LifestyleΖώδια

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 18 Ιουνίου 2023

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η σημερινή νέα Σελήνη εμφανίζεται στον τομέα των επικοινωνιών σου, διεγείροντας την επιθυμία σου να ακουστείς, να ξεκινήσεις ένα νέο έργο, να επιδιώξεις ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον ή να ξεκινήσεις μια σειρά σπουδών. Η παρόρμηση να προσεγγίσεις άλλους και να προσθέσεις περισσότερη ποικιλία στη ζωή σου σε χαρακτηρίζει τώρα. Αυτός ο κύκλος συχνά ξυπνά την ανάγκη για νέους τρόπους σύνδεσης και μπορεί να είσαι ιδιαίτερα απασχολημένη με καθημερινές υποθέσεις, θελήματα, δραστηριότητες. Σήμερα επίσης ένα τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα χρειάζεται διαχείριση. Προσοχή, γιατί έχεις την τάση να ξεγελάς τον εαυτό σου και μπορεί να πιστέψεις σε κάτι που δεν είναι ρεαλιστικό.

Ταύρος
Το σημερινό νέο φεγγάρι εμφανίζεται σε μια περιοχή του χάρτη σου που έχει να κάνει με τα χρήματα, τα ταλέντα, την άνεση και την ασφάλεια. Η νέα Σελήνη μπορεί να φέρει νέα ξεκινήματα ή γεγονότα που θα οδηγήσουν σε μια νέα στάση ή προσέγγιση σε τομείς της ζωής σου, καθιστώντας την αυτήν μια καλή στιγμή για αποφάσεις που σχετίζονται με τα επαγγελματικά, τα οικονομικά -ενισχύοντας το αίσθημα της ασφάλειας. Εάν θέλεις να κερδίσεις περισσότερα χρήματα τώρα είναι η στιγμή για να αναζητήσει νέους τρόπους. Ωστόσο πρώτα αντιμετώπισε ένα τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα σήμερα που δεν βοηθάει την καθαρή σκέψη, ειδικά όσον αφορά στα χρήματα, αλλά και με φίλους και συναισθήματα.

Δίδυμοι
Η σημερινή νέα Σελήνη στο ζώδιο σου φέρνει ισχυρή ενέργεια στη ζωή σου για σαρωτικές βελτιώσεις. Οι άλλοι σε προσέχουν, κάτι που σε παρακινεί περαιτέρω να κάνεις προσπάθειες για να γίνεις όσο το δυνατόν καλύτερη. Είναι μια ευκαιρία για ανανέωση και μια καλή στιγμή για να πάρεις αποφάσεις. Αυτή είναι μια περίοδος ενίσχυσης της αυτοπεποίθησης σου και αλλαγής του τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίζεις τον κόσμο. Η πρώτη σου αποστολή ωστόσο σήμερα είναι να αναγνωρίσεις το ότι αισθάνεσαι λίγο δυσαρεστημένη ή άδεια, χωρίς ένα σταθερό σχέδιο εξαιτίας του τετραγώνου που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα.

Καρκίνος
Οι τρέχουσες διελεύσεις δείχνουν μια ιδανική στιγμή για την επεξεργασία πρόσφατων γεγονότων και περιστάσεων στη ζωή σου. Μπορεί να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα σου και να επιδιώξεις νέα ξεκινήματα με τη σημερινή νέα Σελήνη να πέφτει στον ηλιακό 12ο οίκο σου, έναν τομέα που κυβερνά την ολοκλήρωσην κύκλων και ένα βαθύτερο επίπεδο κατανόησης. Αυτό το φεγγάρι έχει τη δύναμη να σε ωθεί σε ένα νέο μονοπάτι αυτοανακάλυψης, θεραπείας και ενδυνάμωσης που μπορεί να σου φανεί χρήσιμο όταν ο Ήλιος περάσει στο δικό σου ζώδιο. Ωστόσο το σημερινό τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα σήμερα είναι δύσκολο. Μπορεί να υπάρξει ένα παιχνίδι με τις αντιλήψεις και τις πεποιθήσεις σου ή ένας πειρασμός να ενεργοποιήσει τις συναισθηματικές παρωπίδες για ένα θέμα που δεν θέλεις να αντιμετωπίσεις ακόμα.

Λέων
Η σημερινή νέα Σελήνη διεγείρει την ανάγκη σου να θέσεις σε εφαρμογή ένα σχέδιο, να συνδεθείς πιο ικανοποιητικά με τους άλλους ή να βρεις την έμπνευση για νέες ιδέες και στόχους προς επίτευξη. Η αίσθηση της κοινότητας είναι ισχυρή και η συναισθηματική ικανοποίηση μπορεί να προέρθει από τις αλληλεπιδράσεις ή την υποστήριξη φίλων και συνεργατών. Ωστόσο το σημερινό τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα παρουσιάζει ένα προσωρινό μπλοκάρισμα. Μπορεί να παλεύεις με το τι είναι αληθινό και τι μπορεί να είναι μόνο ένας ευσεβής πόθος, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για συναισθηματικούς δεσμούς, σχέσεις και οικονομικά.

Παρθένος
Η σημερινή νέα Σελήνη σου παρέχει την ώθηση ή το κίνητρο για βελτίωση, ανάληψη ευθύνης και ανάπτυξη ενός σχεδίου έργου ή επιχείρησης. Το να προχωρήσεις τα επαγγελματικά σχέδια σου μπροστά μπορεί να είναι αναζωογονητικό την επόμενη εβδομάδα ή να εμφανιστούν ευκαιρίες για βελτίωση της εικόνας ή της φήμης σου. Μπορεί να υπάρξουν νέες υποχρεώσεις, αναγνώριση ή μια νέα θέση ή προσπάθεια. Ωστόσο σήμερα αντιμετώπισε πρώτα ένα σύντομο εμπόδιο που προκαλείται από το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα. Μπορεί να υπάρχει ομίχλη ή κάτι να μείνει στον αέρα που σχετίζεται με μια σχέση που επηρεάζει την καριέρα, τις φιλοδοξίες ή τη γενική αίσθηση της κατεύθυνσης της ζωής σου.

Ζυγός
Η σημερινή νέα Σελήνη μπορεί να σε οδηγήσει σε μια νέα κατεύθυνση. Την επόμενη εβδομάδα μπορεί να παρακινηθείς για να ξεκινήσεις έργα ή δραστηριότητες που διευρύνουν το μυαλό σου, τροφοδοτώντας το πνεύμα σου για περιπέτεια και τη φαντασία σου. Η κοινή χρήση εμπειριών με άλλους, η δημοσίευση, το μάρκετινγκ, η προώθηση και οι σπουδές μπορεί να είναι σε μεγαλύτερη εστίαση. Ωστόσο το σημερινό τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα παρουσιάζει ένα προσωρινό μπλοκάρισμα ή θα μπορούσε να σημαίνει ότι πρέπει να βάλεις κάποια σχέδια σε αναμονή προς το παρόν. Ένα μικρό χάος στις προσωπικές σου υποθέσεις μπορεί να επηρεάσει το πρόγραμμα σου.

Σκορπιός
Η σημερινή νέα Σελήνη φέρνει μια νέα εστίαση στον κόσμο σου, καθώς και περισσότερο θάρρος να επιδιώξεις στόχους, ειδικά που σχετίζονται με την αυτοκυριαρχία και τη βελτίωση. Οικονομικά και οικεία ζητήματα βρίσκονται στο επίκεντρο και ενώ μπορεί να υπάρχουν προκλήσεις και εμπόδια, είναι βέβαιο ότι θα προκύψει μια στάση ανάληψης ευθύνης. Αυτό το φεγγάρι πυροδοτεί νέα ξεκινήματα, ξυπνά τις επιθυμίες και φέρνει φρέσκια ενέργεια στον τομέα του χάρτη σου που κυβερνά την οικειότητα, την εμπιστοσύνη, το δέσιμο και τη δυναμική της εξουσίας. Ωστόσο το σημερινό τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα μπορεί να σε επιβραδύνει. Τα μπερδεμένα σήματα ή η αίσθηση ότι τα πράγματα είναι στον αέρα, μπορεί να σε κάνουν να νιώσεις ότι βρίσκεσαι σε αδιέξοδο.

Τοξότης
Η σημερινή νέα Σελήνη μπορεί να προκαλέσει νέα ξεκινήματα ή νέες κατευθύνσεις που σχετίζονται με τις στενές σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Αυτό το φεγγάρι μπορεί να υποδηλώνει μια νέα ή ανανεωμένη σύνδεση στη ζωή σου ή αφορά νέες διαπραγματεύσεις και ένα ισχυρότερο συναίσθημα για αυτό που θέλεις από μια σχέση. Είσαι σε εξαιρετική θέση να συνεργαστείς με κάποιον, να ενισχύσεις μια τρέχουσα συνεργασία και να επωφεληθείς από την παροχή συμβουλών ή διαβουλεύσεων. Αλλά πρώτα το σημερινό τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα μπορεί να σε κάνει να νιώσεις αποστραγγισμένη, αλλά είναι βέβαιο ότι θα ανεφοδιαστείς με νέα έμπνευση αργότερα. Κάποια δυσαρέσκεια είναι πιθανή.

Αιγόκερος
Η σημερινή νέα Σελήνη μπορεί να φέρει μια θαυμάσια ευκαιρία για νέα έργα ή προγράμματα που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις την ευημερία σου με ζωτικούς τρόπους. Ήρθε η ώρα να φροντίσεις καλύτερα τον εαυτό σου. Η βελτίωση της καθημερινής ρουτίνας παίζει μεγάλο ρόλο σε αυτό. Θα μπορούσες να αγαπάς αυτό που κάνεις και να φέρνεις νέα, πιο δημιουργική, πιο χαρούμενη ενέργεια στη δουλειά σου. Ωστόσο με το σημερινό τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα μπορεί να υπάρξει κάποια προσωρινή σύγχυση μέχρι να αναγνωρίσεις τους στόχους σου.

Υδροχόος
Η σημερινή νέα Σελήνη δείχνει νέα ξεκινήματα ή κατευθύνσεις που σχετίζονται με δημιουργικά έργα, χόμπι, ρομαντισμό. Σε παρακινεί να αναζητήσεις περισσότερο χρόνο για να παίξεις ή να ακολουθήσεις δημιουργικές και εκφραστικές δραστηριότητες. Η επιδίωξη των πόθων σου είναι στο επίκεντρο την επόμενη εβδομάδα. Αποφάσισε να ακούς την καρδιά σου, να εκφράζεσαι πιο ανοιχτά ή να απολαμβάνεις τον ελεύθερο χρόνο σου πιο συχνά. Ωστόσο το σημερινό τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα σε επιβραδύνει προσωρινά, καθώς θολώνει τις αντιλήψεις σου. Στην πραγματικότητα αυτή η διέλευση ενθαρρύνει το να κοιτάξουμε μέσα μας για απαντήσεις, ωστόσο τείνουμε να ψάχνουμε έξω από τον εαυτό μας για ευτυχία.

Ιχθείς
Η σημερινή νέα Σελήνη φέρνει έντονη εστίαση στο σπίτι και την οικογένεια την ερχόμενη εβδομάδα. Προηγούμενες θαμμένες επιθυμίες μπορεί να εμφανιστούν που θα σε ωθήσουν να βρεις νέους τρόπους για να εκφράσεις τον εσωτερικό κόσμο σου. Αυτό το φεγγάρι επίσης μπορεί να ανάψει τη φωτιά για να αναδιοργανωθείς, να αναλάβεις δράση ή με άλλο τρόπο να ανανεώσεις την προσωπική σου ζωή. Εάν υπάρχουν απροσδόκητες αλλαγές στην προσωπική και οικιακή σου ζωή είναι σχεδιασμένες για να σε οδηγήσουν σε μια νέα κατεύθυνση. Ο Ήλιος και ο κυβερνήτης σου Ποσειδώνας σχηματίζουν ένα τετράγωνο και αυτή η επιρροή μπορεί να προκαλέσει προσωρινή σύγχυση.

Tlife.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα