LifestyleΖώδια

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

Κριός

Μια μικρή πρόκληση Άρη – Κρόνου σήμερα, ενθαρρύνει περισσότερο τη δουλειά παρά το παιχνίδι, αλλά δεν είναι εύκολο να δεις το τέλος του δρόμου,  καθώς θα υπάρξουν πιθανές επιβραδύνσεις.  Το κόλπο είναι να κάνεις τα πράγματα ένα βήμα τη φορά.  Οι προσπάθειες να πιέσεις κάτι πολύ δυνατά ή γρήγορα θα δημιουργήσουν πιθανά εμπόδια.  Αποφάσισε να πραγματοποιήσεις τα σχέδια σου σε καλύτερη στιγμή.  Τα πρακτικά θέματα είναι σε καλή κατάσταση παρά αυτήν την ενέργεια, ιδιαίτερα αν βασίζεσαι στην υπομονή.  Ωστόσο με τον Ερμή ορθόδρομο και την πρόσφατη νέα Σελήνη, ξεπερνάς το αίσθημα ότι είσαι συναισθηματικά κολλημένη σε προσωπικές ανησυχίες.

Ταύρος

Τις ευθύνες προς τους άλλους μπορεί να τις αισθάνεσαι ασυνήθιστα βαριές νωρίς σήμερα. Ενώ μπορεί να θέλεις να προχωρήσεις κάτι γρήγορα μπροστά, μια μικρή πρόκληση Άρη – Κρόνου μπορεί να φαίνεται ότι σε εμποδίζει ή σε επιβραδύνει. Η ανυπομονησία σε επιβραδύνει ακόμη περισσότερο, γι’ αυτό σκέψου ότι οι προσπάθειες αναθεώρησης, επεξεργασίας ή προσαρμογής έχουν μεγαλύτερο νόημα από την άμεση δράση τουλάχιστον προς το παρόν.  Μπορεί να θέλεις κάτι  που δεν μπορείς να έχεις ή τα σχέδια σου μπορεί να καταρρεύσουν λόγω υποχρεώσεων προς ένα φίλο.

Δίδυμοι

Ήσουν στην κορυφή του παιχνιδιού σου πρόσφατα, αλλά μπορεί τώρα να αντιμετωπίζεις κάποια προσωρινά εμπόδια αυτής της ροής νωρίς σήμερα.  Αυτό μπορεί να έχει τη μορφή καθυστέρησης, διακοπής ή αποκλεισμού με μια μικρή προκλητική όψη μεταξύ του Άρη και του Κρόνου.  Η υπερβολική εστίαση στη διαδικασία επίτευξης   των στόχων σου και όχι στο όραμα, μπορεί να σε απογοητεύσει.    Αργότερα το σήμερα είναι ενεργό για κοινωνικά και ρομαντικά θέματα και συναισθήματα.  Μια επιρροή Αφροδίτης – Χείρωνα έρχεται σε επιρροή και είναι υποστηρικτική για την παρουσίαση των ιδεών σου ή τις υποθέσεις σου.

Καρκίνος

Ίσως χρειαστεί να παρακάμψεις εμπόδια, προκλήσεις ή συγκρούσεις για να κυνηγήσεις τις επιθυμίες σου το πρώτο μισό της ημέρας.  Το να αποφασίσεις να περιμένεις μέχρι να έρθει μια καλύτερη στιγμή μπορεί να είναι το καλύτερο στοίχημα σου.  Η ανυπομονησία και η επιβράδυνση σε πάει πίσω αυτή τη στιγμή  και το να διατηρήσεις τον προσανατολισμό σου θα έχει μεγαλύτερο νόημα.  Το να αντιδράς προσεκτικά και ώριμα στις καθυστερήσεις θα φέρει καλύτερα αποτελέσματα.  Καθώς η μέρα προχωρά είσαι πιο έτοιμη να αντιμετωπίσεις και να λύσεις προβλήματα, καθώς ένα τρίγωνο Αφροδίτης – Χείρωνα μπαίνει στο παιχνίδι και κάνει τα μαγικά του.

Λέων

Μια όψη Άρη – Κρόνου που επηρεάζει το πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να σε απογοητεύσει, ειδικά αν προσπαθείς να πιέσεις κάτι που απαιτεί συγκέντρωση.  Οι προκλήσεις σε μια σχέση μπορεί να παρουσιαστούν και μπορεί να περιλαμβάνουν μια τρέχουσα ή μια προηγούμενη σχέση που κάνει το μυαλό σου να χοροπηδά.  Εξέτασε τα συναισθήματα που εμφανίζονται τώρα πιο προσεκτικά, καθώς πιθανότατα έχουν  να κάνουν με κάτι που έχεις θάψει ή κρύψει τώρα κάτω από το χαλί.  Εάν συχνά αποκαλύπτεις ότι ένα άτομο στη ζωή σου δεν υποχωρεί ή δε συμβιβάζεται αρκετά, βάλε στόχο να επιλύσεις τα πράγματα όταν θα έχεις το χρόνο και την υπομονή.

Παρθένος

Το πρώτο μισό της ημέρας στη δουλειά που πρέπει να γίνει μπορεί να αντιμετωπίσεις κανόνες , τεχνικά προβλήματα ή διακοπές και εμπόδια  στα σχέδια σου.  Ούτε ένας σύντροφος μπορεί να είναι πολύ συμβιβαστικός.  Υπάρχουν καλύτερες στιγμές για να προχωρήσεις τα σχέδια σου με τον Άρη σε μια δευτερεύουσα, αλλά δύσκολη πτυχή με τον Κρόνο.  Μπορεί να υπάρχουν ανείπωτες επιθυμίες ή μια αίσθηση ότι θέλεις κάτι, αλλά δεν μπορείς να καταλάβεις τι είναι.  Προσπάθησε να μην επιτρέψεις σε περισπασμούς όπως αυτοί να παρεμβαίνουν στους στόχους σου.

Ζυγός

Νωρίς σήμερα μια μικρή πρόκληση Άρη – Κρόνου μπορεί να σε επιβραδύνει. Κάποιος μπορεί να αισθάνεται ότι είσαι πολύ δυνατή ή ότι είσαι πολύ ανυπόμονη ή αγενής.  Πρόσεξε, καθώς οι άνθρωποι παίρνουν τον εαυτό τους λίγο – πολύ στα σοβαρά αυτή τη στιγμή.  Όσο περισσότερο πιέζεις, τόσο ισχυρότερη είναι η αντίσταση τους, επομένως είναι λογικό να υποχωρήσεις και να αποσπαστείς ή να απομακρυνθείς εάν δεν μπορείς να το διαχειριστείς.  Οι υποχρεώσεις τώρα μπορεί να σε κάνουν να αισθάνεσαι λιγότερο ανεξάρτητη.  Στόχος να βασιστείς στην υπομονή.

Σκορπιός

Έχεις καλή ενέργεια μαζί σου για σύνδεση, ειδικά το δεύτερο μισό της ημέρας, αλλά το πρωινό μπορεί να είναι λίγο περίπλοκο.   Μια μικρή πρόκληση Άρη – Κρόνου υποδηλώνει ένα μπλοκάρισμα ή εμπόδιο.  Δεν είναι η ιδανική στιγμή για να προωθήσεις γρήγορα τους στόχους σου ή για αυθορμητισμό και ζεστασιά στις ανταλλαγές σου.  Μπορεί να υπάρχει η αίσθηση ότι κάποιος σε περιορίζει ή εμποδίζει την πρόοδο σου και αυτό μπορεί να είναι απογοητευτικό.  Ωστόσο με λίγη προσοχή μπορείς να τη μετατρέψεις  σε μια καλή στιγμή για να περιμένεις τα πράγματα,   να καταβάλλεις επιπλέον προσπάθεια και  να διορθώσεις αυτά που θεωρείς λανθασμένα,   προτού προχωρήσεις στην υλοποίηση των σχεδίων σου.

Τοξότης

Μια μικρή προκλητική όψη Άρη – Κρόνου ενεργή το πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να σε βοηθήσει να επιβραδύνεις, κάτι που μπορεί να είναι ευεργετικό.  Ωστόσο μπορεί  να καθυστερήσει ή να εμποδίσει το δρόμο σου στη διαδικασία, κάτι που σε απογοητεύει.  Αυτή η διέλευση μπορεί να δυσκολέψει τη γρήγορη εργασία προς την επίτευξη ενός στόχου ή μπορεί να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις.  Σκέψου πως οι επιβραδύνσεις μπορεί να είναι μια ευκαιρία να πάρεις μια ανάσα και να βελτιώσεις τους στόχους σου. Αυτό  είναι προτιμότερο από το να σπαταλάς ενέργεια εστιάζοντας σε προβλήματα αντί σε λύσεις.

Αιγόκερως

Νωρίς σήμερα μια δευτερεύουσα προκλητική όψη του Άρη με τον Κρόνο μπορεί να δημιουργήσει μερικά μπλοκαρίσματα.  Ακόμα κι αν θέλεις να αναλάβεις δράση μπορεί να μην καταφέρεις να φτάσεις πολύ μακριά.  Θα μπορούσες να ανακαλύψεις ότι αυτό που είχες σχεδιάσει δεν είναι πλέον εφικτό, αλλά οποιαδήποτε καθυστέρηση συμβαίνει τώρα είναι προσωρινή.  Προσπάθησε να μην πιέζεις τον εαυτό σου, τα έργα ή τους άλλους σήμερα, αλλά προσπάθησε να διορθώσεις προβληματικές περιοχές ή να εργαστείς σε πράγματα που χρειάζονται λίγη επιπλέον προσπάθεια.  Οι πιέσεις της ημέρας τείνουν να μειώνονται καθώς οι ώρες κυλούν.

Υδροχόος

Είναι καλύτερα να παίρνεις τα πράγματα εύκολα και χαλαρά σήμερα ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες, καθώς μια πρόκληση του Άρη με τον Κρόνο μπορεί να κάνει τα πάντα να φαίνονται σχετικά αργά και κυρίως εκείνα που σε ενθουσιάζουν από την αρχή.  Δεν είναι ιδανική στιγμή για διαπροσωπικές σχέσεις και η προσπάθεια να προωθήσεις τις υποθέσεις σου είναι πιθανό να κάνει τα πράγματα χειρότερα.  Μπορεί να αισθάνεσαι επίσης ότι οι άλλοι δε σε υποστηρίζουν, αλλά αυτό είναι κάτι προσωρινό.  Μπορεί να αισθάνεσαι λίγο εκτός κέντρου και ως αποτέλεσμα ανυποχώρητη.  Αλλά όσο οι ώρες κυλούν είναι πιο εύκολο να συνδεθείς και να αφήσεις τα πράγματα να γίνουν.

Ιχθύες

Στο πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να υπάρξει ένα εμπόδιο για να ξεπεράσεις, πιθανών λόγω επιβράδυνσης ή καθυστερήσεων. Επίσης μπορεί να υπάρχουν κάποια συναισθήματα περιορισμού ή πείσματος.  Έχεις την τάση να είσαι πιο ευαίσθητη από το συνηθισμένο στη συναισθηματική ατμόσφαιρα γύρω σου ή θα μπορούσες να δεις τη λιγότερη κολακευτική πλευρά των σχέσεων σου.  Ωστόσο με υπομονή και περαιτέρω σκέψη, αυτά τα πράγματα μπορούν να σου δώσουν περισσότερο χρόνο για να ολοκληρώσεις κάτι που χρειάζεται την αμέριστη προσοχή σου.  Αργότερα σήμερα τα πράγματα γίνονται πιο αισιόδοξα.

 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα