LifestyleΖώδια

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

Κριός
Είσαι σε παραγωγική σκέψη. Έχεις μεγαλύτερη αίσθηση ευεξίας όταν βάζεις προτεραιότητες στις εργασίες σου και σκέφτεσαι το πως και προς τα που θα κατευθυνθείς. Μια αντίθεση Σελήνης – Άρη μπορεί να προκαλέσει απογοητεύσεις που έχουν λειτουργήσει κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων. Στην ιδανική περίπτωση αυτή η διέλευση σε προτρέπει να αντιμετωπίσεις μια προβληματική περιοχή, αλλά πρόσεξε τις ανυπόμονες κινήσεις. Η επιθυμία σου να λύσεις ένα πρόβλημα και να ολοκληρώσεις τη δουλειά είναι έντονη, αλλά η κοινωνική πλευρά των πραγμάτων μπορεί να σου αποσπάσει την προσοχή αργότερα σήμερα.

Ταύρος
Η Σελήνη ενθαρρύνει κυρίως την πιο ανάλαφρη, αυθόρμητη πλευρά σου, αν και αργότερα σήμερα οι ευθύνες ή οι στόχοι είναι έντονα στο μυαλό σου. Μια αντίθεση Σελήνης – Άρη μπορεί να σε βρει να εργάζεσαι σε ένα τεταμένο περιβάλλον, γι’ αυτό προσπάθησε να εστιάσεις και να επικεντρωθείς όσο το δυνατόν περισσότερο. Μετάτρεψε οποιονδήποτε ανταγωνισμό αντιμετωπίζεις σήμερα σε ενέργεια που θα σε βοηθήσει να κάνεις θετικές βελτιώσεις. Μια μικρή προκλητική όψη Αφροδίτης – Ουρανού μπαίνει στο παιχνίδι αργότερα σήμερα. Η αναξιοπιστία κάποιων μπορεί να σε επηρεάσει ή κάποιος θα μπορούσε να διεκδικήσει την προσοχή σου με ενοχλητικό τρόπο.

Δίδυμοι
Είσαι παρατηρητική και αναζητάς το κρυμμένο νόημα σήμερα. Λαχταράς μια βαθύτερη προσέγγιση ή ένα αίσθημα σύνδεσης. Ίσως σε πιάσουν και οι ιδιοτροπίες σου σήμερα. Στην πραγματικότητα η ένταση που δημιουργείται τώρα μπορεί να σε ωθήσει και να σε παρακινήσει. Για παράδειγμα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την απογοήτευση ως κινητήριο δύναμη για να επιλύσεις ένα συναισθηματικό ζήτημα. Ωστόσο υπάρχει κάποια τάση για ανησυχία ή δυσαρέσκεια στο μυαλό σου αργότερα σήμερα.

Καρκίνος
Δίνεις ιδιαίτερη προσοχή στις ανάγκες των άλλων σήμερα, αν και δεν είναι πάντα εύκολο να βρεις μια ισορροπία. Ο Άρης συνεχίζει να διέρχεται στο ζώδιο σου ενθαρρύνοντας την ανεξάρτητη, πρωτοποριακή πλευρά σου, αλλά η σημερινή Σελήνη διεγείρει μια έντονη ανάγκη για συντροφικότητα. Είναι πολύ εύκολο να νιώθεις αμυντική. Σκέψου αν οι αλληλεπιδράσεις σου, σου δείχνουν έμμεσα μια πλευρά του εαυτού σου ή τις ανεκπλήρωτες ανάγκες σου. Ίσως τώρα νιώσεις κολλημένη σε μια απογοητευτική κατάσταση ή σε κάτι που σου προκαλεί δυσαρέσκειας κατά καιρούς σήμερα. Η καλύτερη αντιμετώπιση είναι η υπομονή.

Λέων
Επενδύεις περισσότερο στις καθημερινές σου υποθέσεις σήμερα και συχνά κυριαρχεί η επιθυμία να είσαι χρήσιμη. Ενώ το να διορθώσεις τα πράγματα μπορεί να είναι ικανοποιητικό, ίσως υπάρχει κάποια πίεση ή ένταση που θα μπορούσε τελικά να μειώσει την παραγωγικότητα. Τα πράγματα που δεν έχεις κάνει ή οι εκκρεμότητες μπορεί να επηρεάσουν την πρόοδο σου. Δεν χρειάζεται να αγνοήσεις τα κίνητρα σου για να διορθώσεις τα πράγματα, αλλά είναι καλή ιδέα να συντονίσεις τον εαυτό σου. Προσπάθησε να εστιάζεις σε ένα πράγμα τη φορά.

Παρθένος
Σήμερα είσαι ιδιαιτέρως εκφραστική. Το να ανοίξεις τα χαρτιά σου σήμερα μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό για την πορεία σου, αλλά μια αντίθεση Σελήνης  Άρη μπορεί να προκαλέσει μια ανυπομονησία κι έναν παρορμητισμό που οδηγεί με τη σειρά του σε απρόσεκτες κινήσεις. Αυτή η συνειδητοποίηση είναι και ο λόγος που ίσως αποφασίσεις ότι η αναμονή για την αντιμετώπιση προβλημάτων είναι το καλύτερο τώρα. Ίσως χρειαστεί να βασιστείς σε άλλους που δεν συμφωνούν και απόλυτα μαζί σου. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες αναταραχές ή αντικρουόμενα συναισθήματα σχετικά με μια φιλία αργότερα σήμερα.

Ζυγός
Το να φέρεις τάξη και αρμονία στο σπίτι και την προσωπική σου ζωή σήμερα είναι στο επίκεντρο. Δεν είναι εύκολο να ξεπεράσεις κάποιες απογοητεύσεις. Μπορείς όμως να τις χρησιμοποιήσεις ως κινητήριο δύναμη που θα σε βοηθήσει να κάνεις αλλαγές και να αφήσεις πίσω σου εκνευριστικές καταστάσεις. Δεν είναι το σωστό timing να ασχοληθείς με προβλήματα τώρα. Είσαι υπερβολικά αμυντική κι αυτό εμποδίζει την εξέλιξη. Καλύτερα να περιμένεις λίγο. Ίσως νιώθεις τώρα λίγο αναστατωμένη σχετικά με μια σχέση ή με ένα επαγγελματικό θέμα, κι αυτό σε αποσυντονίζει.

Σκορπιός
Μπορεί να μην είναι απλό να καλύψεις όλες τις ανάγκες και επιθυμίες σου σήμερα και αυτό ίσως σου προκαλέσει ανησυχία. Σκέψου ότι η βιαστική εκτέλεση των καθηκόντων σου είναι πιο πιθανό να οδηγήσει σε λάθη και διαφωνίες με τη σημερινή αντίθεση της Σελήνης – Άρη να επηρεάζει το πρώτο μισό της μέρας. Είναι λογικό να έρθεις σε καλύτερη επαφή με τις αληθινές σου επιθυμίες πριν λάβεις δράση. Η αστάθεια από τους άλλους μπορεί να είναι ένα άλλο ζήτημα που αντιμετωπίζεις σήμερα. Βάλε στόχο να εστιάσεις στα θετικά και απόφυγε να ασχοληθείς με πράγματα που σου προκαλούν ένταση.

Τοξότης
Η ανάγκη σου για άνεση και συνέπεια είναι πιο έντονες σήμερα. Ακόμα κι έτσι μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις σχετικά με τα όρια, τα χρήματα, τη δυναμική εξουσίας ή τον σεβασμό. Είναι καλύτερο να αποφύγει τις παρορμητικές κινήσεις μέχρι να κατανοήσεις καλύτερα τις ανάγκες σου. Οι άνθρωποι μπορεί να μην είναι τόσο αξιόπιστοι όσο θα ήθελες, αλλά δεν χρειάζεται να το πάρεις προσωπικά. Εάν μπορείς να συγκεντρωθείς, αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αφιερώσεις την ενέργεια σου σε εποικοδομητικά έργα και να αλλάξεις τη ρουτίνα σου με τρόπους που σε αναζωογονούν συναισθηματικά.

Αιγόκερος
Σήμερα οι επικοινωνίες είναι λίγο δύσκολες. Η ανησυχία μπορεί να σε κάνει ιδιότροπη ή να αποκτήσεις ξαφνικά ασυνήθιστες επιθυμίες. Ίσως χρειαστεί απλά μια αλλαγή ρυθμού. Οι διαφορές και οι προβληματικές περιοχές βρίσκονται σε μεγαλύτερη εστίαση τώρα. Ίσως χρειαστεί να βγάλεις κάτι από μέσα σου. Έχεις την τάση να ακολουθείς τον δικό σου δρόμο, αλλά ταυτόχρονα αποζητάς και την αναγνώριση από τους άλλους -κάτι που είναι περίπλοκο.

Υδροχόος
Έχεις την τάση να κάνεις ένα βήμα πίσω από τη συνηθισμένη δραστηριότητα για ένα μεγάλο μέρος της ημέρας και είναι καλύτερο να στοχεύσεις στην ισορροπία. Μπορεί να αισθάνεσαι διχασμένη με την αντίθεση της Σελήνης στον Άρη που επηρεάζει το πρώτο μισό της ημέρας, αλλά η επαφή με τα πραγματικές σου ανάγκες και επιθυμίες θα πρέπει πιθανώς να είναι προτεραιότητα. Υπενθύμισε στον εαυτό σου ότι χρειάζεσαι λίγο χώρο για να πάρεις ανάσα. Μπορεί να δυσκολευτείς να ικανοποιήσεις μια επιθυμία σου.

Ιχθείς
Μάλλον καλύτερα να αφήσεις τα πράγματα να εξελιχθούν φυσικά παρά να κάνεις δραστικές ή τολμηρές κινήσεις σήμερα. Οι αρχικές αντιλήψεις χρειάζονται μια δεύτερη ματιά. Ενώ αναζητάς κάποιες χαλαρές και εύκολες δραστηριότητες, σήμερα θα μπορούσε να συναντήσεις αντίσταση. Ένα μέρος σου θέλει να κάνει κάτι ανεξάρτητα και ένα άλλο θέλει να συμμετέχουν κι άλλοι. Αναζήτησε τρόπους αντιμετώπισης εποικοδομητικών αλλαγών και όχι τυχαίων αλλαγών για καλύτερα αποτελέσματα.

tlife.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα