ΚοζάνηΤοπικά Νέα

3η Γιορτή μελιού αυτή την Κυριακή στην Κοζάνη

Για 3η συνεχόμενη χρονιά ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Κοζάνης σε συνεργασία με τον Δήμο Κοζάνης διοργανώνουν την 3η Γιορτή Μελιού και προϊόντων κυψέλης, που θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης στις 29 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρες 10:00-21:00.

Σκοπός της διοργάνωσης αυτής είναι η ανάδειξη του μελιού και των λοιπών προϊόντων κυψέλης που παράγονται από τους ντόπιους παραγωγούς, καθώς και η ενημέρωση του κόσμου σχετικά με τα οφέλη αυτών. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν τα μέλια των παραγωγών μας, να γνωρίσουν  τα υπόλοιπα προϊόντα που παράγονται από την κυψέλη (γύρη, πρόπολη, βασιλικός πολτός, κερί) καθώς και τα προϊόντα που μπορούν να παραχθούν με βάση αυτά (κεραλοιφές, σαπούνια, lip balm κ.α).

Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν για την μέλισσα και τα προϊόντα της μέσα από ομαδικά παιχνίδια τα οποία θα ξεκινήσουν στις 12:00, από την ομάδα εμψυχωτών paRty time.
Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετέχουν και βοηθούν στην υλοποίηση της Γιορτής Μελιού καθώς και όλο τον κόσμο που θα μας επισκεφθεί.

Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ του
Μελισσοκομικού Συλλόγου Κοζάνης
Και ο πρόεδρος
Μεντεσίδης Αιμίλιος

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα