LifestyleΖώδια

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Φαίνεσαι ιδιαίτερα καλά και η ειλικρίνεια σου εκτιμάται σήμερα. Είσαι επίσης δημιουργική και ικανή να εκφράσεις τις ιδέες σου με τρόπους που οι άλλοι εκτιμούν περισσότερο. Μαγνητίζεις τα θετικά πράγματα πολύ φυσικά τώρα και εκφράζεις τόσο τα συναισθήματα σου όσο και τις ιδέες σου. Οδεύουμε προς ένα ιδιαίτερα εύκολο εξάγωνο Ερμή – Αφροδίτης που για σένα είναι εξαιρετικό για διαπραγματεύσεις, δημιουργική γραφή, επίλυση προβλημάτων και ερωτικές σχέσεις. Οι αλληλεπιδράσεις είναι εύκολες, ομαλές, ευγενικές και χρήσιμες. Τα περίπλοκα θέματα διαχειρίζονται ευκολότερα όταν νιώθεις υποστήριξη και τα προσεγγίζεις με χαλαρό τρόπο.

Ταύρος
Μπορεί να προκύψουν εξαιρετικές ευκαιρίες για να δεθείς με τους πιο κοντινούς σου ανθρώπους, ειδικά σε ψυχικό επίπεδο. Μπορεί να υπάρξουν καλά νέα και πολλά υποσχόμενες εξελίξεις σε οικογενειακές, οικιακές ή οικονομικές υποθέσεις, μια συναρπαστική νέα αγορά για το νοικοκυριό ή μια αίσθηση αφθονίας τώρα. Οι συζητήσεις είναι γόνιμες και ευχάριστες. Τα πράγματα φαίνονται να μπαίνουν στη θέση τους, κάτι που είναι παρήγορο. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των πόρων σου και χρειάζεσαι κάποια συναισθηματική γείωση και προβλεψιμότητα σε αυτό το στάδιο του σεληνιακού κύκλου.

Δίδυμοι
Μπορεί να ακούσεις κάτι πολύ χρήσιμο, κάτι που ενισχύει την κατανόηση σου. Οι συνομιλίες μπορούν να σε βοηθήσουν να φτάσεις σε ένα νέο επίπεδο αλληλεπίδρασης. Είναι μια καλή στιγμή για να απολαύσεις χρόνο με άλλους. Ένα εξάγωνο Ερμή – Αφροδίτης ενεργό σήμερα και αύριο, βοηθά στην εξομάλυνση των διαφορών μέσω συζήτησης ή διευκρίνησης. Αυτή η επιρροή σε φέρνει σε ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση για συνεργασία. Η παρουσίαση των ιδεών σου, η μελέτη και η καθοδήγηση είναι πιθανό να πάνε καλά. Μπορεί να έχεις διάφορα ενδιαφέροντα ή έργα στο τραπέζι που σε ενθουσιάζουν και σε παρακινούν.

Καρκίνος
Θα μπορούσες να νιώσεις ευχάριστα αφοσιωμένη σε ένα φίλο ή έναν σκοπό σήμερα. Οι ζεστές, θετικές επικοινωνίες είναι ευχάριστες, αλλά μπορεί επίσης να φανούν χρήσιμες. Φτάνουν σε σένα πληροφορίες σχετικές με ευκαιρίες που σε ωφελούν. Ωστόσο, ο Κρόνος γυρίζει ανάδρομος σήμερα και τους επόμενους μήνες θα μπορούσαν να υπάρξουν κάποιες επιβραδύνσεις, καθυστερήσεις ή οπισθοδρόμηση σε θέματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση, τα ταξίδια ή τις εκδόσεις. Με λίγα λόγια δεν είναι ώρα για βιαστικές αποφάσεις.

Λέων
Η Σελήνη περνά στον τομέα της φιλίας, των ελπίδων και των επιθυμιών σου, ενθαρρύνοντας σε να διαφοροποιηθείς. Η προσωπικότητα σου λάμπει και οι άνθρωποι βλέπουν την αξία σου σήμερα. Είναι μια κερδοφόρα στιγμή για να προσελκύσεις άλλους μέσω της μοναδικής σου έκφρασης και του οράματος. Μπορεί επίσης να είναι μια ξεχωριστή μέρα για ανταλλαγή ιδεών. Κυκλοφορούν πλούσιες ιδέες για τη βελτίωση της ζωτικότητας ή των επιπέδων ενέργειας σου και ένας φίλος ή ένα δίκτυο μπορεί να είναι ωφέλιμος ή πηγή για ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Παρθένος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της καριέρας και της φήμης σου, ενθαρρύνοντας την εστίαση στις ευθύνες σου. Η ιδιωτική σου ζωή σε ευχαριστεί. Μπορείς να λάβεις θετική υποστήριξη από τους άλλους με τρόπους που βελτιώνουν τις προοπτικές καριέρας ή της φήμη σου. Οι ιδέες είναι ιδιαίτερα πλούσιες για να αισθανθείς τι θέλουν οι άλλοι, κάτι που με τη σειρά του ωφελεί τις σχέσεις σου. Κάνεις έναν απολογισμό της συναισθηματικής και της κοινωνικής σου ζωής. Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να μοιραστείς τις ιδέες σου.

Ζυγός
Με τη Σελήνη στον πνευματικό σου τομέα σήμερα, το να κάνεις κάτι εντελώς διαφορετικό από το συνηθισμένο μπορεί να είναι ένας στόχος. Αισθάνεσαι ιδιαίτερα καλά και σίγουρη για αυτό που σε περιμένει. Οι άλλοι σε εκτιμούν και σε απολαμβάνουν. Οι άνθρωποι ελκύονται από την αισιοδοξία και το πνεύμα σου. Η ανταλλαγή ιδεών και η παιχνιδιάρικη επικοινωνία μπορεί να είναι ισχυρή τώρα. Η μέρα ευνοεί την αυτοέκφραση, την κοινωνική αυτοπεποίθηση και μια βελτιωμένη προοπτική. Η αποκατάσταση σχέσεων ευνοείται, καθώς ο Ερμής και η Αφροδίτη κινούνται σε αρμονία.

Σκορπιός
Η Σελήνη στον τομέα της οικειότητας σου σε ωθεί προς τον προβληματισμό και την ενδοσκόπηση. Το να εστιάσεις σε κάτι ή κάποιον ιδιαίτερο για σένα είναι ικανοποιητικό με αυτήν τη διέλευση. Ωστόσο είναι μια καλή μέρα για ευχάριστες αλληλεπιδράσεις και ιδιαίτερη προσοχή στους μακροπρόθεσμους στόχους. Θα μπορούσες να έχεις μια συνάντηση με κάποιον με εξουσία, μια σημαντική πώληση ή άλλου είδους ώθηση. Αισθάνεσαι θετική και σίγουρη για τα ταλέντα και τις αξίες σου. Η μέρα είναι δυνατή για να μοιραστείς τις ιδέες σου, καθώς η συνεργασία φαίνεται να σε οδηγεί σε χαρούμενα μέρη.

Τοξότης
Η σημερινή Σελήνη στρέφει τη συναισθηματική σου εστίαση στους άλλους, ειδικά σε μια στενή σχέση. Μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να συναντήσεις έναν ιδιαίτερο φίλο. Τα οφέλη και τα θετικά συναισθήματα προέρχονται από συζητήσεις και από τις δεξιότητες επικοινωνίας σου. Ο Ερμής και η Αφροδίτη κατευθύνονται προς μια αρμονική όψη και με τον Ερμή στον τομέα της συνεργασίας σου και την Αφροδίτη στον τομέα του πνεύματος σου, είναι μια καλή στιγμή για συνεργασία και ανταλλαγή ιδεών.

Αιγόκερος
Η Σελήνη στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου σήμερα ενθαρρύνει την προσοχή στις καθημερινές ρουτίνες και τις σημαντικές λεπτομέρειες. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για δραστηριότητες όπως η οργάνωση, που θα σε βοηθήσει να απελευθερώσεις το μυαλό σου. Είναι επίσης μια καλή μέρα για να δώσεις και να λάβεις υποστήριξη ή βοήθεια. Μπορεί να βιώσεις μια απαλλαγή από ένα ιδιωτικό βάρος ή ένα εξουθενωτικό μυστικό. Τώρα είναι εύκολο  να λύσεις ένα πρόβλημα ή ένα μυστήριο.

Υδροχόος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον δημιουργικό σου τομέα παρακινώντας σε να μοιραστείς και να δημιουργήσεις. Η τάση να σκέφτεσαι και να αναλύεις τα συναισθήματα και τις σχέσεις σου είναι ισχυρή και ευεργετική. Είσαι σε φάση τώρα να βελτιώσεις μια φιλική σου σχέση. Προχωράμε προς μια ασυνήθιστα εύκολη επιρροή που υποστηρίζει τη σύνδεση με άλλους, τη συνεργασία ή τη συνάντηση με καινούριους ανθρώπους. Το ξεκαθάρισμα των συναισθημάτων, η συνεννόηση ακόμη και η πραγματοποίηση ρομαντικών προτάσεων έχουν θετική εξέλιξη.

Ιχθείς
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου ενθαρρύνοντας σε να χαλαρώσεις, να ξεκουραστείς και να ανανεωθείς. Ταυτόχρονα μια προοδευτική προσέγγιση στις καθημερινές υποθέσεις σου μπορεί να σε βοηθήσει να απολαύσεις τις εργασίες σου. Οι σημερινές ενέργειες είναι εξαιρετικές και για τις σχέσεις σου. Είναι μια καλή στιγμή για να τις ενισχύσεις. Θα διαπιστώσεις ότι ο συμβιβασμός έρχεται πολύ πιο εύκολα από το συνηθισμένο σήμερα και αύριο.

Tlife.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα