LifestyleΖώδια

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

Κριός

Η επιθυμία για κάτι περισσότερο από τη συνηθισμένη ρουτίνα μεγαλώνει και η αναζήτηση εμπειριών πέρα από τα συνηθισμένα μπορεί να γίνει μεγάλο επίκεντρο τις επόμενες βδομάδες. Αυτό συμβαίνει, επειδή ο Ήλιος ξεκινά τη διέλευση του στον τομέα της περιπέτειας και του πνεύματος σου σήμερα, όπου θα παραμείνει εδώ μέχρι τις 21/12. Είναι ένας καλός κύκλος για μάθηση, επέκταση της εμβέλειας σου, αίσθηση νέων ιδεών και πιθανών στόχων, προώθηση ή δημοσίευση. Αυτός ο κύκλος φέρνει στο προσκήνιο της ανάγκες σου για εμπειρία ζωής, κατανόηση και ενθουσιασμό. Το να αισθάνεσαι ωστόσο ευάλωτη και πιθανώς πολύ ανοιχτή, είναι πιθανό λόγο του Χείρωνα στο ζώδιο σου απέναντι στην Αφροδίτη.

Ταύρος

Ο Ήλιος σήμερα ξεκινά τη διέλευση του στον ηλιακό 8ο οίκο σου και αυτό είναι κάτι εξαιρετικό για να ανακαλύψεις τα βαθύτερα πάθη σου. Με τον Ήλιο εδώ έχεις την τάση να εστιάζεις στη σύνδεση σε μια σχέση ή στη σύνδεση με τον πιο οικείο εαυτό σου, ανακαλύπτοντας τι σε κάνει να ξεχωρίζεις και τι θέλεις πραγματικά από τη ζωή. Σε πρακτικό επίπεδο μπορεί να υπάρχουν ζητήματα σχετικά με χρέη ή υποστήριξη, είτε συναισθηματικά, πνευματικά ή υλικά. Ωστόσο ορισμένες αλληλεπιδράσεις μπορεί να είναι λίγο λεπτές σήμερα , καθώς μπορεί να μην αισθάνεσαι ότι σε εκτιμούν όσο θα ήθελες.

Δίδυμοι

Ο Ήλιος ξεκινά σήμερα τη διέλευση του στον τομέα της συνεργασίας σου, φέρνοντας νέα κοινωνική ενέργεια στη ζωή σου τις επόμενες εβδομάδες. Μέχρι τις 21/12 οι σχέσεις, ειδικά εκείνες που περιλαμβάνουν κατ’ ιδίαν επαφή εστιάζονται περισσότερο. Είναι μια υπέροχη περίοδος για να ξεκαθαρίσεις τις διαφορές στις σχέσεις σου. Με τον Ήλιο εδώ είσαι πρόθυμη να διαπραγματευτείς και να φτάσεις σε συμβιβασμούς, κερδίζοντας μεγαλύτερη επιτυχία με τους άλλους. Σήμερα ωστόσο οι άνθρωποι παίρνουν τα πράγματα πιο προσωπικά. Ίσως είναι πιο εύκολο να ρίξεις την ενέργεια σου σε πρακτικές αναζητήσεις προσωρινά.

Καρκίνος

Ο Ήλιος εισέρχεται στον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που κυβερνά την υγεία, την ευεξία, τις συνήθειες και την εργασία ή την υπηρεσία σήμερα, όπου θα παραμείνεις έως τις 21/12. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου είσαι πιο περήφανη για τις καθημερινές σου υποθέσεις. Είναι μια εποχή του χρόνου για αυτοφροντίδα και αυτοβελτίωση. Έχεις την αναλυτική δύναμη του Ερμή και τη θέληση του Ήλιου για να κάνεις μια ωραία αλλαγή στη ρουτίνα σου και να φροντίσεις τα επαγγελματικά σου. Σήμερα ωστόσο μπορεί να αντιμετωπίσεις μικρά προβλήματα όταν συνδέεσαι με αυτοπεποίθηση με τους άλλους.

Λέων

Η Σελήνη περνά τη μέρα σε ένα άλλο ζώδιο της φωτιά σήμερα, φέρνοντας μια ορμή θετικής, στραμμένης προς το μέλλον ενέργειας στη ζωή σου. Ο Ήλιος κινείται σε αρμονία με το ζώδιο σου και σήμερα. Ξεκινά τη διέλευση του στον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που κυβερνά μεταξύ άλλων, τη δημιουργική έκφραση, την ψυχαγωγία και το ρομαντισμό. Αυτή η ενέργεια είναι υποστηρικτική, βοηθητική και κυρίως χαρούμενη επιρροή. Ενώ η σημερινή μέρα είναι επίσης χαρούμενη, σε σημεία μπορεί να υπάρχει κάποια ευαισθησία στις κοινωνικές αλληλεπιδράσεις και επικοινωνίες.

Παρθένος

Ο Ήλιος εισέρχεται στο κατώτερο τομέα του ηλιακού σου χάρτη σήμερα και θα παραμείνει εδώ μέχρι τις 21/12. Ως εκ τούτου οι επόμενες βδομάδες είναι για τη φροντίδα της βάσης και του θεμελίου τόσο σε σωματικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Αυτή η διέλευση ξυπνά μια ισχυρότερη επιθυμία να βελτιώσεις τη ζωή στο σπίτι και τις σχέσεις σου με την οικογένεια. Η λήψη αποφάσεων σήμερα θα μπορούσε να βασίζονται συναισθηματικά ή στο φόβο και την ανασφάλεια. Επομένως μπορεί να θέλεις να περιμένεις μια καλύτερη, πιο ξεκάθαρη μέρα για να πάρεις κρίσιμες αποφάσεις.

Ζυγός

Ο Ήλιος εισέρχεται σήμερα στον ηλιακό 3ο οίκο σου, αναδεικνύοντας τις επικοινωνίες και τις συνδέσεις σου μέχρι τις 21/12. Είναι ένας κύκλος εκμάθησης νέων πραγμάτων, διακλαδώσεων και επαφής. Μπορεί να υπάρξει μεγαλύτερη δραστηριότητα και κίνηση στην καθημερινότητας σου τις επόμενες βδομάδες. Είναι μια καλή στιγμή να προσεγγίσεις και να συνδεθείς με άτομα που δε βλέπεις συχνά, να ξεκινήσεις νέες σπουδές ή ενδιαφέροντα και να μοιραστείς τις ιδέες σου με τους άλλους. Σήμερα μπορεί να είναι δύσκολο να ακολουθήσεις αυτό που θέλεις άμεσα. Η υγιής σχέση με το σύντροφο ή ένα συνομήλικο δεν είναι απλή. Εάν ανησυχείς για τα χρήματα κάνε ένα σχέδιο και ακολούθησε το.

Σκορπιός

Ο Ήλιος εγκαταλείπει σήμερα το ζώδιο σου και ξεκινά τη διέλευση ενός μήνα στον τομέα των πόρων σου. Επενδύεις στο να κάνεις τη ζωή σου πιο ασφαλή και σταθερή. Μέχρι τις 21/12 νιώθεις μεγαλύτερη υπερηφάνεια για ότι μπορείς να παράγεις και να δημιουργήσεις. Είναι ένας καλός κύκλος για να φροντίσεις τα πολύτιμα προσωπικά σου υπάρχοντα, τον τραπεζικό λογαριασμό και ειδικά την αυτοεκτίμηση σου. Αναζητάς αποτελέσματα και σε ενδιαφέρουν πρακτικές εφαρμογές όχι μόνο ιδέες και σχέδια. Η αντίθεση Αφροδίτη – Χείρωνα σήμερα, υποδηλώνει ότι μπορείς να ασχοληθείς πρωτίστως με το που βρίσκεσαι με τους άλλους. Η μάχη με την ανασφάλεια είναι πιθανή.

Τοξότης

Ο Ήλιος ξεκινά την ετήσια διέλευση του ζωδίου σου για ένα μήνα και θα ανακτήσεις την πρωτοβουλία σου τις επόμενες εβδομάδες κάτω από τις ακτίνες του Ήλιου. Η καθαρότερη αίσθηση του εαυτού σε βοηθά να μεταδώσεις δύναμη. Ο Ερμής επίσης πέρασε στο ζώδιο σου στις 10 και τώρα με τον Ήλιο φιλοξενούμενο σου, βρίσκεις πραγματικά τη φωνή σου και κάνεις εντύπωση στους άλλους. Ωστόσο σήμερα υπάρχουν πιθανές μπερδεμένες ενέργειες γύρω από φίλους και γνωστούς. Οι ανασφάλειες μπορεί μερικές φορές να κυριαρχούν, αλλά τα γεγονότα της ημέρας μπορεί επίσης να είναι αποκαλυπτικά.

Αιγόκερως

Ο Ήλιος μπαίνει σήμερα στον οίκο των καταλήξεων και των αποφάσεων σου, όπου θα παραμείνει έως τις 21/12. Αυτός ο κύκλος δημιουργεί μια φυσική ανάγκη για περισσότερο χρόνο και χώρο για ξεκούραση και προβληματισμό. Μπορεί να λειτουργείς υπό το ραντάρ τώρα ή να προτιμάς να βρίσκεσαι στο παρασκήνιο για μερικές εβδομάδες για να ανακτήσεις την ενέργεια σου, προετοιμάζοντας τον πιο ορατό μήνα γενεθλίων σου. Σήμερα παρακολούθησε για να διαβάσεις μια κατάσταση από ένα μέρος ανασφάλειας. Αποφάσισε να μάθεις όσο το δυνατόν περισσότερα από τις αλληλεπιδράσεις σου αντί να μένεις σε προβληματικές περιοχές.

Υδροχόος

Ο Ήλιος ξεκινά τη διέλευση του στον τομέα της φιλίας και της κοινότητας σου, εναρμονιζόμενος με το ζώδιο σου μέχρι τις 21/12. Αυτή η διέλευση διεγείρει την ανάγκη σου να συνδεθείς με άλλους, να γίνεις μέλος μιας ομάδας και να απολαύσεις τη συντροφιά φίλων ή ομοϊδεατών. Είναι μια περίοδος για ανθρώπους που παρακολουθούν, ονειρεύονται, αλληλεπιδρούν και συνδέονται με το επαναστατικό και προοδευτικό σου πνεύμα . Μάθε από αυτά που ανοίγονται σήμερα αν και δεν είναι εντελώς άνετο να αντιμετωπίσεις προβληματικές περιοχές. Το να κρατήσεις κάτι θαμμένο θα παρατείνει τα ζητήματα.

Ιχθύες

Ο Ήλιος κινείται στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη σήμερα, ξεκινώντας ένα κύκλο διάρκειας ενός μήνα που διεγείρει τις φιλοδοξίες σου. Έχεις μια καλή αίσθηση των έξυπνων κινήσεων και καλύτερη θέση αυτή την εποχή του χρόνου. Μπορεί να θέλεις να αναλάβεις τη δουλειά σου ή οι άλλοι συχνά απαιτούν την προσοχή σου. Οι επόμενες εβδομάδες είναι καλές για να αναγνωρίσεις τις προτεραιότητες σου ή την ανάγκη σου για περισσότερη δομή, προγραμματισμό και διαμόρφωση στόχων. Είναι αναμφίβολα ένας πιο ορατός κύκλος του έτους και επίσης μια περίοδος που έχεις περισσότερα κίνητρα. Σήμερα μπορεί να είναι λίγο εύκολο να προκληθεί απογοήτευση.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα