LifestyleΖώδια

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 6 Ιουνίου 2023

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Είναι εύκολο για σένα να συντονιστείς στις πρακτικές προτεραιότητες και στους στόχους σου. Ωστόσο θα μπορούσες να νιώσεις κάποια πίεση κυρίως του καλού είδους, να ασχοληθείς με τις επιχειρήσεις ή να αποδώσεις τα μέγιστα. Μπορεί να είναι ικανοποιητικό να έχεις κατά νου έναν στόχο ώστε να μπορείς να εστιάσεις. Οι συζητήσεις είναι προσγειωμένες και πολύτιμες. Η πειθαρχία είναι πιο φυσικό να αξιοποιηθεί απ’ ότι συνήθως και μπορεί να βιώσεις μια έντονη επιθυμία να επαναφέρεις τα χρηματικά ζητήματα ή τις επιχειρήσεις σε καλό δρόμο. Θα θελήσεις να αφιερώσεις τον εαυτό σου στην οικοδόμηση ενός ταλέντου και αυτό σε ικανοποιεί απόλυτα. 

Ταύρος
Εκπέμπεις χαρούμενη διάθεση και ενέργεια σήμερα και τείνεις να προσελκύεις θετικά την προσοχή και τα σχόλια. Λαχταράς συναρπαστικές εμπειρίες και ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα ή μια αλλαγή σκηνικού. Ταυτόχρονα ο Ερμής και η Βέστα ευθυγραμμίζονται  στο ζώδιο σου και τραβούν την προσοχή σου σε εκείνα τα πράγματα που έχουν μεγαλύτερη σημασία για σένα. Είναι μια καλή στιγμή να δουλέψεις λίγο πιο σκληρά, να απολαύσεις μια ισχυρότερη αίσθηση δέσμευσης και σκοπού και να κάνεις λεπτομερή σχέδια και χρονοδιαγράμματα.

Δίδυμοι
Η επιθυμία για παρατήρηση και προβληματισμό είναι σε πλήρη ισχύ σήμερα. Ελκύεσαι από πράγματα που εμπλέκουν τα συναισθήματα με τη διέλευση της Σελήνης στον ηλιακό 8ο οίκο σου. Μπορεί να δεις ένα νέο επίπεδο μιας κατάστασης και είναι μια ιδιαίτερα χρήσιμη προοπτική. Μπορεί να υπάρξουν ανακαλύψεις τώρα, καθώς αυτό που αρχικά φαίνεται πρόβλημα μπορεί να στραφεί προς όφελος σου. Θα εμπλακείς σε μια συζήτηση με κάποιον για το παρελθόν και αυτό θα σε κάνει να σκεφτείς περισσότερο ένα θέμα που απαιτεί κάποια ολοκλήρωση. 

Καρκίνος
Οι ενέργειες του σήμερα ευνοούν τις συζητήσεις που περιστρέφονται γύρω από τα προσωπικά σου ενδιαφέροντα. Μπορεί να υπάρξει ενεργό ενδιαφέρον για τη μάθηση νέων πραγμάτων με τη σύνδεση σου με τους άλλους. Θα διαπιστώσεις ότι η ομιλία και η σύνδεση έρχονται εύκολα και είναι τόσο καταπραϋντικά όσο και διδακτικά. Μπορεί να σου είναι εύκολο και φυσικό να δεσμευτείς για ένα σκοπό, στόχο ή εγχείρημα καθώς ο Ερμής ευθυγραμμίζεται με τη Βέστα στον ηλιακό 11ο οίκο σου. Έχεις την τάση να περιορίζεις την εστίαση με καλό τρόπο καθώς μηδενίζεις σημαντικές λεπτομέρειες. 

Λέων
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της ρουτίνας, των συνηθειών, της υγείας και της δουλειάς σου. Έχεις την τάση να διατηρείς χαμηλό προφίλ με αυτή τη μηνιαία μεταφορά η οποία ταιριάζει πολύ στους σκοπούς σου προς το παρόν. Οι συζητήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε νέες ιδέες ή μεθόδους για να γίνουν πράγματα που είναι ενδυναμωτικά. Μια ευθυγράμμιση στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη σου, αυξάνει περαιτέρω τη δέσμευση σου σε μια υποχρέωση, την απόδοση σου. Έχοντας ένα ξεκάθαρο στόχο στο μυαλό σου μπορείς να είσαι μοναδικά συγκεντρωμένη και φιλόδοξη σήμερα. 

Παρθένος
Έχεις μεγαλύτερη ανάγκη για αναψυχή, αυτοέκφραση και ελεύθερο χρόνο σήμερα, αλλά είσαι επίσης έτοιμη να εφαρμόσεις τον εαυτό σου στις απαιτήσεις της μέρας. Μπορείς να έχεις μεγάλη επιτυχία δουλεύοντας σε ένα δημιουργικό έργο ή βελτιώνοντας μια δεξιότητα, μάθηση ή προσθέτοντας δομή ή μορφή σε ένα έργο. Οι σημερινές διελεύσεις ενισχύουν την ικανότητα σου να συγκεντρώνεσαι στις λεπτομέρειες και να εστιάζεις την προσοχή σου. Είναι μια πολύ καλή στιγμή για να αφοσιωθείς σε δραστηριότητες αυτοβελτίωσης και να δώσεις περισσότερη προσοχή στις σπουδές σου ή στη διεύρυνση του μυαλού σου.   

Ζυγός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον προστατευτικό τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου, διεγείροντας την ανάγκη σου για ασφάλεια και εξοικείωση. Είναι λογικό να ανακτήσεις και να συγκεντρώσεις δυνάμεις αντί να εξαντλήσεις τον εαυτό σου ή να σκορπίσεις την ενέργεια σου. Οι θετικές ή ηρεμιστικές ατμόσφαιρες σου ταιριάζουν καλύτερα με αυτή τη διέλευση της Σελήνης. Ωστόσο μια ευθυγράμμιση του Ερμή με τη Βέστα σήμερα, ευνοεί την εντατική εστίαση σε προσωπικά ενδιαφέροντα, έρευνα και το να αφιερώσεις λίγο χρόνο σε αυτές τις δραστηριότητες μπορεί να είναι χρήσιμο και ανταποδοτικό. 

Σκορπιός
Η Σελήνη περνά σήμερα στον τομέα της επικοινωνίας σου και μπορεί να υπάρχει κάτι χρήσιμο να μάθεις μέσω των επικοινωνιών σου ή μέσω των πληροφοριών που έρχονται. Με την ευθυγράμμιση Ερμή – Βέστα επίσης στο παιχνίδι, αναζητάς τρόπους για μεγαλύτερη επιτυχία. Μπορεί επίσης να είναι μια στιγμή για να αφιερώσεις ιδιαίτερη προσοχή σε ένα σύντροφο ή σχέση. Το να ακούς προσεκτικά μπορεί να σε ωφελήσει πολύ τώρα. 

Τοξότης
Μπορείς να βρεις περισσότερη ικανοποίηση από το συνηθισμένο με το να τακτοποιήσεις τις πρακτικές σου υποθέσεις σήμερα. Η σημερινή μέρα είναι εξαιρετική για να σκεφτείς πως μπορείς να βελτιώσεις την εργασία ή το εισόδημα σου και οι συζητήσεις για πρακτικά θέματα ή οι πληροφορίες που συναντάς τώρα μπορεί να σε βοηθήσουν σε αυτή την κατεύθυνση. Η ευθυγράμμιση Ερμή – Βέστα σήμερα σου δίνει τη δυνατότητα να συγκεντρωθείς και να εστιάσεις σε λεπτομέρειες και δουλειά. Στην πραγματικότητα μπορείς να αισθάνεσαι υπέροχα αφοσιωμένη σε μια εργασία και φυσικά να επιλύεις προβλήματα ή να κάνεις σχέδια. 

Αιγόκερος
Η Σελήνη είναι στο ζώδιο σου όλη τη μέρα συνεχίζοντας μια ευχάριστη εστίαση στις  συναισθηματικές σου ανάγκες. Μπορεί να υπάρχουν ζωντανές επικοινωνίες που είναι  επίσης χρήσιμες και ακόμα και διδακτικές. Οι σημερινές ενέργειες  είναι ισχυρές για εστίαση σε ένα ειδικό έργο ή επιδίωξη, καθώς ο Ερμής και η Βέστα ευθυγραμμίζονται στον ηλιακό 5ο οίκο σου. Το να εκφράζεις τη δέσμευση σου σε κάποιον ή να βάλεις περισσότερο τον εαυτό σου σε ένα έργο μπορεί να είναι τώρα ικανοποιητικό. Ο χρόνος που αφιερώνεις μόνο σε εκφραστικές ή ψυχαγωγικές δραστηριότητες μπορεί να είναι εξαιρετικός για την απελευθέρωση της έντασης. 

Υδροχόος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιο ακριβώς πίσω από το δικό σου και αυτό μπορεί να χρησιμέψει για να χαλαρώσεις και να επαναφορτίσεις τις μπαταρίες σου σε συναισθηματικό επίπεδο. Ευτυχώς οι σημερινές διελεύσεις σε βοηθούν να εξαλείψεις την επιπλέον ψυχική ακαταστασία. Είσαι σε καλή θέση για να εντοπίσεις εκείνα τα πράγματα που μπορεί να υπονομεύουν την ευτυχία σου, καθώς οι παρατηρητικές σου ικανότητες είναι εξαιρετικές.  Έχεις την τάση να κρατάς χαμηλό προφίλ προς το παρόν, αλλά η επίλυση προβλημάτων μπορεί να είναι φυσική. 

Ιχθείς
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της φιλία σου, διεγείροντας τη επιθυμία να είσαι κοντά με άτομα που σε αποδέχονται. Αντίθετα η εστίαση σε θετικούς στόχους, όνειρα και  επιθυμίες μπορεί να είναι ευπρόσδεκτη. Είναι πιθανό να σου αρέσει να παρακολουθείς ένα προσωπικό ενδιαφέρον. Οι συζητήσεις που περιστρέφονται γύρω από τα προσωπικά ενδιαφέροντα και αιτίες μπορούν να είναι στο επίκεντρο. Η διανοητική εστίαση έρχεται εύκολα και μπορεί να νιώσεις ευχάριστα αφοσιωμένη στα τρέχοντα καθήκοντα και τα ενδιαφέροντα σου. Επίσης οι άνθρωποι σε παίρνουν σοβαρά και αναζητούν τις συμβουλές σου. 

Πηγή

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα