ΚοζάνηΤοπικά Νέα

Αστρολογικές προβλέψεις σήμερα Τρίτη 16/7/2019

ΚΡΙΟΣ
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα θα καταφέρεις να πετύχεις με τις άμεσες αντιδράσεις σου, αλλά και με τις ώριμες και προσεκτικές σου απαντήσεις, λόγω της αυξημένης σου διαίσθησης και οξυδέρκειας! Ιδανική ημέρα για διακόσμηση σπιτιού ή για οικιακές επισκευές, αφού η σημερινή σου ενασχόληση με το σπίτι και την οικογένεια, είναι ιδιαίτερα εποικοδομητική και σίγουρα θα βρεις πολλές λύσεις σε οικιακά, αλλά και συγγενικά θέματα! Αν είσαι δεσμευμένος, δεν υπάρχει λόγος να αποφεύγεις την έκφραση των συναισθημάτων σου, διότι ο σύντροφος σου θα απογοητευτεί με την ψυχρή και απόμακρη συμπεριφορά σου! Αν είσαι ελεύθερος, καλείσαι να δείξεις την υπευθυνότητα σου, διατηρώντας την καλή σου κοινωνική εικόνα, αν θες να πετύχεις αξιόλογες γνωριμίες και κατακτήσεις!
ΤΑΥΡΟΣ
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα είσαι έτοιμος να απολαύσεις τις χαρές της ζωής, μετατρέποντας αισθήματα και ανάγκες, σε φυσική δράση και πράξεις, γεγονός που εξυπηρετεί απόλυτα, την επίτευξη των στόχων σου! Ξεχωρίζεις για την ευφυΐα σου, την ανοιχτή συμπεριφορά σου και τις τίμιες αντιδράσεις σου, χαρακτηριστικά που θα σε κάνουν περιζήτητο και αγαπητό στους κοινωνικούς σου κύκλους! Διασκέδασε το λοιπόν και γίνε ξανά αισιόδοξος! Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να βρεις σήμερα τον χρόνο, ώστε να επιδιώξεις μία εποικοδομητική συζήτηση με το ταίρι σου για την επίλυση θεμάτων της σχέσης σας! Αν είσαι ελεύθερος, αναζητάς περιπέτεια και ανεμελιά και φλερτάρεις χωρίς σταματημό! Η συμπεριφορά αυτή ωστόσο, θα σε οδηγήσει σε ερωτικές επαφές, επιφανειακού και όχι ουσιαστικού χαρακτήρα!
ΔΙΔΥΜΟΣ
Φίλε Δίδυμε, σήμερα απέφυγε να εκδηλώσεις συναισθήματα, επιθυμίες και ανάγκες, πριν σιγουρευτείς για τις προθέσεις των γύρων σου! Έτσι κι αλλιώς, έχεις την απαραίτητη ενέργεια και διορατικότητα που χρειάζονται, ώστε να κάνεις ξεκαθαρίσματα σε διαπροσωπικές σχέσεις, αφού η αποκάλυψη ενός μυστικού ή μίας παρασκηνιακής κατάστασης που σε αφορά άμεσα, θα σε βοηθήσει πολύ να καταλάβεις τι σου γίνεται και ποιοι άνθρωποι είναι δίπλα σου! Αν είσαι δεσμευμένος, πέρα από την σεξουαλική εύνοια της ημέρας, που θα φέρει παθιασμένες καυτές στιγμές, θα πρέπει να περιορίσεις την τάση σου να προκαλείς και καυγάδες για ζήλια και κτητικότητα! Αν είσαι ελεύθερος, το μυστήριο, ο ερωτισμός και η γοητεία που εκπέμπεις, θα φέρουν αξιόλογες, γοητευτικές και ουσιαστικές κατακτήσεις!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να αντιμετωπίσεις άτομα και καταστάσεις, με βάση τις εμπειρίες σου και τα μαθήματα που σου έχουν δώσει! Επιπλέον, ένα νομικό ζήτημα, πιθανόν να τραβήξει το ενδιαφέρον σου τώρα και να σε αναγκάσει να πάρεις κάποιες απαραίτητες αποφάσεις ή να κάνεις κάποιες συμφωνίες! Ιδανική στιγμή, για να παραδεχθείς τα λάθη σου, να επαναπροσεγγίσεις άτομα που είχατε απομακρυνθεί, όπως και για να βελτιώσεις την κοινωνική σου ζωή! Αν είσαι δεσμευμένος, θα καταφέρεις να έρθεις πιο κοντά συναισθηματικά με τον σύντροφο μέσω της επικοινωνιακής οδού, αρκεί να αποφύγεις εγωκεντρικές συμπεριφορές! Αν είσαι ελεύθερος, θα δεις πως σήμερα σε ελκύει περισσότερο η ομορφιά και το στυλ, παρά ο χαρακτήρας και η προσωπικότητα του άλλου. Πιθανόν όμως, αυτή η επιφανειακή σου προσέγγιση, να φέρει μόνο εφήμερη επιτυχία.
ΛΕΩΝ
Φίλε Λέοντα σήμερα, μία χρήσιμη πληροφορία, θα εξυπηρετήσει απόλυτα έναν συγκεκριμένο σκοπό σου, τον οποίο έχεις πολλές πιθανότητες να τον πετύχεις! Γενικά, η ημέρα σου προσφέρει όλη την άνεση και την ευκολία που χρειάζεσαι, προκειμένου να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις, να βελτιώσεις την καθημερινότητα σου και να τα βρεις με τον εαυτό σου, παίρνοντας αποφάσεις που τον αφορούν. Επιπλέον, οι γύρω σου σε θαυμάζουν, για τις συμβουλές και τις απόψεις σου! Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι σε έναν έρωτα μέσα από τον χώρο της δουλειάς, γιατί εκτίθεσαι χωρίς λόγο! Αν είσαι δεσμευμένος, στέκεσαι σχολαστικά σε ανούσιες λεπτομέρειές, γεγονός που θα σε αποσυντονίσει, ιδίως όσον αφορά την επικοινωνία με τον σύντροφο σου, αντί να δώσεις σημασία σε πιο ουσιαστικά πράγματα!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αγαπητέ Παρθένε σήμερα, το μόνο που ίσως θα πρέπει να προσέξεις, είναι η τάση σου για εγωκεντρισμό, έπαρση και παράλογη δραματικότητα! Αν προσέξεις αυτά τα χαρακτηριστικά, θα καταφέρεις να πετύχεις στόχους, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια! Ζήσε αυτήν την ημέρα με πάθος, θάρρος και ενέργεια και θα δεις, πως θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις στιγμές ψυχαγωγίας και διασκέδασης, προσωπική προβολή και δημιουργικότητα!
Αν είσαι ελεύθερος, το φλερτ σήμερα ανανεώνει την ερωτική σου ζωή και η καθημερινότητα σου χρωματίζεται από συναίσθημα, επιθυμία, έλξη, χαρά, αυθορμητισμό, ειλικρίνεια και διεκδίκηση! Αν είσαι δεσμευμένος, η ερωτική τύχη μπορεί να σου δώσει πολλές στιγμές πάθους και ρομαντισμού με τον σύντροφο σου!
ΖΥΓΟΣ
Φίλε Ζυγέ, σήμερα θα έχεις αρκετές ευκαιρίες να βελτιώσεις τις καταστάσεις σε συγγενικές σχέσεις και οικιακά θέματα! Γενικά, επικεντρώνεσαι στα συναισθήματα σου και αναγνωρίζεις συνειδητά τις ανάγκες σου, ώστε να απεμπλακείς από κάθε αμφιβολία και ανασφάλεια, που σε βασανίζει εδώ και καιρό! Επιπλέον, οι σημερινές περιστάσεις θα απαιτήσουν, ένα πιο ισχυρό δέσιμο με το σπίτι και την οικογένεια σου! Αν είσαι δεσμευμένος, μην κάνεις τόσες πολλές υποχωρήσεις στην σχέση σου, σε σημείο ορισμένες φορές αδικείς τον εαυτό σου! Κάνε άμεσα μία ήρεμη συζήτηση με τον σύντροφο σου, ώστε να λύσετε ήρεμα τις διαφορές σας! Αν είσαι ελεύθερος, φρόντισε να μην επηρεάζεσαι από το παρελθόν σου και να μην παρασύρεσαι σε παλαιούς έρωτες που σε πληγώνουν ξανά και ξανά!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα να θυμάσαι, πως δεν χρειάζεται βιασύνη και νευρικότητα, κατά την διάρκεια της προσπάθειας σου να εκπληρώσεις τους στόχους σου, αφού η επιτυχία, μπορεί να έρθει και με αργούς, χαλαρούς ρυθμούς! Γενικά, πρόκειται για μία αισιόδοξη και χαρούμενη ημέρα, αρκεί οι αποφάσεις σου, οι πράξεις και η δράση σου, βασίζονται κυρίως στην πνευματική σου περιέργεια, αλλά και στην ανεβασμένη σου διάθεση για νέες εμπειρίες και αλλαγή! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα υπάρξουν σίγουρα φλερτ, γνωριμίες και ερωτικές επικοινωνίες που θα σε ανανεώσουν και θα φτιάξουν το κέφι σου! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις και ταυτίζεσαι με τις απόψεις του συντρόφου, γεγονός που διορθώνει όλα τα μεταξύ σας προβλήματα! Ήρθε η στιγμή να κατανοήσει ουσιαστικά ο ένας τον άλλον!
ΤΟΞΟΤΗΣ
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα θα δώσεις αρκετή έμφαση και βάρος στα κεκτημένα σου, όπως και στις υλικές σου κτήσεις. Η δραστηριότητα και ο προσανατολισμός σου, είναι καθαρά βασισμένα στην ανάγκη σου για προσωπική σιγουριά και ασφάλεια! Μετά από αρκετούς αγώνες και προσπάθειες τον τελευταίο καιρό, σε όλους τους τομείς της ζωής σου, σήμερα θα ανταμειφθείς και θα πάρεις αυτό που αξίζεις και σου ανήκει! Αν είσαι δεσμευμένος, θα διαπιστώσεις πως ο σύντροφος σου, θα προσπαθήσει ποικιλοτρόπως να διορθώσει τα κακώς κείμενα, να επαναφέρει την ηρεμία και την αρμονία στην σχέση σας και να βάλει τέλος σε αβεβαιότητες και κόντρες! Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο που δεν περίμενες καν, θα σου δώσει τα πρώτα δείγματα ενδιαφέροντος προς το πρόσωπο σου!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Φίλε Αιγόκερε, σήμερα θα πρέπει να περιορίσεις την παρορμητικότητα και την αυξημένη σου βιασύνη που ενδεχομένως να σου προκαλέσουν προβλήματα και να σε παρασύρουν σε γκάφες! Κατά τ’άλλα σε χαρακτηρίζει δυναμικότητα, λάμψη και θάρρος και έχεις σίγουρα μία ενεργητική, ενθουσιώδη προσωπικότητα, που την θαυμάζουν όλοι γύρω σου! Αν λοιπόν, υπάρχει μία εκκρεμότητα ή μία συμφωνία που θες να πραγματοποιηθεί άμεσα, διεκπεραίωσε την τώρα! Αν είσαι δεσμευμένος, διατήρησε την ειλικρινή και άμεση στάση και συμπεριφορά σου απέναντι στον σύντροφο σου, χωρίς όμως να τον προσβάλλεις ή να τον φέρνεις σε δύσκολη θέση! Αν είσαι ελεύθερος, φλερτάρεις με αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό σου, γεγονός που φέρνει ακόμα πιο πολλούς θαυμαστές και κατακτήσεις στα πόδια σου!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα εντείνεται ιδιαίτερα η ευαισθησία σου, ο συναισθηματισμός σου, αλλά και το ένστικτο σου! Θα καταφέρεις να βρεις σίγουρα την σημερινή ημέρα, τις λύσεις που χρειάζεσαι σε θέματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό! Επικεντρώσου στην ψυχική σου και συναισθηματική σου κατάσταση, αναγνώρισε τις ανάγκες σου και κάνε άφοβα σχέδια και προγραμματισμούς για το μέλλον σου! Αν είσαι δεσμευμένος, ενδεχομένως να έρθουν κάποιες απογοητεύσεις τώρα, αφού η δοτικότητα σου και η φροντίδα σου προς τον σύντροφο, μπορεί να βελτίωσαν κάποια πράγματα στην σχέση σας, αλλά νιώθεις παράλληλα ότι τα εκμεταλλεύτηκε κιόλας! Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι αυθόρμητα νέες γνωριμίες και φλερτ, πριν αποδείξουν με πράξεις την αξία τους!
ΙΧΘΥΣ
Φίλε Ιχθύ, σήμερα οι κοινωνικές σου σχέσεις χαρακτηρίζονται από εξωστρέφεια, έμπνευση, χαρά και ενθουσιασμό! Για το λόγο αυτό, πες ναι χωρίς δεύτερη σκέψη, σε θετικές αλλαγές που έρχονται στην ζωή σου, ακόμα κι αν είναι απρόσμενες και αρχικά σε σοκάρουν! Το μεγαλύτερο όμως μήνυμα της ημέρας, είναι οι φίλοι σου, οι οποίοι σε στηρίζουν και έρχεστε πιο κοντά συναισθηματικά, αφού σου αποδεικνύουν την αγάπη τους και την αφοσίωση τους, λεκτικά αλλά και με πράξεις! Αν είσαι δεσμευμένος, περιόρισε όσο μπορείς τις προκλητικές και νευρικές αντιδράσεις σου απέναντι στον σύντροφο σου, διότι ο τσακωμός είναι πολύ κοντά αν δεν συγκρατηθείς! Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί εδώ και καιρό, να είχες ορισμένα συναισθήματα για κάποιο άτομο, αλλά σήμερα ξαφνικά, το ενδιαφέρον σου θα στραφεί σε ένα νέο πρόσωπο!

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα