LifestyleΖώδια

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

Κριός
Οι σημερινές διελεύσεις σε βοηθούν να βρεις τρόπους να είσαι παραγωγική για να πετύχεις πράγματα με νέους τρόπους. Μπορείς να ανακαλύψεις ξανά τα διασκεδαστικά ή συναρπαστικά στοιχεία μιας ρουτίνας. Ο Ήλιος στο ζώδιό σου αυτές τις μέρες σε βάζει στο επίκεντρο, ενώ η Αφροδίτη στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής υποδεικνύει κάποια απόσυρση, αναποφασιστικότητα ή συγκράτηση σχετικά με τα θέματα καρδιάς και αγάπης.

Ταύρος
Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευσή της στον δημιουργικό σου τομέα και λαχταράς την προσοχή και την αλληλεπίδραση. Η Αφροδίτη στον κοινωνικό σου τομέα αυτές τις μέρες επηρεάζει έντονα την απόλαυσή σου από δραστηριότητες που σε κάνουν χαρούμενη και σου δίνουν μια αίσθηση σύνδεσης με τους άλλους. Ο Άρης θα μετακινηθεί στην ίδια περιοχή του χάρτη σου αύριο, ζωντανεύοντας αυτά τα πράγματα περισσότερο. Η Αφροδίτη και ο Ήλιος σχηματίζουν μια μικρή προκλητική όψη σήμερα, η οποία μπορεί να περιπλέξει τα συναισθήματά σου για έναν φίλο ή μια επιδίωξη.

Δίδυμοι
Οι σημερινές ενέργειες ευνοούν τις ήρεμες δραστηριότητες και τα έργα επικεντρώνονται στην οικοδόμηση και την ανάπτυξη. Όμως υπάρχουν αρκετά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, διαπραγματεύσεις και συζητήσεις. Όσο κι αν απολαμβάνεις τη διανοητική άσκηση, να γνωρίζεις ότι είναι δύσκολο να αναγνωρίσεις τι υπάρχει στην καρδιά σου, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις. Σήμερα η Αφροδίτη αντιμετωπίζει μια μικρή πρόκληση που δείχνει κάποια αναποφασιστικότητα ή έναν δισταγμό.

Καρκίνος
Οι σημερινές διελεύσεις τείνουν να ευνοούν την αυτοέκφραση, την επικοινωνία, τη δικτύωση και τη φιλία. Μπορεί να αποκτήσεις μια ευχάριστη, χρήσιμη προοπτική μέσω μιας γνωριμίας ή μιας νέας πληροφορίας που έρχεται στον δρόμο σου. Ωστόσο πρόσεξε να φανείς πιο ανάλαφρη από ότι αισθάνεσαι στην πραγματικότητα. Επίσης υπάρχει ένας δισταγμός ανάμεσα στη δουλειά και την ευχαρίστηση, καθώς ο Ήλιος και η Αφροδίτη σχηματίζουν μια μικρή προκλητική όψη τονίζοντας διαφορετικές ορμές.

Λέων
Ένα κίνητρο σήμερα μπορεί να σε κάνει να νιώσεις πιο ανεξάρτητη. Είσαι σε καλή κατάσταση για την αξιολόγηση των πόρων, των χρημάτων και των δυνατοτήτων σου και οι επιλογές και οι αποφάσεις βελτιώνονται καθώς το κάνεις. Ωστόσο μπορεί να αισθάνεσαι κάπως διχασμένη ανάμεσα στο να εκφραστείς και να κρατήσεις τις παρατηρήσεις σου για τον εαυτό σου. Επίσης μπορεί να οδηγηθείς σε υπερκατανάλωση που αυτήν τη στιγμή τουλάχιστον είναι περιττή.

Παρθένος
Οι σημερινές διελεύσεις ενθαρρύνουν την αυτοέκφραση, την πρόοδο και την εποικοδομητική αλλαγή. Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου όλη μέρα βγάζοντας συναισθήματα στην επιφάνεια. Με τη σημερινή μικρή πρόκληση Ήλιου – Αφροδίτης η μια σου πλευρά θέλει να κρατήσει τα πράγματα χαλαρά και ελαφριά και ένα άλλο κομμάτι σου παίρνει τα πράγματα πολύ σοβαρά. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αναποφασιστικότητα ή σε τεταμένες αλληλεπιδράσεις.

Ζυγός
Μπορείς να αντλήσεις ενέργεια από τους προβληματισμούς σου και τη βαθύτερη σκέψη σου σήμερα. Το πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να νιώσεις διχασμένη μεταξύ δουλειάς και ευχαρίστησης, με μια μικρή προκλητική όψη ανάμεσα στον Ήλιο και την Αφροδίτης στο παιχνίδι. Απόφυγε το να συμφωνήσεις σε κάτι μόνο και μόνο για να εξαφανίσεις ένα πρόβλημα προσωρινά. Δεν είσαι εντελώς παρόν στη σχέση με τον αγαπημένο σου κι αυτό ίσως να δημιουργήσει προβλήματα.

Σκορπιός
Μπορεί να υπάρξει μια αναποφασιστικότητα στο πρώτο μισό της ημέρας, αλλά τα κλίμα φτιάχνει όσο περνούν οι ώρες. Ο Ήλιος στον τομέα της δουλειάς και της ρουτίνας σου τις τελευταίες εβδομάδες σου ζητά να ανταποκριθείς στις ευθύνες σου και να βελτιώσεις την αποτελεσματικότητά σου. Από την άλλη έχεις την Αφροδίτη στον τομέα της δημιουργικότητας, της αγάπης και του παιχνιδιού ενθαρρύνοντάς σε να αφεθείς και να απολαύσεις. Σε γενικές γραμμές ωστόσο η μέρα φέρνει μια αίσθηση ανακούφισης.

Τοξότης
Στο πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να υπάρξει ένα αίσθημα κενού ή αναποφασιστικότητας. Ο Ήλιος αυτήν τη στιγμή διέρχεται στον τομέα της χαράς και της ευχαρίστησης, ενώ η Αφροδίτη κινείται στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Από τη μια απολαμβάνεις στιγμές ησυχίας και από την άλλη αναζητάς περισσότερες αλληλεπιδράσεις, αυθορμητισμό και ανατροφοδότηση. Έχεις απόλυτη συναίσθηση των ευθυνών και των μακροπρόθεσμων στόχων σου σήμερα.

Αιγόκερος
Είσαι ενθουσιώδης σήμερα αλλά μπορεί να μην δίνεις ιδιαίτερη σημασία σε σημαντικές λεπτομέρειες. Ο Ήλιος και η Αφροδίτη αποτελούν μια μικρή πρόκληση επηρεάζοντας το πρώτο μισό της ημέρας και μπορεί να νιώσεις λίγο διχασμένη ανάμεσα στην επιθυμία να κάνεις τα πράγματα εύκολα και την περιέργειά σου να σε ενθαρρύνει να αναλάβεις έργα και δραστηριότητες. Αυτή η πτυχή επίσης μπορεί να σε οδηγήσει σε κάποιες παρεξηγήσεις με τους άλλους.

Υδροχόος
Με τον Ήλιο και την Αφροδίτη σε μια μικρή σύγκρουση μπορεί να νιώσεις λίγο διχασμένη ανάμεσα στην πραγματική σου επιθυμία να κρατήσεις τα πράγματα απλά και ασφαλή και την έντονη περιέργεια σου, που σε προτρέπει να εξερευνήσεις τις επιλογές σου. Πρόσεξε τις παρορμητικές αγορές, τις ξαφνικές λιγούρες ή άλλες εκδηλώσεις δυσαρέσκειας στο πρώτο μισό της ημέρας. Στόχος να βρεις πιο δημιουργικούς τρόπους για να ικανοποιήσεις τις ποικίλες ανάγκες σου.

Ιχθείς
Αυτές τις μέρες η διέλευση του Ήλιου από τον τομέα των πόρων σου σε ενθαρρύνει να ασχοληθείς με τις πρακτικές υποθέσεις σου. Από την άλλη η Αφροδίτη στο ζώδιό σου ενθαρρύνει το να εκφραστείς και να απολαύσεις μια πιο αυθόρμητη προσέγγιση στη ζωή σου. Φυσικά αυτά τα διαφορετικά συναισθήματα μπορεί να συγκρουστούν και να σου δημιουργήσουν δυσαρέσκεια.

tlife.gr

 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα