ΚοζάνηΤοπικά Νέα

Δρέπανο Κοζάνης: Μεγάλες καταστροφές από την σφοδρή χαλαζόπτωση (ΦΩΤΟ)

Μεγάλες καταστροφές σε παραγωγές προκάλεσε η πρωτόγνωρη χαλαζόπτωση σήμερα το απόγευμα στο Δρέπανο Κοζάνης. Το χαλάζι που έπεφτε σε μέγεθος καρυδιού, επί 40 λεπτά περίπου δεν άφησε τίποτα στο πέρασμά του…

Η κακοκαιρία είχε ως αποτέλεσμα να «αφανιστούν» μέσα σε λίγα λεπτά στρέμματα αγροτικής γης, με τους παραγωγούς να βρίσκονται σε απόγνωση.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Οι κάτοικοι της περιοχής μιλούν για πρωτόγνωρο φαινόμενο… Εξαιτίας της σφοδρής χαλαζόπτωσης δεν υπήρχε ορατότητα από τους ατμούς, που δημιουργήθηκαν.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Οι αγρότες κάνουν λόγο για σχεδόν ολική καταστροφή με την ζημιά να αγγίζει το 80% έως και 100% στις καλλιέργειες σιτηρών, ελαιοκράμβης, πατάτας και σε καλαμπόκια.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Έντονα καιρικά φαινόμενα με έντονη βροχόπτωση, που συνοδευόταν και από χαλαζόπτωση σημειώθηκαν και στον κάμπο του Βατερού Κοζάνης, αλλά και σε περιοχές των Σερβίων. 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Μεγάλες ζημιές στην παραγωγή των καλοκαιρινών φρούτων έχουν προκαλέσει τα σημερινά έντονα καιρικά φαινόμενα που χτύπησαν και στον κάμπο του Βελβεντού.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Μετά την τελευταία χαλαζόπτωση των προηγούμενων ημερών ένα νέο κύμα κακοκαιρίας έπληξε σήμερα και πάλι τις δενδροκαλλιέργειες την ώρα της συγκομιδής.

ΕΡΤ Κοζάνης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα