Γενικά

Αλεξάνδρεια Ημαθίας:Εκτεταμένα επεισόδια στη Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων όλο το Σαββατοκύριακο

Σοβαρά επεισόδια ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου 19 Οκτωβρίου 2019 στην πόλη της Αλεξάνδρειας.

Σύμφωνα με  πληροφορίες, κάποιοι μετανάστες από το Κέντρο Φιλοξενίας προσφύγων της Αλεξάνδρειας επιχείρησαν να εισέλθουν σε μαγαζί της πόλης για ποτό. Δεν τους επιτράπηκε η είσοδος με αποτέλεσμα να βγάλουν μαχαίρια και όπλο σε πολίτες του συνοικισμού Αγίου Γεωργίου (!). Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως παρενόχλησαν κοπέλες από τον συνοικισμό που ήταν έξω εκείνη τη στιγμή.

Ξεκίνησε επεισόδιο μπροστά στο ΚΤΕΛ της Αλεξάνδρειας. Τα επεισόδια συνεχίστηκαν μπροστά στην είσοδο του hot spot με πετροπόλεμο και πολλά αντικείμενα που εκτοξευόταν.

Οι αστυνομικές δυνάμεις που βρέθηκαν στο σημείο, έκλεισαν την κυκλοφορία του δρόμου για να μην υπάρξει τραυματισμός οδηγών των διερχόμενων οχημάτων ενώ είδαμε και 4-5 χειροβομβίδες κρότου λάμψης.

Ακούστηκαν και πυροβολισμοί στον αέρα.

Περίπου στις 3 τη νύχτα πολίτες έσπασαν την πόρτα και παράθυρα στο δημαρχείο κάνοντας συμβολική διαμαρτυρία προς την δημοτική αρχή για να απομακρυνθεί το hot spot από την πόλη μας.

Θέμα υπήρξε και το βράδυ της Κυριακής 20 Οκτωβρίου 2019 στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στην Αλεξάνδρεια.

Πληροφορίες αναφέρουν πως αρκετοί μετανάστες προσπάθησαν να εξέλθουν της πύλης κρατώντας αντικείμενα αλλά με την έγκαιρη παρέμβαση της αστυνομίας εισήλθαν και πάλι μέσα.

Αρκετοί είναι οι πυροβολισμοί που ακούγονται στον αέρα στην περιοχή.

Αναστατωμένοι όπως είναι λογικό, οι κάτοικοι της Αλεξάνδρειας.

Πηγή: alexandreia-gidas και φωτογραφίες από alexandriamou

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα