ΚοζάνηΤοπικά Νέα

Δήμος Κοζάνης: Γήπεδο ποδοσφαίρου 5*5 αποκτά η Κοινότητα Ξηρολίμνης

Ξεκινά η κατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου 5*5 στην Κοινότητα Ξηρολίμνης, έπειτα από την υπογραφή της σύμβασης του έργου από το δήμαρχο Κοζάνης Λάζαρο Μαλούτα και τον ανάδοχο Αλκιβιάδη Διανέλη, τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023, στο Δημαρχείο. Στην υπογραφή παρέστη και η αρμόδια αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Μελετών, Νούλα Τουμπουλίδου.

Το έργο αφορά σε εργασίες κατασκευής γηπέδου ποδοσφαίρου 5 *5 σύμφωνα με τα πρότυπα αθλητικών εγκαταστάσεων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στο οικόπεδο 219, που βρίσκεται στην νοτιοανατολική πλευρά της Κοινότητας, σε επαφή με το Δημοτικό- Γυμνάσιο Ξηρολίμνης.

Το γήπεδο θα διαθέτει συνθετικό χλοοτάπητα, περίφραξη, αθλητικό εξοπλισμό, ενώ θα πραγματοποιηθεί και διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου.
Ο προϋπολογισμός της σύμβασης του έργου ανέρχεται σε 123.624,34 ευρώ (με Φ.Π.Α.). Η χρηματοδότηση είναι από Ε.Α.Π. Δυτικής Μακεδονίας 2017–2021.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα