ΚοζάνηΤοπικά Νέα

Ξεκινούν σήμερα οι εγγραφές στο Κοινωνικό Φροντιστήριο της Ιεράς Μητροπόλεως Σερβίων και Κοζάνης

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο της Ιεράς Μητροπόλεως Σερβίων και Κοζάνης θα λειτουργήσει και φέτος στο Μπλιούρειο Εκκλησιαστικό Ίδρυμα (στον 1ο όροφο απέναντι από τον Άγιο Νικόλαο). Οι εγγραφές ξεκινούν από την Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023, 6-8 το απόγευμα.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2461181068, 6944423616

Τι είναι το Κοινωνικό Φροντιστήριο
Το «Κοινωνικό Φροντιστήριο» που λειτουργεί στα πλαίσια του Ενοριακού κέντρου του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου “ΣΥΝΑΞΗ”, έχει ως σκοπό τη μαθησιακή υποστήριξη μαθητών, των οποίων οι οικογένειες αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στο κόστος της ενισχυτικής εκπαίδευσης.
Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, μαθητές και Λυκείου παρακολουθούν δωρεάν φροντιστηριακά μαθήματα σε ένα ασφαλές, ελεγχόμενο και κατάλληλα διαμορφωμένο περιβάλλον.
Στο  «Κοινωνικό Φροντιστήριο» διδάσκουν εθελοντές εκπαιδευτικοί και η επιλογή των μαθητών γίνεται με οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια από επιτροπή που εποπτεύει τη λειτουργία του

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα