LifestyleΖώδια

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 25 Ιανουαρίου;

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου ήρθε η ώρα για ερωτικές αποκαλύψεις με την Πανσέληνο στον Λέοντα σε τετράγωνο με το Δία. Η Πέμπτη σου θα είναι πάρα πολύ δημιουργική και θα σου επιτρέψει να καταλάβεις πολλά πράγματα που σχετίζονται με τα ταλέντα που κρύβεις μέσα σου, τον έρωτα καθώς και την οικογένειά σου. Σήμερα, η ημέρα κρύβει λίγο δράμα και υπερβολή στις αντιδράσεις σου. Επικοινωνώντας ανοιχτά με τον ίδιο σου τον εαυτό και τους σημαντικούς σου ανθρώπους, θα καταλάβεις ο,τι χρειάζεται για να αποφασίσεις σωστά στο μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένε Ταύρε, η Πανσέληνος στον Λέοντα σήμερα θα σε φέρει πιο κοντά με τα οικεία σου πρόσωπα, αλλά το δράμα και η υπερβολή είναι αναπόφευκτα. Είσαι πρόθυμος να συμπαρασταθείς στα άτομα που αγαπάς και λαμβάνεις κι εσύ την αντίστοιχη αντιμετώπιση. Βέβαια, οι συναισθηματικές εκρήξεις δεν λείπουν από το προσκήνιο. Αν έχεις κάποιο ακίνητο προς εκμετάλλευση ή μία κληρονομιά σε απασχολεί, η Πέμπτη αποτελεί την απόλυτη ευκαιρία να καταλάβεις πώς χρειάζεται να κινηθείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπημένε Δίδυμε, σήμερα η Πέμπτη σου θα είναι γεμάτη αποκαλύψεις χάρη στην Πανσέληνο, στο ζώδιο του Λέοντα που είναι σε τετράγωνο με το Δία. Είσαι πολύ κοινωνικός και μαθαίνεις διάφορα νέα από πρόσωπα σημαντικά για εσένα που σου ανεβάζουν τη διάθεση, αλλά ταυτόχρονα σε συγχύζουν λιγάκι. Σήμερα ανταλλάσσεις κουβέντες, τις οποίες δεν εννοείς απαραίτητα και η υπερβολή στον τρόπο επικοινωνίας σου είναι εμφανέστατη. Καλό επίσης θα είναι να προσέξεις τις βεβιασμένες κινήσεις στα επαγγελματικά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένε φίλε Καρκίνε οτιδήποτε σχετίζεται με την σταθερότητα και την υποστήριξη η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα σε ωθεί να ασχοληθείς μαζί του. Πλέον καταλαβαίνεις ποιος πραγματικά είναι στο πλάι σου όταν τον χρειάζεσαι και ποιος όχι, ενώ παράλληλα προσπαθείς να ενδυναμώσεις την οικονομική σου κατάσταση. Η Πέμπτη είναι απόλυτα ευνοϊκή αν θέλεις να χτίσεις έναν προϋπολογισμό ώστε να γνωρίζεις επακριβώς από πού προέρχονται και προς πού πηγαίνουν τα χρήματα σου. Αποκτώντας τον έλεγχο σε αυτό το κομμάτι θα αισθανθείς μεγαλύτερη ασφάλεια στο μέλλον.

ΛΕΩΝ

Φίλε, Λέοντα όλα τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σου, όπως ακριβώς σου αρέσει χάρη στην Πανσέληνο, στο δικό σου ζώδιο, σε τετράγωνο με τον Δία. Παρατηρείται εξαιρετική εύνοια σε προσωπικά και επαγγελματικά και χρειάζεται να εκμεταλλευτείς την Πέμπτη, φέροντας σου ένα σωρό ευκαιρίες. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις είναι να διαχειριστείς το συναίσθημα σου σωστά γιατί έχεις μια παραπάνω τάση προς το δράμα και τις υπερβολικές αντιδράσεις. Χρησιμοποίησε την αυτοπεποίθησή σου για να λάμψεις και να ξεχωρίσεις, χωρίς όμως να προβάλεις έπαρση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε Παρθένε σήμερα κορυφώνεται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα, οπότε για εσένα η ημέρα θα είναι γεμάτη αποκαλύψεις και συνειδητοποιήσεις για τον ίδιο σου τον εαυτό, όπως και τη γενικότερη πορεία της ζωής σου. Πολλά πράγματα που διαδραματίζονταν καιρό μπροστά σου, αλλά εθελοτυφλούσες πλέον θα γίνουν απολύτως ξεκάθαρα. Ένα κομμάτι της κοσμοθεωρίας που υποστηρίζεις φαίνεται ότι δεν είναι και τόσο λειτουργικό. Την Πέμπτη, όποια αλήθεια και αν μάθεις θα σε κατευθύνει προς μία περισσότερο λειτουργική και υγιή νοοτροπία.

ΖΥΓΟΣ

Φίλε μου Ζυγέ, σήμερα η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα θα λειτουργήσει πολύ ευνοϊκά για εσένα. Έχεις τη δυνατότητα να κάνεις καινούργια φιλαράκια, ενώ γίνονται σπουδαία ξεκαθαρίσματα σχετικά με το ποιος είναι πραγματικά στο πλάι σου και ποιος όχι. Η κοινωνική σου ζωή ενδυναμώνεται, έρχεσαι σε επαφή με γνωριμίες που ήδη έχεις, ενώ κάνεις και καινούργιες, οι οποίες θα συμβάλουν πολύ θετικά στην επαγγελματική και προσωπική σου εξέλιξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου, σήμερα η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα σε κινητοποιεί να ασχοληθείς περισσότερο με την κοινωνική σου εικόνα και την καριέρα σου. Κάνεις γερή ενδοσκόπηση κι αναστοχάζεσαι τις τέως επιλογές σου. Αξιολογείς κάθε συνεργασία σου μέχρι σήμερα και καταλαβαίνεις πού έκανες λάθος και τι πραγματικά αξίζει από όσα διαθέτεις ως σήμερα. Η Πέμπτη είναι μία ημέρα συνειδητοποιήσεων που στο μέλλον θα σε βοηθήσει να κινηθείς πιο σωστά στα επαγγελματικά και τα προσωπικά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου σήμερα Πέμπτη και η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα σου χαρίζει ένα σωρό ευχάριστες στιγμές. Βέβαια, κράτησε κατά νου ότι σχηματίζει ένα τετράγωνο με το Δία, οπότε όλες αυτές οι όμορφες στιγμές θα έχουν μια δόση υπερβολικών να συναισθηματικών εξάρσεων μέσα τους. Είσαι αρκετά δυναμικός και αισιόδοξος και θα δεις ότι μέσα στο επόμενο διάστημα όχι μόνο αποκτάς νέες εμπειρίες και γνώσεις, αλλά μαζί η καθημερινότητά σου γίνεται πιο εύκολη και ευχάριστη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε μου Αιγόκερε η Πέμπτη σε βρίσκει με την Πανσέληνο στο Λέοντα, οπότε να είσαι προετοιμασμένος διότι θα έρθουν κάποιες ανασφάλειες στην επιφάνεια και θα πρέπει να τις αντιμετωπίσεις. Ζητήματα κληρονομικών ή διαχείρισης των οικονομικών τρίτων προσώπων θα σε απασχολήσουν κατά τη διάρκεια της ημέρας και πρέπει να δείξεις μεγάλη υπευθυνότητα προκειμένου να σου πάνε όλα καλά. Πολύ θετικό είναι πως ο Δίας στον ταύρο σε βοηθά στα αισθηματικά σου. Σήμερα έχεις πολύ ανεβασμένη λίμπιντο, αλλά μαζί με λίγες τάσεις υπερβολής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένε μου Υδροχόε σήμερα σίγουρα είναι η μέρα σου με την Πανσέληνο στο απέναντι ζώδιο από το δικό σου τον Λέοντα επειδή έρχονται ένα σωρό αποκαλύψεις σχετικά με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις αλλά και επαγγελματικές συνεργασίες. Όλα αυτά θα γίνουν μέσα από εντάσεις. Το τετράγωνο του Δία με τη Σελήνη θα σου προκαλέσει κάποιες συναισθηματικές εξάρσεις, όπως αντίστοιχα θα δεις ότι όσοι συνομιλούν μαζί σου τείνουν να υπερβάλλουν σε όσα λένε. Κράτησε μικρό καλάθι σε αυτά που ακούς και προσπάθησε να καταλάβεις ποιος αξίζει να μείνει ή να φύγει από τη ζωή σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Ιχθύ μου, η Πέμπτη σου θα είναι λιγάκι η μοναχική αλλά από επιλογή, ακριβώς επειδή η Πανσέληνος θα ολοκληρωθεί στο ζώδιο του Λέοντα. Έχεις ένα σωρό υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσεις και αυτό το γνωρίζεις πάρα πολύ καλά. Στέκεσαι στο ύψος των καταστάσεων και υπολογίζεις ακριβώς το χρόνο σου, έτσι ώστε να τα προλάβεις όλα για να μην βασίζεσαι στην ανάγκη κανενός. Ο Δίας από το ζώδιο του Ταύρου υποδηλώνει ότι κατά τη διάρκεια της ημέρας σε απασχολούν και κάποια ζητήματα γραφειοκρατικής φύσεως. Θα χρειαστεί να επιμείνεις αρκετά ώστε να τα ολοκληρώσεις.

oroskopos.gr

 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα