Lifestyle Ζώδια

Ζώδια Σήμερα Παρασκευή: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Tα ξημερώματα, πραγματοποιείται η νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου σε τρίγωνο με τον Δία, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, όψεις θετικές με μακροπρόθεσμα οφέλη και μια αντίθεση μόνο με τον Ποσειδώνα που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή καθώς μπορεί να μπερδέψει τα όρια μεταξύ λογικής και φαντασίας.

Το βράδυ η Σελήνη θα προχωρήσει στο επόμενο ζώδιο του Ζυγού ενώ παράλληλα σήμερα ολοκληρώνεται και η ανάδρομη πορεία του Ερμή στην Παρθένο. Επειδή ο Ερμής είναι ο κυβερνήτης της νέας Σελήνης αλλοιώνει κάπως την ενέργεια της ημέρας με την επιρροή του. Έτσι μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη ένταση, τάση για απρόοπτα και απροσεξίες, ανυπομονησία και έλλειψη συνεννόησης.

ΚΡΙΟΣ

Μια νέα αρχή σε θέματα ευεξίας, καλής υγείας, διατροφής και άσκησης επιβάλλεται με τη νέα Σελήνη στην Παρθένο. Προσπαθήστε να κάνετε πιο σωστές επιλογές για να τονώσετε τον οργανισμό σας. Σήμερα θα πρέπει να είστε λίγο πιο προσεκτικοί και σε θέματα επικοινωνίας και μετακινήσεων καθώς είναι η τελευταία μέρα με ανάδρομο Ερμή.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον τομέα του ωροσκοπίου σας, που συνδέεται με τον έρωτα, τα φλερτ, τη δημιουργία, τα παιδιά, τη διασκέδαση. Είναι η στιγμή να δείτε ποιο ταλέντο σας θα μπορούσατε να αξιοποιήσετε ακόμη και σε επαγγελματικό επίπεδο. Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, μπορεί να έρθει ένας νέος έρωτας στη ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου δίνει έμφαση στα θέματα της οικογένειας, του σπιτιού, της ακίνητης περιουσίας, του παρελθόντος αλλά και της ψυχολογίας σας. Οι θετικές της όψεις με τον Ουρανό, τον Πλούτωνα και τον Δία δίνουν έναν πιο μακροπρόθεσμο και σταθερό τόνο στις αποφάσεις σας ακόμα κι αν έχετε τώρα μια μικρή σύγχυση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα Σελήνη στην Παρθένο, πραγματοποιείται μέσα στον τομέα της επικοινωνίας, των σπουδών, των επαγγελματικών επαφών. Επηρεάζει τον τρόπο που σκέφτεστε και που επικοινωνείτε. Είναι η κατάλληλη νέα Σελήνη για να προωθήσετε τη δουλειά σας. Σήμερα μπορεί να υπάρχει ένταση στις σχέσεις και τις μετακινήσεις σας.

ΛΕΩΝ

Η νέα Σελήνη στρέφει την προσοχή σας σε θέματα οικονομικών, των διαθέσιμων πηγών σας και σας δίνει τη δυνατότητα ανεύρεσης νέων εισοδημάτων, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Η τελευταία ημέρα της ανάδρομης πορείας του Ερμή είναι πιο απαιτητική γι’ αυτό ας είστε πιο προσεκτικοί στις δοσοληψίες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η σημερινή είναι μια ιδιαίτερα υποστηρικτική νέα Σελήνη για να κάνετε μια νέα αρχή σε κάποιο τομέα που επιθυμείτε στη ζωή σας είτε αφορά στις σχέσεις, στη δουλειά είτε ακόμη και στον τρόπο που παρουσιάζετε τον εαυτό σας. Ο ανάδρομος Ερμής σάς κάνει λίγο πιο έντονους στην επικοινωνία με τους άλλους κι αυτό θέλει πραγματικά προσοχή.

ΖΥΓΟΣ

Η νέα Σελήνη στην Παρθένο, σάς καλεί να βρείτε τρόπους να φροντίσετε τον ίδιο σας τον εαυτό. Να προσπαθήσετε να βρείτε μέσα σε όλα που σας δυσκολεύουν και σας πιέζουν, ηρεμία. Εύκολο δεν είναι αλλά θέλει κι αυτό πειθαρχία. Είναι μια ιδανική νέα Σελήνη για να απαλλαγείς από καταστάσεις και ανθρώπους που λειτουργούν παρασιτικά στην ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα Σελήνη στρέφει την προσοχή σας στους νέους στόχους, στη συλλογική δουλειά, στη συμμετοχή σας σε ομάδες. Είναι η κατάλληλη στιγμή να ακονίσετε τα επικοινωνιακά σας όπλα και να συνδεθείτε με τους ανθρώπους που έχετε κοινούς στόχους. Για κάποιους από σας και κυρίως για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο θα μπορούσε να υπάρχει μια νέα πρόταση για δουλειά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η νέα Σελήνη στην Παρθένο, δίνει έμφαση στα θέματα της καριέρας, της κοινωνικής και επαγγελματικής αναγνώρισης, της επιτυχίας και μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα βοηθητική σε θέματα επαγγελματικών. Μια μέρα σαν την σημερινή, μπορεί να έχει μεγαλύτερο στρες, καθώς ο κυβερνήτης της νέας Σελήνης, ο Ερμής, γυρίζει σε ορθή πορεία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η νέα Σελήνη σάς δίνει μια πιο σαφή εικόνα για τον «δρόμο» που ακολουθείτε, την κατεύθυνση της ζωής σας, τους στόχους που έχετε για το μέλλον. Είναι μια βοηθητική μακροπρόθεσμα νέα Σελήνη για θέματα σπουδών, για μετεκπαίδευση, για να βρείτε ένα νέο ενδιαφέρον γνωστικό αντικείμενο, για να οργανώσετε καλύτερα την επαγγελματική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα Σελήνη στην Παρθένο, στρέφει την προσοχή σας σε θέματα οικονομικών, επενδύσεων, διατροφών, κληρονομικών, ασφαλειών, της περιουσίας σας. Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να δείτε πως διαμορφώνονται μακροπρόθεσμα τα οικονομικά σας. Σε ψυχολογικό επίπεδο είναι μια λίγο πιο κλειστή μέρα.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Μια νέα Σελήνη πραγματοποιείται σήμερα τα ξημερώματα και αφορά τον τομέα των σχέσεων, των συνεργασιών και του γάμου. Οι θετικές της όψεις δείχνουν ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, ένα νέο ξεκίνημα σε μια σχέση ή μια επαγγελματική συνεργασία. Η επιστροφή του Ερμή στην ορθή του πορεία απόψε το βράδυ μπορεί να φέρει μεγαλύτερη ένταση μέσα στη μέρα.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα