LifestyleΖώδια

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Υπάρχουν πολλά να μάθεις για τον εσωτερικό κόσμο σου σήμερα και ίσως ανακαλύψεις τρόπους για να αφήσεις την περιττή ανησυχία και τις ενοχές.  Οι γήινες ανακουφιστικές δραστηριότητες μπορούν να σε βοηθήσουν να προσγειωθείς.  Ταυτόχρονα η ψυχική ενέργεια είναι ισχυρή.  Οι συνομιλίες μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμες, ακόμη και με την τάση να διαφωνείς λίγο  πιο πολύ από το συνηθισμένο και το να μάθεις κάτι χρήσιμο ή το να ακούσεις κάτι ανακουφιστικό ή κάποιες συναρπαστικές ειδήσεις είναι πολύ πιθανό.  Το κλειδί είναι η προθυμία  να μάθεις από τις διαφορές σου.

Ταύρος

Εστιάζεις πιο βαθιά στις επιθυμίες και τα όνειρα που έχεις πιο κοντά στην καρδιά σου σήμερα.  Μπορεί επίσης να σου φανεί χρήσιμο εάν  ανταποδώσεις ή βοηθήσεις ένα φίλο με κάποιο τρόπο.  Ταυτόχρονα οι άλλοι σε παρακινούν να είσαι και να κάνεις το καλύτερο δυνατό.  Μπορείς να βρεις πολλούς διαφορετικούς και ικανοποιητικούς τρόπους για να εκφραστείς και ακόμα και αν υπάρχουν κάποιες διαφορές απόψεων, αισθάνεσαι καλά με το να μοιράζεσαι και να μαθαίνεις.  Είναι μια δυνατή μέρα για επίλυση προβλημάτων που δεν απαιτεί υψηλά επίπεδα συναισθημάτων, αλλά η ενέργεια μπορεί να σε παρακινήσει να αντιμετωπίσεις ένα μεγάλο έργο ή να βελτιώσεις ένα που ήδη έχεις δρομολογήσει.

Δίδυμοι

Είσαι ιδιαίτερα παρατηρητική σήμερα  και μπορεί να σου αρέσει να βοηθάς ή να υποστηρίζεις άλλους.  Οι συζητήσεις να είναι πολύ παραγωγικές αν και λίγο βιαστικές ή έντονες μερικές φορές.  Είσαι σε εξαιρετική φόρμα για μάθηση, διδασκαλία και κοινή χρήση και μπορεί να υπάρχει αρκετός ψυχικός ενθουσιασμός.  Οι άλλοι μπορεί να φαίνεται ότι δε συμβαδίζουν με εσένα, αλλά αν μπορείς να εργαστείς ανεξάρτητα, μπορείς να πετύχεις πολλά.  Παρόλα αυτά οι αλληλεπιδράσεις σου είναι παρακινητικές και διεγερτικές.  Ανυπομονείς να αφήσεις πίσω σου το αρνητικό, αλλά θα μπορούσες να προκαλέσεις λίγη αναταραχή, καθώς προσπαθείς να το κάνεις.

Καρκίνος

Μπορεί να υπάρχει ένας ευχάριστος τόνος στις συζητήσεις και τις κοινωνικές σου αλληλεπιδράσεις σήμερα. Η κοινή χρήση ιδεών και προσωπικών φιλοσοφιών μπορεί να σε βοηθήσει να δεθείς με τους άλλους.  Οι δραστηριότητες προσανατολισμένες στην κοινότητα ή οι ομαδικές μπορούν να ευδοκιμήσουν.  Μπορεί να είναι μια κουραστική μέρα διανοητικά και μια σταθερή στιγμή για να διαφοροποιηθείς και να αποκτήσεις ενδιαφέρουσες πληροφορίες ή δεξιότητες.  Μπορείς να παρακινηθείς να δουλέψεις σε ένα έργο ή μια ιδέα και να το θέσεις σε κίνηση και αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ρίξεις τον εαυτό σου σε κάτι που αγαπάς.

Λέων

Οι διελεύσεις σήμερα σε βοηθούν να αποκαλύψεις ένα μυστήριο ή να διευθετήσεις ένα θέμα. Μια αίσθηση αποστολής και σκοπιμότητας σε διακατέχει έντονα.  Είναι μια καλή στιγμή για παρατήρηση, συναισθηματική εστίαση και στρατηγική.  Το να έρθεις σε ειρήνη με τον εαυτό σου και να αποφασίσεις για θέματα που προηγουμένως σε είχαν απογοητεύσει ή σε είχαν μπερδέψει,  έρχεται σήμερα με φυσικό τρόπο.  Αν και δεν προχωρούν όλα στη ζωή σου προφανώς, είναι μια καλή στιγμή για συναισθηματική και πνευματική ανάπτυξη.  Ταυτόχρονα οι προσπάθειες σου να τροποποιήσεις, να δημιουργήσεις και να επεξεργαστείς ξανά έργα μπορεί να είναι σημαντικές μακροπρόθεσμα.

Παρθένος

Είσαι σε καλή θέση για να καταλήξεις σε συμπεράσματα ή να μάθεις κάτι πολύτιμο . Μπορεί να είσαι ενθουσιασμένη για το ότι μπορείς να εφαρμόσεις τις γνώσεις σου.  Το να τρέφεις τη πείνα σου για γνώση μπορεί επίσης να είναι στην ημερήσια διάταξη.  Είναι μια υπέροχη στιγμή για προσωπική και φυσική γοητεία.  Τα επίπεδα κινήτρων είναι εξαιρετικά και ταυτόχρονα είσαι πρόθυμη να επιτρέψεις σε κάποιον ειδικό,περισσότερο περιθώριο και ένα θέμα που εστιάζει στη σχέση είναι στο παιχνίδι.  Η ανάγκη σου για μη συνηθισμένες εμπειρίες είναι σε ισχύ.  Μπορεί να αντιμετωπίσεις μικρές ταλαιπωρίες και να δυσκολεύεσαι να βρεις την ευκαιρία να σκεφτείς καθαρά ή να δεις τη μεγάλη εικόνα.

Ζυγός

Σήμερα μπορεί να επικεντρωθείς πολύ στην ανάλυση ενός  παρελθόντος ή ενός ημιτελούς θέματος. Θα μπορούσες να θέλεις να κάνεις κάτι απτό ή συμβολικό όταν απελευθερώνεις αρνητική συναισθηματική ενέργεια. Σκέψου την αποτοξίνωση και την απομάκρυνση, καθώς έχεις εξαιρετικές διελεύσεις μαζί σου για να το κάνεις. Η ιδιωτική σου ζωή μπορεί να είναι πολύ πιο συναρπαστική.  Είναι πιθανό να αναζητήσεις βαθύτερες συνδέσεις με έργα ή ανθρώπους, αλλά ενώ είσαι σίγουρα σε πιο έντονη διάθεση απ’ ότι συνήθως, είσαι πολύ ικανή να αποστασιοποιηθείς αρκετά ώστε να κάνεις αντικειμενικές συζητήσεις.

Σκορπιός

Αν και οι διαφορές απόψεων μπορούν να εμφανιστούν έντονα σήμερα, δε λαμβάνονται υπόψη και μπορεί να ανακαλύψεις μερικά πράγματα που σε ενδιαφέρουν για κάποιον ιδιαίτερο μέσω αυτών.  Είσαι σε καλύτερη θέση να δεις που η ζωή σου είναι εκτός ισορροπίας, ιδιαίτερα μέσα από τα μάτια ενός άλλου. Οι επιρροές σε ενθαρρύνουν τώρα να μάθεις, να μοιράζεσαι και να απορροφάς νέες πληροφορίες και κυρίως να εφαρμόζεις αυτά που μαθαίνεις.  Οι ανταλλαγές είναι ζωηρές και είναι μια δημιουργική περίοδος αλλά επίσης και μια στιγμή για πρακτικές δραστηριότητες.  Μπορεί να οδηγηθείς στην επίλυση ενός παλιού προβλήματος ιδιαίτερα που σχετίζεται με φιλία ή ανθρώπους.

Τοξότης

Ενώ μπορεί να νιώσεις υπερδιέγερση σε σημεία σήμερα, είναι μια καλή στιγμή να παίξεις με ιδέες.  Το ένστικτο σου για προτεραιότητες είναι ισχυρό κι οι προηγούμενες αινιγματικές καταστάσεις μπορούν να ξεκαθαρίσουν.  Το άνοιγμα των γραμμών επικοινωνίας με ένα άτομο που σε ενδιαφέρει μπορεί να είναι ισχυρό και ενώ είναι πιθανές διαφωνίες, μαθαίνεις πολλά από τις διαφορές σας. Θα μπορούσες ναεπεξεργαστείς παλιές ιδέες, έργα ή σχέδια με μεγάλη επιτυχία.  Ο καθορισμός στόχων μπορεί να είναι κίνητρο.  Οι άνθρωποι τείνουν να έρχονται σε σένα εντελώς φυσικά για υποστήριξη και συμβουλές.

Αιγόκερως

Ξεχωρίζεις και λάμπεις από τα μοναδικά σου ταλέντα και προσόντα σήμερα. Τώρα μπορεί να φτάσουν πληροφορίες που σε εμπνέουν, αλλά θα ήταν καλή ιδέα να αποφύγεις να παρασυρθείς από δραστηριότητες που είναι χάσιμο χρόνου, αλλά να επιλέξεις  λίγη ποικιλία που μπορεί να είναι καταλληλότερη.  Αν υπήρξαν πρόσφατες παρεξηγήσεις η σημερινή μέρα είναι καλή για να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα.  Η δημιουργική ροή είναι εύκολη και πιθανά μέσα από τις αλληλεπιδράσεις σου με τους άλλους να βρεις μεγαλύτερη έμπνευση.  Η ψυχική ενέργεια είναι υψηλή.

Υδροχόος

Αυτή είναι μια καλή μέρα για πνευματική οξύτητα και βλέπεις περισσότερα στρώματα μιας κατάστασης.  Η έρευνα ευνοεί ιδιαίτερα όπως και οτιδήποτε απαιτεί επιπλέον ψυχική προσπάθεια.  Μπορεί να ελκύεσαι από λεπτομέρειες και να ενθουσιάζεσαι με την εύρεση λύσεων στα προβλήματα.  Μπορεί επίσης να είναι μια μέρα για τη λήψη μέτρων για την επίλυση μιας σύγκρουσης με κάποιον.  Ενώ είσαι περίεργη και λαχταράς κάποια πνευματική διέγερση, έχεις την τάση να θέλεις να παίξεις με ασφάλεια σήμερα.  Η ιδιαίτερη φροντίδα των θεμάτων στο σπίτι ή από τη ρίζα τους, οδηγεί σε καλύτερες προοπτικές μακροπρόθεσμα.

Ιχθύες

Σήμερα επενδύεις περισσότερο συναισθηματικά απ’ ότι συνήθως στις ιδέες σου και ενώ αυτό μπορεί να σε κάνεις να νιώθεις λίγο ευάλωτη μερικές φορές, είσαι καλά συνδεδεμένη με τα συναισθήματα και τις προσκολλήσεις σου.  Η ευκαιρία για αυξημένη αυτοκατανόηση είναι ισχυρή μέσα από τις συνειδητοποιήσεις και τις αλληλεπιδράσεις σου. Οι συζητήσεις είναι δυνατές ή μπορεί να υπάρχουν πολλές ιδέες και πεποιθήσεις τώρα , αλλά αυτό χρησιμεύει για να σε τονώσει παρά για να σε απογοητεύσει.  Ενώ έχεις την τάση να θέλεις να είσαι απασχολημένη σήμερα αξιοποίησε κάθε ευκαιρία για να θεραπεύσεις, να επιδιορθώσεις και να καλλιεργήσεις καλές σχέσεις με τους άλλους αλλά και με τον εαυτό σου.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα