LifestyleΖώδια

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 9 Ιουλίου 2023

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

Κριός
Οι σημερινές διελεύσεις είναι χρήσιμες για την απελευθέρωση προβλημάτων μέσω συνομιλιών, συλλογισμών ή ημερολογίου. Ενώ μπορεί να υπάρξει κάποια ένταση ή αναποφασιστικότητα νωρίς, αλλά μετά η μέρα προχωρά με μεγαλύτερη ευκολία. Το να βάλεις κάτι με λόγια είτε γραπτά, είτε προφορικά μπορεί να πλαισιώσει μια κατάσταση διαφορετικά και η νέα προοπτική που προκύπτει βοηθάει. Η αυτοπεποίθηση που αποκτάς από το σύστημα υποστήριξης σου μπορεί να σε οδηγήσει μακριά και η οικογενειακή σου ζωή μπορεί να είναι σημαντικός παράγοντας στις αποφάσεις που παίρνεις αυτή τη στιγμή.

Ταύρος
Ενώ η μέρα μπορεί να ξεκινήσει με κάποιο αίσθημα κενού ή εκτός κέντρου προχωρά με μεγαλύτερη ευκολία και ροή. Οι ενέργειες προκαλούν την πιο ιδεαλιστική πλευρά της φύσης σου και μπορεί να διαπιστώσεις ότι δίνεις περισσότερο από τον εαυτό σου μέσω βοήθειας, υποστήριξης ή υπηρεσιών. Οι συναντήσεις ή οι επαφές είναι απροσδόκητες και ειλικρινείς. Μπορεί να εκφράσεις μια ιδέα ή γνώμη που εμπνέει ή ευχαριστεί άλλους, φίλους ή δίκτυα που μπορούν να σε ενθαρρύνουν. Με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα σε αρμονία η κατανόηση είναι διαισθητική και πιο φυσική.

Δίδυμοι
Μπορεί να υπάρχει συνεχής αναποφασιστικότητα ή κενό νωρίς σήμερα, αλλά η μέρα διαμορφώνεται ενθαρρυντική και υποστηρικτική. Μπορεί να απολαύσεις εμπειρίες που ενθαρρύνουν την αυτοεκτίμηση και την πίστη στον εαυτό σου. Ιδέες που σε βοηθούν να βελτιώσεις τη ροή της εργασίας σου μπορεί να σου έρθουν τώρα και μπορείς να είσαι πολύ ευφάνταστη όσον αφορά πρακτικές και επιχειρηματικές λύσεις, ή αναγνωρίζεις τρόπους για να βελτιώσεις τη φήμη σου. Το να κάνεις μικρά βήματα προς την πραγματοποίηση ενός ονείρου είναι ικανοποιητικό, ακόμα κι αν είναι απλώς μια διανοητική άσκηση.

Καρκίνος
Η μέρα μπορεί να ξεκινήσει με αναποφασιστικότητα ή κενή, αλλά καθώς προχωρά είσαι σε εξαιρετική κατάσταση για να κάνεις σχέδια και να σκεφτείς πιθανότητες. Μπορεί να ενδιαφέρεσαι ιδιαίτερα για τη βελτίωση του εαυτού σου και είσαι ανοιχτή στη μάθηση και την ανάπτυξη. Νιώθεις μια δελεαστική έλξη ιδιαίτερα μέσω των επικοινωνιών σου. Το να βάζεις άπιαστες έννοιες σε λέξεις είναι πιο εύκολο από το συνηθισμένο ή η τάση σου να εκφράζεις περισσότερη ενσυναίσθηση μπορεί να σου χαρίσει ένα θαυμαστή.

Λέων
Η αναποφασιστικότητα του πρωινού δε συνεχίζεται καθώς η μέρα προχωρά. Ακόμα κι αν δεν έχεις καταλήξει σε κάποιο συμπέρασμα ή απόφαση, ένα τρίγωνο Ερμή – Ποσειδώνα σε βοηθά να απολαύσεις τον εαυτό σου και να αφήσεις την ένταση πίσω. Έχεις περισσότερη πίστη στα όνειρα σου κάτι που είναι καλό και μπορεί να τροφοδοτήσει το κίνητρο σου για ένα έργο ή ενδιαφέρον. Μπορείς εύκολα να επηρεάσεις τους άλλους με τις δικές σου ιδέες. Υπάρχει επίσης ζωτική ενέργεια για δουλειά που γίνεται στα παρασκήνια και σκέψη που γίνεται σε σχετική μοναξιά.

Παρθένος
Μπορεί να αισθάνεσαι αβέβαιη για το που να κατευθύνεις την ενέργεια σου νωρίς σήμερα. Είναι πιο εύκολο να αφήσεις στην άκρη τις ανησυχίες σου και να απολαύσεις το εαυτό σου πιο διεξοδικά όσο προχωρά η μέρα, καθώς ο κυβερνήτης σου Ερμής σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Οι σχέσεις είναι πιο υποστηρικτικές ή ευχάριστες και οι συμφωνίες έρχονται πιο φυσικά. Μπορείς να επεκτείνεις τις γνώσεις σου ή τις εμπειρίες σου μέσω φίλων, δικτύων ή συνεργατών. Η προοπτική σου αλλάζει πολύ θετικά και μπορεί να αισθάνεσαι υπέροχα με το να βλέπεις τον κόσμο λίγο διαφορετικά.

Ζυγός
Η μέρα μπορεί να ξεκινήσει με μια απόφαση που σε βαραίνει ή με σύγχυση σχετικά με το που να διοχετεύσεις την ενέργεια σου. Ωστόσο καθώς προχωρά η μέρα ένα τρίγωνο Ερμή – Ποσειδώνα, σε φέρνει σε τέλεια θέση για να ονειρευτείς ευφάνταστους τρόπους για να προωθήσεις τους στόχους ή την καριέρα σου. Η πίστη στα όνειρα σου σε εμπνέει να προσαρμόσεις τα σχέδια σου ανάλογα. Η προσθήκη δημιουργικού ύφους στις υπηρεσίες, τις προσφορές σου μπορεί τώρα να είναι ισχυρή. Αυτή μπορεί να είναι μια στιγμή που λες κάτι ιδιαίτερα σημαντικό ή εμπνευσμένο.

Σκορπιός
Μια αμήχανη όψη Άρη – Πλούτωνα σήμερα το πρωί μπορεί να παίξει λίγο με τη διάθεση σου. Μπορεί να μη γνωρίζεις την επόμενη κίνηση σου, αλλά καθώς η μέρα προχωρά είναι πιο εύκολο να αφεθείς και να απολαύσεις τον εαυτό σου. Είναι μια καλή στιγμή για ανταλλαγή ιδεών και προσωπικών φιλοσοφιών. Η αποδοχή διαφορετικών απόψεων είναι ένα βασικό θέμα με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα σε αρμονία. Οι ενέργειες τώρα μπορούν να βοηθήσουν στην ενίσχυση της κοινής χρήσης και της μάθησης. Η επιθυμία ή η ανάγκη να μοιραστείς κάτι προσωπικό, ιδιωτικό ή
προηγουμένως κρυμμένο μπορεί να είναι στο επίκεντρο.

Τοξότης
Η αναποφασιστικότητα των πρωινών ωρών μετατρέπεται γρήγορα σε αποδοχή και ευφάνταστη σκέψη. Οι στενές σχέσεις τείνουν να πηγαίνουν καλύτερα όσο προχωρά η μέρα, ιδιαίτερα με ανοιχτά κανάλια επικοινωνίας και προθυμία να κατανοήσουμε ή να αναζητήσουμε τα κρυμμένα στρώματα. Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου ή τα όνειρα και τα σχέδια σου, βοηθούν στο να πάνε τα πράγματα καλά. Μπορεί να είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αξιοποιήσεις τη φαντασία σου και να την αφήσεις να κάνει τα μαγικά της , ειδικά σε σχέση με την οικογένεια ή τη ζωή του σπιτιού.

Αιγόκερως
Οι αόριστοι φόβοι ή οι ενοχές μπορεί να δυσκολέψουν το να έχεις ένα ξεκάθαρο σχέδιο νωρίς σήμερα. Ωστόσο όσο η μέρα προχωρά με περισσότερη ομαλότητα λόγω ενός τριγώνου Ερμή – Ποσειδώνα. Αυτή η διέλευση σε τοποθετεί καλά για να εκφραστείς με δημιουργική διάθεση ή ελκυστικότητα. Οι άλλοι αντιλαμβάνονται τις λεπτότητες που προσπαθείς να μεταφέρεις και το να μοιράζεσαι ιδέες με ένα σύντροφο μπορεί να είναι ικανοποιητικό ή μπορεί να διαπιστώσεις ότι οι δυο είναι καλύτερα από τον έναν, όταν κάνουν σχέδια ή ονειρεύονται νέες ιδέες για το μέλλον.

Υδροχόος
Νωρίς σήμερα μπορεί να είναι δύσκολο να καταλήξεις σε μια συγκεκριμένη επιδίωξη ή σχέδιο. Ωστόσο καθώς η μέρα προχωρά οι διελεύσεις γίνονται ιδανικές για μια φυσική ροή επικοινωνίας και οι ιδέες που σου έρχονται είναι μοναδικές και δημιουργικές. Η αφαίρεση της ακαμψίας μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμη. Επιπλέον μπορούν να προκύψουν χρήσιμες πληροφορίες για την υγεία, τα χρήματα ή την εργασία. Το να προσεγγίζεις ανθρώπους με διαφορετικούς, ακόμη και ασυνήθιστους τρόπους ή να εκφράζεις τον εαυτό σου με ευχάριστο τρόπο μπορεί να είναι ισχυρό και αποτελεσματικό.

Ιχθύες
Η μέρα ξεκινά με δυσκολία να καταλήξουμε σε ένα συγκεκριμένο μονοπάτι. Ωστόσο καθώς κυλούν οι ώρες αναγνωρίζεις τις πολλές επιλογές και αισθάνεσαι πολύ λιγότερο πιεσμένη να διαλέξεις μια. Με τον Ερμή σε αρμονία με τον Ποσειδώνα η φαντασία και η σκέψη πιθανοτήτων είναι χρήσιμες και ευχάριστες. Αισθάνεσαι εξαιρετικά άνετα και εκφράζεσαι τόσο φυσικά όσο και δημιουργικά. Οι άλλοι σε ακούν και εκτιμούν τις ιδέες ή τις συνεισφορές σου. Είναι μια καλή στιγμή για να επικοινωνήσεις τις σκέψεις, να δημιουργήσεις ρομαντικές – ερωτικές σχέσεις και να συνάψεις συμφωνίες.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα