LifestyleΖώδια

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

Κριός
Οι σημερινές διελεύσεις ενισχύουν τις κοινωνικές σχέσεις, αλλά είναι επίσης ισχυρές για τον πρακτικό κόσμο σου. Μπορεί να απολαμβάνεις χαρούμενες εκδηλώσεις που σχετίζονται με δημιουργικές, ρομαντικές ή ψυχαγωγικές ασχολίες. Θα βρεις επίσης μια ισχυρή και ευχάριστη έμφαση στη δημιουργία των πόρων σου. Είναι βέβαιο ότι θα προκύψουν δημιουργικές επιχειρηματικές ιδέες για την υγεία ή την εξοικονόμηση χρημάτων. Είναι υπέροχο να είσαι παραγωγική σήμερα και το να βάλεις περισσότερη τάξη στις καθημερινές σου υποθέσεις είναι ικανοποιητικό. Μπορεί να υπάρξει ένας μικρός θρίαμβος, καθώς αξιοποιείς ιδέες για τη ζωή σου κι βρίσκεις τρόπους να τις εφαρμόσεις για να κάνεις βελτιώσεις.

Ταύρος
Σήμερα μπορεί να νιώθεις ιδιαίτερη σιγουριά για τις καθημερινές σου συνήθειες, τη δουλειά, την οικογένεια ή το σπίτι σου. Οι καλύτερες συνθήκες διαβίωσης ή εργασίας και οι σχέσεις μπορούν να φανούν έντονα. Αντίθετα η οικοδόμηση μιας καλύτερης σχέσης με τον εαυτό σου και η απόλαυση λίγης προσωπικής φροντίδας μπορεί να είναι κάτι θετικό αυτή τη στιγμή. Ωστόσο η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της χαράς και της αναψυχής σου και είσαι πιο συντονισμένη με την ανάγκη σου για χόμπι, ελεύθερο χρόνο ή ρομαντισμό. Η προσέγγιση σου είναι πιο σίγουρη απ’ ότι συνήθως και τα συναισθήματα σου είναι ευχάριστα.

Δίδυμοι
Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για επικοινωνία και οι άνθρωποι φαίνονται πιο προσεκτικοί μαζί σου απ’ ότι συνήθως. Διασκεδαστικές και φιλικές ανταλλαγές σε κάνουν να νιώθει επιθυμητή ή υποστηριζόμενη. Ωστόσο με τη Σελήνη στον ηλιακό 4ο οίκο σου όλη μέρα, είσαι σε εξαιρετική φόρμα για να περάσεις περισσότερο χρόνο με τις σκέψεις και τον εσωτερικό Σου κόσμο. Με αυτή την εστίαση βρίσκεις ευκολότερο το να αποκτήσει πρόσβαση στη διαίσθηση σου ή να εξερευνήσεις τις πιο εσώτερες ανάγκες και τα όνειρα σου. Ωφελεί εσένα και πολλά τμήματα ζωής σου για να καταλήξεις σε καλύτερη κατανόηση του εαυτού σου.

Καρκίνος
Οι σημερινές διελεύσεις είναι κυρίως φιλικές και ζεστές. Εκτιμάς τις απλές απολαύσεις και τις δραστηριότητες που σε ανακουφίζουν. Είναι γενικά μια καλή στιγμή για να εστιάσεις στο να βάλεις σε τάξη τους πόρους σου και να μάθεις τις ανάγκες σου. Είναι πιο εύκολο από το συνηθισμένο να βλέπεις τα καλά πράγματα που υπάρχουν ήδη στη ζωή σου. Ωστόσο η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της επικοινωνίας σου και μπορεί να επιθυμείς κάποια σύνδεση και ουσιαστική επικοινωνία. Ακόμα και με επιπλέον κίνητρο και ψυχική ζωντάνια σήμερα, απολαμβάνεις έναν εύκολο και άνετο ρυθμό.

Λέων
Είναι καιρός να κάνεις καλές εντυπώσεις και να προβάλλεις τον εαυτό σου με αυτοπεποίθηση και θετικότητα αυτή τη μέρα μετά από μια νέα Σελήνη στο ζώδιο σου. Τώρα είναι η ώρα για λίγη υγιή αυτοσυγκέντρωση. Είναι μια καλή στιγμή για θεραπεία ή τόνωση των συζητήσεων. Ταυτόχρονα η Σελήνη έχει περάσει στον τομέα των πόρων σου και η εγκατάσταση και η άνεση είναι επίσης λογική σήμερα. Μπορεί να σου αρέσει να σχεδιάζεις στόχους καριέρας, χρημάτων ή πορείας ζωής. Το να δίνεις ιδιαίτερη προσοχή στην πρακτική πλευρά της ζωής σου μπορεί να είναι κάτι
σταθεροποιητικό.

Παρθένος
Η προώθηση μιας ειρηνικής και ασφαλούς ατμόσφαιρας είναι ικανοποιητική σήμερα. Ακόμη και με τη Σελήνη στο ζώδιο σου όλη μέρα, δεν είσαι ακόμα ενθουσιασμένη με το που θα προχωρήσεις, καθώς μπορεί να νιώσεις την ανάγκη για χρόνο για να αφομοιώσεις, να επεξεργαστείς και να επαναπροσανατολιστείς. Επανεξετάζεις συγκεκριμένα έργα και μονοπάτια και τα οφέλη προέρχονται από το να δίνεις περισσότερη προσοχή στα κρυμμένα στοιχεία και τα μοτίβα της ζωής και των αλληλεπιδράσεων σου. Ωστόσο η Σελήνη στο ζώδιο σου μπορεί να σε εμπνεύσει και να σε
παρακινήσει.

Ζυγός
Μετά τη χθεσινή νέα Σελήνη οι κοινωνικοί και ανθρωπιστικοί ή προσωπικοί σου στόχοι ευτυχίας βρίσκονται σε ισχυρή εστίαση. Η ανάγκη να νιώθεις μέλος μιας ομάδας ή να απολαμβάνεις την παρέα φίλων βρίσκεται στο επίκεντρο. Η σύνδεση με τα όνειρα και τα σχέδια σου για το μέλλον και η δημιουργία ουσιαστικών στόχων είναι ένα θέμα. Ωστόσο η Σελήνη έχει περάσει στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και επωφελείσαι από το να πάρεις μια ανάσα σήμερα. Ανακαλύπτεις τα εσωτερικά σου κίνητρα και την ψυχολογία σου και το να φτάσεις σε ένα μεγαλύτερο επίπεδο αυτό-κατανόησης μπορεί να σε ανταμείψει.

Σκορπιός
Μετά τη χθεσινή νέα Σελήνη είναι μια ισχυρή στιγμή να αναγνωρίσεις και να τιμήσεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Το ένστικτο σου για πρόοδο είναι ισχυρό. Παρόλο που μπορεί να μην είναι ακόμη η ώρα να προχωρήσεις, συγκεντρώνεις πολύτιμες πληροφορίες. Είναι μια καλή στιγμή για να σταματήσεις, να πάρεις τα πράγματα με τη σειρά και να απολαύσεις μερικές ζεστές αλληλεπιδράσεις ή σχόλια. Η Σελήνη έχει περάσει στον κοινωνικό σου τομέα και οι σημερινές ενέργειες είναι καλές για συνεργασία και συνεισφορά. Ενώ αυτή η διέλευση σε προσανατολίζει συναισθηματικά προς κοινωνικούς στόχους ή στόχους ευτυχίας, οτιδήποτε υποβαθμίζει το άγχος μπορεί να είναι πλέον κατάλληλο για εστίαση.

Τοξότης
Οι επικοινωνίες μπορεί να είναι ζωηρές και αναζωογονητικά ανοιχτές σήμερα, αν και υπάρχει κάποια τάση να μιλάς πολύ νωρίς. Με ευθύνες ισχυρές στο μυαλό σου ή νέες ευθύνες στην επιφάνεια, στόχευσε στο να είσαι όσο πιο χαριτωμένη μπορείς όσο τις αναλαμβάνεις. Με τη Σελήνη στον ηλιακό 10 ο οίκο σου όλη μέρα, πιθανότατα θα αισθάνεσαι καλύτερα με τον εαυτό σου αν αφαιρέσεις αυτό που χρειάζεται να κάνεις από το δρόμο σου. Πείσε τον εαυτό σου για να μάθεις ότι είσαι ικανή να προσαρμοστείς, καθώς αυτό χτίζει την αυτοπεποίθηση σου. Δε σε ενδιαφέρει η συνηθισμένη ρουτίνα σχετικά με την εργασία και τις ευθύνες σου και αναζητάς πνευματική τροφή.

Αιγόκερως
Η Σελήνη στον ηλιακό 9ο οίκο σου όλη μέρα σου επιτρέπει να προσαρμόσεις το συναισθηματικό προσανατολισμό σου εάν χρειάζεσαι αλλαγή ρυθμού. Δεν είναι τόσο απλό όσο το να βλέπεις τη φωτεινή πλευρά της ζωής, αλλά μάλλον είναι για να δεις τη ζωή σου από μια ευρύτερη οπτική γωνία και να καταλάβεις ότι τα μικρά πράγματα δεν είναι τόσο σχετικά σε σύγκριση. Οι σημερινές συνδέσεις με τη Σελήνη εμπνέουν ενθουσιασμό για ένα σχέδιο, θέμα ή ιδέα. Αν και είναι καλή ιδέα να προσέχεις την ανυπομονησία, το να ωθήσεις απαλά τα φυσιολογικά όρια σου θα μπορούσε να είναι καρποφόρο.

Υδροχόος
Σε ελκύουν οι προβληματικές περιοχές και οι θεραπευτικές τεχνικές. Με τις σημερινές συνδέσεις με τη Σελήνη είσαι πιο διατεθειμένη να αντιμετωπίσεις προσωπικά προβλήματα που έχουν υποβαθμίσει την αποτελεσματικότητα σου και τη γενική σου ευημερία. Ταυτόχρονα η ιδιαίτερη προσοχή στην τεχνολογία και την καινοτομία μπορεί να σε ωφελήσει. Το να δίνεις ιδιαίτερη προσοχή σε ένα έργο, ενδιαφέρον ή έρευνα για κατοικίδια μπορεί να είναι συναρπαστικό. Μπορεί
να υπάρχουν νέα απροσδόκητα συναισθήματα σε μια σχέση ή μέσα σου. Κάποιος μπορεί να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και εσύ μαθαίνεις νέα πράγματα από τα κίνητρα του.

Ιχθύες
Η Σελήνη στο αντίθετο ζώδιο σου όλη μέρα σε προκαλεί να βρεις μια καλύτερη ισορροπία στη ζωή σου, κυρίως κοιτάζοντας τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία. Η ανάγκη για άλλους γίνεται πιο εμφανής σήμερα και μερικές φορές αυτή η επιρροή προκαλεί την αναζήτηση συμβουλών, ή άλλες διαπροσωπικές συνδέσεις, όχι μόνο αυξημένη δραστηριότητα με ένα σύντροφο ή στενό φίλο. Η στάθμευση των πλεονεκτημάτων ενός θέματος μπορεί να είναι ισχυρή. Λαχταράς τις αλληλεπιδράσεις με άτομα που βρίσκονται στο ίδιο νοητικό μήκος κύματος με εσένα.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα