ΚοζάνηΤοπικά Νέα

Δήμος Κοζάνης: «Ένα νέο Μουσείο γεννιέται στην Αιανή» – Έτοιμο το Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης της Λίμνης Πολυφύτου (Φωτογραφίες)

Ολοκληρώθηκαν χθες Παρασκευή 5 Απριλίου 2024, οι εργασίες υλοποίησης του Κέντρου Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης της Λίμνης Πολυφύτου, το οποίο εδρεύει στην Αιανή του Δήμου Κοζάνης, αναδεικνύοντας μέσω της σύγχρονης τεχνολογίας, το ανεξάντλητο πολιτισμικό απόθεμα και το δυναμικό οικοσύστημα της πανέμορφης παραλίμνιας περιοχής του Δήμου μας.
Έτσι, με στόχο την προβολή της πλούσιας φυσικής ιστορίας και μοναδικής λαϊκής παράδοσης του τόπου μας, το νέο αυτό Μουσείο, επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής 5 Απριλίου 2024 ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Κώστας Βόμβας, όπου μαζί με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Αστέριο Βαβλιάρα, είδαν από κοντά τις τελευταίες λεπτομέρειες, πριν την τελική παράδοσή του στο κοινό.
Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης της Λίμνης Πολυφύτου, συνολικού προϋπολογισμού 287.800€ μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιεία & Θάλασσα 2014-2020, αναμένεται να αποτελέσει έναν σημαντικό πόλο προσέλκυσης επισκεπτών, ενημερώνοντας και ψυχαγωγώντας μικρούς και μεγάλους, μέσω ψηφιακών, οπτικοακουστικών και διαδραστικών εφαρμογών, που έχουν ήδη τοποθετηθεί στο εσωτερικό του.

 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα