LifestyleΖώδια

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 19 Ιανουαρίου;

Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια από τον oroskopos.gr

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου, Παρασκευή σήμερα με ένα υπεραισιόδοξο τρίγωνο μεταξύ του Ερμή και του Δία, συνδυαστικά με το τετράγωνο Αφροδίτης/Ποσειδώνα σε κάνουν να δώσεις υποσχέσεις στα εργασιακά που αργότερα θα σου φανούν βουνό! Μαζί, η Σελήνη στον Ταύρο σε κάνει λιγάκι… φιλάργυρο! Απόφυγε την λήψη κρίσιμων αποφάσεων στα επαγγελματικά, γιατί η έντονη ανάγκη σου για ασφάλεια και οικονομική ανάπτυξη θα σε ωθήσουν προς βεβιασμένες κινήσεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ μου Ταύρε, το τετράγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Ποσειδώνα προκαλεί σήμερα σύγχυση με κάποια φιλικά πρόσωπα, καθώς και μερικές λάθος αποφάσεις στα οικονομικά σου. Το τρίγωνο, όμως του Ερμή με το Δία σου προσφέρουν δυνατότητες επέκτασης και προσωπικής ανάπτυξης. Νιώθεις ότι μπορείς να κατακτήσεις τον κόσμο, αλλά καλό είναι να αποφύγεις τις δραστικές αποφάσεις για την Παρασκευή, λόγω μη καθαρής κρίσης. Η Σελήνη από το δικό σου ζώδιο σε ωθεί να επικεντρωθείς στις προσωπικές σου ανάγκες, δρώντας εγωκεντρικά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ Δίδυμε, η Παρασκευή έφτασε με το τετράγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Ποσειδώνα, οπότε εκτιμάται πως θα προχωρήσεις σε κάποιες λανθασμένες αποφάσεις στον έρωτα, αλλά και στα επαγγελματικά σου. Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι εξιδανικεύεις κι εμπιστεύεσαι ανθρώπους που δεν το αξίζουν απαραίτητα. Από την άλλη, το τρίγωνο μεταξύ Ερμή και Δία σου προσφέρει τη δυνατότητα να ανακαλύψεις σημαντικές αλήθειες, όπως και να ανακαλύψεις καινοτόμες πηγές εσόδων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου, η Παρασκευή έφτασε με ένα ωραιότατο τρίγωνο μεταξύ Ερμή και Δία, άρα εσύ είσαι πιο επικοινωνιακός από ποτέ, αυξάνοντας τη δημοτικότητά σου. Γνωρίζεις κόσμο, φέρεσαι έξυπνα και διαχειρίζεσαι κάθε προκλητική κατάσταση με διπλωματία, οπότε βγαίνεις κερδισμένος σε προσωπικά κι επαγγελματικά. Βέβαια, το τετράγωνο μεταξύ Ποσειδώνα κι Αφροδίτης σου υπενθυμίζει να προσέξεις την ευεξία σου, αποφεύγοντας να πάθεις υπερκόπωση στη δουλειά. Η Σελήνη στον ταύρο αυξάνει την αυτοπεποίθησή σου κι εκφράζεσαι πολύ όμορφα.

ΛΕΩΝ

Λέοντά μου, ήρθε η Παρασκευή και σου χαρίζει απλόχερα το ρομαντισμό, χάρη στο τετράγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Ποσειδώνα. Από την μία ζεις τον έρωτα στο έπακρο, από την άλλη, δεν είναι απαραίτητα για καλό… Το τρίγωνο, όμως, μεταξύ Ερμή και Δία σε βοηθά να κοινωνικοποιηθείς μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον, καθώς και να γίνεις πιο παραγωγικός και να διακριθείς για τις προσπάθειές σου. Η Σελήνη στον Ταύρο σε κάνει αρκετά πιο φιλόδοξο, ενώ η αυξημένη διάθεσή σου σε ωθούν να καινοτομήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, σήμερα Παρασκευή με πολλές όψεις βιώνεις μία ημέρα με γλυκόπικρη γεύση. Τα θετικά πηγάζουν από τον έρωτα και τα παιδάκια σου, εφόσον έχεις. Μπορείς, επιπλέον, να αφιερώσεις χρόνο σε δραστηριότητες που σε ανεβάζουν ψυχολογικά. Το τρίγωνο μεταξύ Δία και Ερμή, συνδυαστικά με την Σελήνη στον Ταύρο αυξάνουν τη διάθεσή σου και σε κάνουν περισσότερο διπλωματικό. Από την άλλη, πτοείσαι από πιέσεις του οικογενειακού περιβάλλοντος ή του σπιτιού, αφού το τετράγωνο Αφροδίτης/Ποσειδώνα σε απογοητεύει από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις ή άλλα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου.

ΖΥΓΟΣ

Φίλε Ζυγέ, το τετράγωνο της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα προμηνύει ότι η Παρασκευή σου θα είναι γεμάτη από παρεξηγήσεις. Είτε εσύ δεν κατανοείς σωστά αυτά που σου λένε, είτε οι άλλο παρερμηνεύουν οτιδήποτε έχεις να πεις. Αντίθετα, το τρίγωνο Ερμή/Δία σου προσφέρει ένα σωρό ευκαιρίες να σταθεροποιήσεις τα οικονομικά σου, καθώς και να καταφέρεις να επιλύσεις οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν. Η Σελήνη στον Ταύρο εντείνει κάποιες ανασφάλειές σου, αλλά τις επιλύσεις άμεσα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, με την Σελήνη σήμερα από το ζώδιο Ταύρου, ασχολείσαι πολύ περισσότερο με τους άλλους, παρά με τις δικές σου ανάγκες. Η Παρασκευή με το τετράγωνο Αφροδίτης και Ποσειδώνα σε φέρνει αντιμέτωπο με στεναχώριες στον έρωτα ή απομακρύνσεις. Επιπροσθέτως, το τρίγωνο Ερμή/Δία σου χαρίζει την ευκαιρία για μία νέα σχέση, καινούριες γνωριμίες ή συνεργασίες στον επαγγελματικό κλάδο ενασχόλησής σου. Ουσιαστικά, υπάρχουν εξελίξεις σε όλους τους τομείς κι εσύ καλείσαι να αξιολογήσεις σωστά τις προθέσεις κάθε ανθρώπου που σε προσεγγίζει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σήμερα Παρασκευή φίλε μου Τοξότη, κορυφώνεται το τετράγωνο Αφροδίτης/Ποσειδώνα και η επιρροή του για σένα θα είναι δυσκολίες κι εμπόδια στα προσωπικά σου. Επιθυμείς να κάνεις ένα σωρό πράγματα, αλλά οι σχέσεις ή κάποιο οικογενειακό πρόσωπο φαίνεται να προβάλλει αντίσταση στην αλλαγή που θέλεις να επιφέρεις. Το τρίγωνο Ερμή/Δία, μαζί με την Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου υποδηλώνει ότι η εργασία και η τακτοποίηση των ρουτινιάρικων υποχρεώσεών σου αποτελούν μία καλή διέξοδο σε οποιοδήποτε πρόβλημα εμφανίζεται κατά τη διάρκεια της ημέρας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε μου Αιγόκερε, η Παρασκευή με το τετράγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Ποσειδώνα σου εμφανίζει λίγα εμπόδια στην προσωπική σου ανάπτυξη, μερικές παρεξηγήσεις και εσωτερική ένταση. Θα ήταν έξυπνο από μέρους σου να μην δώσεις καμία υπόσχεση, σήμερα, διότι αργότερα δεν θα είσαι σε θέση να την πραγματοποιήσεις. Τουλάχιστον, το τρίγωνο Ερμή/Δία σου προσφέρει θετικές εξελίξεις στα αισθηματικά, ενίσχυση δεσμών με τα παιδιά σου ή μεγάλη δημιουργικότητα. Με την Σελήνη στον Ταύρο, η διάθεσή σου ανεβαίνει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου, το σημερινό τετράγωνο μεταξύ Αφροδίτης/Ποσειδώνα εγκυμονεί τον κίνδυνο λανθασμένων οικονομικών επιλογών, όπως αντίστοιχα και μία στήριξη που περιμένεις, όμως τελικά δεν λαμβάνεις. Στηρίξου στις δικές σου δυνάμεις, καλού-κακού. Το τρίγωνο Ερμή/Δία, επανορθώνει τη ‘ζημιά’ που σου προκαλεί η προαναφερθείσα όψη, με την μορφή οικογενειακών ή άλλων οικείων ατόμων που παρασκηνιακά βοηθούν κάποιες προσπάθειές σου. Η Σελήνη στον Ταύρο τονίζει την ανάγκη σου να αισθανθείς σιγουριά κι αυτό είναι κάτι που επιδιώκεις σε κάθε τομέα.

ΙΧΘΥΣ

Είναι μία έντονη ημέρα η Παρασκευή για εσένα Ιχθύ μου, επειδή το τρίγωνο Ερμή/Δία φέρνει τύχη σε ζητήματα σχετικά με συγγενείς, συμφωνίες, επικοινωνία, μετακινήσεις ή κάποια γραφειοκρατικά θέματα. Από την άλλη, είσαι ελαφρώς επιρρεπής στα λάθη απροσεξίας ή ονειροπολείς παραπάνω από όσο θα έπρεπε, εξαιτίας του τετραγώνου μεταξύ της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα. Η Σελήνη από τον Ταύρο σε κάνει περισσότερο εξωστρεφή, αλλά τείνεις να παρεξηγείς τα λεγόμενα των άλλων.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα