LifestyleΖώδια

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Ιανουαρίου;

Τι λένε τα άστρα του oroskopos.gr για σήμερα;;

ΚΡΙΟΣ

Φίλε μου Κριέ, έρχεται η απόλυτα φιλόδοξη Πέμπτη για εσένα με τον Ερμή από το ζώδιο του Αιγόκερω να κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο. Τι σημαίνει αυτό για το ζώδιό σου; Ότι πρέπει να αρπάξεις από τα μαλλιά κάθε επαγγελματική ευκαιρία και να ακούσεις προσεκτικά κάθε επαγγελματική συζήτηση που αφορά το αντικείμενό σου. Μάλιστα, η Σελήνη σήμερα από τον Ταύρο σου αυξάνει την αυτοπεποίθηση και προχωράς μπροστά δυναμικά, αποφασισμένα, κάνοντας αργά και σταθερά βήματα!

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ μου Ταύρε, η Σελήνη σήμερα από το ζώδιό σου, συνδυαστικά με το εξάγωνο μεταξύ Ερμή και Κρόνου σου προσφέρει την απόλυτη ευκαιρία για προσωπική κι επαγγελματική ανάπτυξη. Κατανοείς πλήρως τις πραγματικές σου ανάγκες, κατέχεις έναν πολύ πρακτικό τρόπο σκέψης, ενώ οι κοινωνικές σου επαφές σε υποστηρίζουν σε κάθε προσπάθειά σου. Σήμερα, Πέμπτη, έρχεσαι σε επαφή με ανθρώπους ανώτερης κοινωνικής κλάσης, εμπειρίας, ή μεγαλύτερης ηλικίας που αποτελούν το κλειδί στην περαιτέρω επιτυχία σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπημένε Δίδυμε, το εξάγωνο μεταξύ Ερμή από το ζώδιο του Αιγόκερω και του Κρόνου από εκείνο του Ιχθύ αυξάνουν τη φιλοδοξία και την πειθαρχία σου. Είσαι αποφασισμένος σήμερα να καταφέρεις τον σκοπό σου, ενώ δεν επιτρέπεις στις ανασφάλειές σου να αποτελέσουν εμπόδιο στα όνειρά σου. Η Πέμπτη σε βρίσκει με την Σελήνη στον Ταύρο, οπότε μέρος των σχεδίων και δράσεων σου παραμένουν κρυφά. Μπορείς και λαμβάνεις οικονομική και ψυχολογική υποστήριξη από τρίτους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου, η Πέμπτη είναι συναρπαστική, χάρη στο εξάγωνο μεταξύ Ερμή και Κρόνου. Αντιμετωπίζεις σημαντικά για εσένα πρόσωπα με τόση ωριμότητα και ο λόγος σου είναι τόσο δομημένος. Έτσι, μέσα στην ημέρα εμφανίζονται δυνατότητες να δεις την ‘μεγαλύτερη εικόνα’ των σχέσεων και συνεργασιών σου, μέσα από ειλικρινείς διαλόγους με τον περίγυρό σου. Μαζί, η Σελήνη στον Ταύρο αυξάνει την εξωστρέφειά σου και μπορείς να εκφράζεις τα συναισθήματα και τις σκέψεις σου με ήπιο και υγιή τρόπο.

ΛΕΩΝ

Φίλε μου Λέοντα, το εξάγωνο μεταξύ Ερμή και Κρόνου σε κινητοποιεί να σταθεροποιήσεις τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου. Κατά τη διάρκεια της Πέμπτης εμφανίζονται ευκαιρίες επαγγελματικής επέκτασης, απόκτησης σχετικής εμπειρίας και τακτοποίησης των υποχρεώσεών σου. Παράλληλα, η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Ταύρου σε κάνει αποφασιστικό και φιλόδοξο. Παίρνεις τη σχέση και τη δουλειά σου στα σοβαρά, γεγονός που φαίνεται προς τα έξω κι εμπνέεις εμπιστοσύνη σε γνωστούς και συναδέλφους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, το ερωτικό, για εσένα, εξάγωνο μεταξύ Ερμή και Κρόνου σε ωθεί να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Η Πέμπτη είναι μία άκρως δημιουργική ημέρα και μάλιστα αν έχεις σταθερό δεσμό, πλέον κάνεις σκέψεις μήπως αποκτήσεις πλέον και οικογένεια! Λαμβάνεις αμφότερα τον έρωτα και τις επαγγελματικές συνεργασίες σου στα σοβαρά και φροντίζεις να πραγματοποιείς κάθε υπόσχεση που δίνεις. Η Σελήνη σήμερα από τον Ταύρο αυξάνει την αισιοδοξία σου και γίνεσαι ακόμη πιο φιλομαθής!

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα το εξάγωνο μεταξύ Ερμή και Κρόνου σου χαρίζει την ευκαιρία να σταθεροποιήσεις την καθημερινότητά σου, τακτοποιώντας κάποιες υποχρεώσεις σου. Η δυνατότητα βελτίωσης της κατάστασης του σπιτιού σου, καθώς και της οικογενειακής ατμόσφαιρας που επικρατεί τον τελευταίο καιρό είναι παρούσα. Άνοιξε τα εσώψυχά σου στα οικογενειακά πρόσωπα, απόφυγε την προσκόλληση στον παρελθόν και προσπάθησε να ζητήσεις υποστήριξη στις δουλειές του σπιτιού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα Πέμπτη με το εξάγωνο του Κρόνου με τον Ερμή, σκέφτεσαι τρόπους να προσεγγίσεις τον έρωτα, από κάθε άποψη! Εκφράζεις τα πλούσια συναισθήματά σου με πολύ υγιή κι αποτελεσματικό τρόπο, άρα γίνεσαι και κατανοητός. Η Σελήνη στον Ταύρο σε βοηθά να καταλάβεις πιο εύκολα τις προθέσεις των άλλων, ενώ μαζί κάνεις κι εσύ ξεκάθαρες τις δικές σου στους συνεργάτες, τους συναδέλφους και οποιοδήποτε άλλο σημαντικό πρόσωπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πέμπτη, Τοξότη μου, με το εξάγωνο μεταξύ Ερμή και Κρόνου ωθεί τα οικογενειακά ή άλλα οικεία πρόσωπα για εσένα να υποστηρίξουν έμπρακτα την οικονομική σου κατάσταση και ψυχολογία! Πέρα από αυτό, σήμερα μπορείς να ανανεώσεις τον προσωπικό σου χώρο, κάνοντάς τον πιο λειτουργικό και πρακτικό. Η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου στρέφει την προσοχή σου σε υποχρεώσεις που καλείσαι να αποπερατώσεις και η αποφασιστικότητά σου είναι η αιτία που τα καταφέρνεις μια χαρά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε μου Αιγόκερε, η Πέμπτη με τον Ερμή από το ζώδιό σου να ‘βλέπει’ με εξάγωνο τον Κρόνο σου προσφέρει απίστευτες δυνατότητες εξέλιξης και πραγματοποίησης των στόχων σου. Είσαι επικοινωνιακός, δίχως να είσαι φλύαρος και ο λόγος σου είναι ορθά δομημένος και κατανοητός από όλους. Έτσι, καταφέρνεις μέσα από εποικοδομητικές συζητήσεις να πάρεις αυτό που θέλεις, αμφότερα σε επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα. Γίνεσαι πιο εύκολα προσεγγίσιμος κι αυτό είναι στοιχείο που αυξάνει τη δημοτικότητά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε μου Υδροχόε, η Πέμπτη με το εξάγωνο Ερμή/Κρόνου σε προστατεύει από τα κουτσομπολιά και την αρνητική ενέργεια των άλλων, όμως εσύ ο ίδιος έχεις την τάση να υπεραναλύεις κάποια πράγματα, προκαλώντας σου… πονοκέφαλο! Η Σελήνη από τον Ταύρο σε κάνει πιο εσωστρεφή, χωρίς απαραίτητα να μειώνει μέρος της αυτοπεποίθησής σου. Σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή να ‘τα βρεις με τον εαυτό σου’, αναζητώντας την εσωτερική σου αλήθεια.

ΙΧΘΕΙΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, το εξάγωνο μεταξύ Κρόνου, από το δικό σου ζώδιο, με τον Ερμή από εκείνο του Αιγόκερω σε κάνει πιο κοινωνικό, δίχως να χάνεις ‘γραμμάριο’ από την σοβαρότητα που εμπνέεις στους άλλους! Η Σελήνη, σήμερα Πέμπτη, στο ζώδιο του Ταύρου ενδυναμώνει τις επικοινωνιακές σου ικανότητες κι εκφράζεσαι πάρα πολύ αποτελεσματικά, αμφότερα στον έρωτα και τη δουλειά σου! Είναι μία απίστευτη ημέρα, όπου μέσα από το διάλογο παίρνεις αυτό που επιθυμείς!

 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα