LifestyleΖώδια

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

Κριός

Νωρίς σήμερα αυτά που μέχρι τώρα φαίνονταν μικρά, αποκτούν νόημα. Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς για να βελτιώσεις προβληματικά σημεία της καθημερινότητά σου. Κάνε ένα βήμα πίσω για να δεις μια σχέση – φιλική ή ερωτική – από απόσταση, για να δεις κάτι που σε ανησυχεί με περισσότερη αντικειμενικότητα. Τα προβλήματα που νιώθεις πως έχεις να αντιμετωπίσεις τώρα, μπορούν να λυθούν με λίγη υπομονή. Οι παρεξηγήσεις που μπορεί να δημιουργηθούν μέσα στην ημέρα σε βοηθούν να οξύνεις την κρίση σου, να κάνεις την αυτοκριτική σου. Επίσης σήμερα ο πλανητικός κυβερνήτης σου, ο Άρης, ξεκινά τη διέλευση του στον τομέα του πνεύματος σου. Αυτός ο κύκλος θα διαρκέσει μέχρι τις 04/01. Έτσι τις επόμενες εβδομάδες έχεις να αντιμετωπίσεις πολύ μικρότερη αντίσταση από τους ανθρώπους γύρω σου.

Ταύρος

Σήμερα θα ολοκληρώσεις πολλές από τις δουλειές σου. Καλύτερο να το κάνεις, οπλισμένη με υπομονή. Είσαι λίγο κυκλοθυμική μέσα στην ημέρα. Θυμήσου ποιος είναι υπεύθυνος για τα συναισθήματα που νιώθεις τώρα, και αμέσως θα αντλήσεις την δύναμη που χρειάζεσαι για να αντιμετωπίσεις τους στρεσογόνους παράγοντες του περιβάλλοντός σου. Ο Άρης κινείται σε αντίθετη τροχιά με το ζώδιό σου. Τα πάθη ξεσηκώνονται. Μην σε τρομάζει όμως αυτό, γιατί λειτουργεί προς όφελός σου.

Δίδυμοι

Δεν είσαι σε επαφή με τις ανάγκες σου σήμερα και αυτό δημιουργεί άγχος, στρες, εσωτερική ανησυχία. Βέβαια, το να παραδεχτείς πως συμβαίνει κάτι τέτοιο ίσως οδηγήσει σε μια γλυκιά στιγμή μέσα στην ημέρα, που την χρειάζεσαι πολύ. Μην απογοητεύεσαι με το παραμικρό. Ο Άρης κινείται σε αντίθεση με το ζώδιο σου από σήμερα. Τα πάθη ξεσηκώνονται αλλά αυτό θα λειτουργήσει υπέρ σου. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου, που θα διαρκέσει έως τις 04/01, θα υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις στις φιλικές και ερωτικές σου σχέσεις.

Καρκίνος

Η νευρικότητα και η ανυπομονησία των γύρω σου σε κάνει να απομακρυνθείς λίγο από αυτούς. Τα θέματα υγεία και τα επαγγελματικά ζητήματα έχουν τώρα την απόλυτη προσοχή σου. Σε αυτούς τους τομείς θα βιώσεις τις μεγαλύτερες αλλαγές αυτές τις ημέρες. Ο Άρης ξεκινά τη διέλευση του στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και θα σε παρακινήσει να δώσεις βάση στις καθημερινές σου δραστηριότητες και συνήθειες. Αυτό θα κρατήσει μέχρι τις  04/01. Είναι καιρός να κυνηγήσεις αυτό που θέλει η καρδιά σου. Είναι η τέλεια στιγμή για περισσότερο ρομαντισμό, για σύναψη σχέσεων, για διασκέδαση, για δημιουργικότητα.

Λέων

Πάρε χρόνο σήμερα για να τακτοποιήσεις κάποια πράγματα που σε απασχολούν. Ίσως πρέπει να αποφύγεις όλα όσα σε κάνουν την προσοχή σου να αποσπάται. Ωστόσο φρόντισε τα άτομα που σε ενδιαφέρουν να ξέρουν γιατί είσαι απόμακρη αυτές τις ημέρες. Ο Άρης μετακομίζει στον ηλιακό 5ο οίκο σου σήμερα και θα βρίσκεται εκεί μέχρι τις 04/01. Είναι καιρός να κυνηγήσεις αυτό που θέλει η καρδιά σου. Είναι η τέλεια στιγμή για περισσότερο ρομαντισμό, για σύναψη σχέσεων, για διασκέδαση, για δημιουργικότητα. Επιδίωξε να τροφοδοτήσεις το πνεύμα σου μέσα από ευχάριστα χόμπι.

Παρθένος

Σήμερα αποτραβιέσαι λίγο. Απομακρύνεσαι. Είσαι λίγο πιο προσεκτική από ό,τι συνήθως με τις επικοινωνίες σου. Το ίδιο και με τις αποφάσεις σου. Οι ρυθμοί γύρω σου είναι έντονοι. Δεν τους συμμερίζεσαι, για αυτό και μπορεί όλο αυτό να σου δημιουργεί ανησυχία. Θέλει προσοχή στο πώς θα αποφασίσεις να το χειριστείς. Μην αφήσεις την ανυπομονησία να κυριαρχήσει. Υπό αυτές τις συνθήκες, μια οι διαφορετικές απόψεις σε εκνευρίζουν και μάλιστα πιο πολύ από το συνηθισμένο. Επίσης σήμερα ο Άρης εισέρχεται στον ηλιακό 4ο οίκο σου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 04/01. Είναι μια καλή στιγμή και συνθήκη για να ασχοληθείς με το σπίτι σου. Κάποιες φορές θα ταράζεσαι, θα πελαγώνεις, αλλά ταυτόχρονα θα νιώθεις εξαιρετικά παραγωγική.

Ζυγός

Επικεντρώσου σε πρακτικά ζητήματα σήμερα. Αν εργάζεσαι πάνω σε κάτι που σε κάνει να νιώθεις παραγωγική, τότε σίγουρα θα αισθάνεσαι πως είσαι στα καλύτερά σου. Και πράγματι είσαι! Είσαι εφευρετική με ασυνήθιστους τρόπους. Οι άνθρωποι στη ζωή σου σε εξοργίζουν αλλά την ίδια στιγμή πυροδοτούν την έμπνευσή σου. Εξαιρετικά απαιτητικοί αλλά και βοηθητικοί ταυτοχρόνως. Με τον Άρη να μετακομίζει στον ηλιακό 3ο οίκο σου σήμερα, ξέρεις πως θέλεις να μάθεις, να επικοινωνήσεις, να συνδεθείς. Αυτή η επιρροή διαρκεί μέχρι τις 04/01 και σε ενθουσιάζει. Ζωντανεύει την καθημερινότητα σου και τονώνει το νευρικό σου σύστημα.

Σκορπιός

Σήμερα νιώθεις πως φτάνεις στα όριά σου αναφορικά με ένα ζήτημα ή έναν άνθρωπο. Ίσως είναι καλύτερα να μείνεις για λίγο στην άκρη. Τουλάχιστον μέχρι να συλλέξεις περισσότερες πληροφορίες.  Οι γρήγορες αποφάσεις και κρίσεις δεν θα σε ωφελήσουν σε καμία περίπτωση τώρα. Επίσης σήμερα ο Άρης φεύγει από το ζώδιο σου και μαζί του εξασθενούν και οι πιέσεις που δεχόσουν προκειμένου να δράσεις. Οι ρυθμοί της ζωής σου καλό θα ήταν να εξομαλυνθούν λίγο. Ο Άρης διέρχεται στον τομέα των πόρων σου μέχρι τις 04/01 λόγω αυτού του κύκλου, θα ρίξεις περισσότερη ενέργεια σε ένα επιχειρηματικό πλάνο, που θα φτιάξεις από την αρχή ή που ήδη έχεις αλλά δεν του έδινες ιδιαίτερη προσοχή μέχρι τώρα.

Τοξότης

Σήμερα η ένταση προέρχεται από πράγματα που δεν έχεις κάνει. Έχεις φορτωθεί με πάρα πολλά και δεν ξέρεις από που να ξεκινήσεις. Η δουλειά και η γενικότερη ρουτίνα σου σε βαραίνουν τώρα. Θα προτιμούσες να ασχοληθείς με κάτι πιο ελεύθερο. Νιώθεις πως δεν αναγνωρίζεται η αξία σου, ειδικά στον επαγγελματικό τομέα. Κανείς δεν βλέπει την καθημερινή σου συνεισφορά. Ο φλογερός, διεκδικητικός και θαρραλέος Άρης περνά στο ζώδιο σου σήμερα, κάνοντας την καθημερινότητά σου πιο συγκεκριμένη, ξεκάθαρη και άμεση. Αυτό θα διαρκέσει έως τις 04/01.

Αιγόκερως

Έκανες σημαντικές εσωτερικές αλλαγές πρόσφατα και έρχονται κι άλλες. Με τον Άρη να διασχίζει τον τομέα του απορρήτου σου μέχρι τις 04/01, είναι καιρός να αναθεωρήσεις τους στόχους και τις επιθυμίες σου και για να κατανοήσεις καλύτερα το τι θέλεις πραγματικά. Θέματα που έβαλες κάτω από το χαλάκι, ή που διαρκώς ανέβαλες, έρχονται τώρα στο προσκήνιο και σε πιέζουν ακόμα περισσότερο. Άκουσε και μην αγνοείς την ανάγκη σου για ξεκούραση, διαλογισμό, ιδιωτικότητα και προβληματισμό.

Υδροχόος

Η σκέψη είναι λίγο διάσπαρτη. Δύσκολο να δώσεις απάντηση σε όσα σε προβληματίζουν σήμερα. Ωστόσο η μετακίνηση της Σελήνης στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σε βοηθά να βρεις το κέντρο σου. Επίσης σήμερα ο φλογερός Άρης περνά στον τομέα της φιλίας και των στόχων σου όπου θα παραμείνει μέχρι τις 04/01. Τις επόμενες εβδομάδες οι αλληλεπιδράσεις σου με φίλους, συνεργάτες και ομάδες αλλάζουν, γίνονται πιο ενεργές, πιο ζωντανές. Έχεις περισσότερο θάρρος να επιδιώξεις φιλίες ή στόχους που θα σε κάνουν ευτυχισμένη. Η πρωτοποριακή σκέψη σου σε πάει μπροστά.

Ιχθύες

Υπάρχει μια σχέση ή ένα project, για τα οποία δεν θέλεις να σπαταλάς πια πολλή ενέργεια. Είναι πράγματα που σε απασχολούν προσωρινά. Θα χρειαστεί να είσαι σε ετοιμότητα για κάτι. Νιώθεις εξαντλημένη, αλλά αυτό μπορεί να σε βοηθήσει να πας μπροστά, αν σε αφυπνίσει να κάνεις βήματα προς τα εμπρός. Οι συμβουλές που λαμβάνεις σε ενοχλούν, αλλά στο τέλος της ημέρας ξέρεις πως σου είναι χρήσιμες. Επίσης σήμερα ο Άρης κινείται στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος, διεγείροντας τις φιλοδοξίες και την ορμή σου προς την ανεξαρτησία. Αυτό θα κρατήσει ως τις 04/01.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα