι υπερβολικά ακριβείς. 

Υδροχόος
Η Σελήνη κατευθύνεται στον κοινωνικό σου τομέα νωρίς σήμερα και αργά το βράδυ ολοκληρώνεται σε μια Πανσέληνο που ευνοεί τη συναναστροφή με ανθρώπους, την κοινωνικοποίηση και την έκφραση συναισθημάτων.  Ρίχνει φως σε μια φιλία σου ή σε ένα ρομαντικό θέμα. Μπορεί να υπάρξει μια ξαφνική απαίτηση για την παρέα σου ή μια ερωτική αποκάλυψη. Αυτό το φεγγάρι φέρνει στην επιφάνεια κρυφά συναισθήματα και μπορεί να σου προκαλέσουν μια μικρή σύγχυση. Ένα θαμμένο πρόβλημα σχέσης μπορεί να εμφανιστεί και να απαιτήσει την προσοχή σου ή ένα φίλος να χρειαστεί τη βοήθεια σου. 

Ιχθείς
Η Σελήνη κινείται στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος νωρίς σήμερα και στο τέλος της ημέρας ολοκληρώνεται σε μια υπέροχη Πανσέληνο.  Αυτό το φεγγάρι τραβά την προσοχή σου και την κατευθύνει προς τους εγκόσμιους στόχους ή τη φήμη σου.  Αυτό το φεγγάρι επίσης προκαλεί τις δικαιολογίες σου για να μείνεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας  ή να αποφύγεις συγκεκριμένες ευθύνες.  Μπορεί να υπάρξει μια έκκληση να αναλάβεις την ηγεσία, την αναγνώριση ή την ανάγκη να ανταποκριθείς  σε μια υποχρέωση.  Μπορεί να λάβεις  μια ανταμοιβή, ένα βραβείο ή ένα αποκορύφωμα ενός έργου,  κάτι που σε βγάζει από το καβούκι σου. 

Πηγή

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα