ΚοζάνηΤοπικά Νέα

Δήμος Κοζάνης: Σημαντική αύξηση των εσόδων από μισθώσεις ακινήτων και δημοτικών εκτάσεων

Ο Δήμος Κοζάνης ήταν ίσως ο πρώτος δήμος στη χώρα, ο οποίος υπέβαλλε στις 27 Απριλίου 2023 τη φορολογική δήλωση για το έτος 2022, με αριθμό 864199.

Το ποσό του φόρου από την εκκαθάριση είναι αυξημένο από το 2021, λόγω της αύξησης των δηλωθέντων εισοδημάτων από μισθώσεις ακίνητης περιουσίας, αλλά και των επιπλέον μισθώσεων δημοτικών εκτάσεων.
Για το 2022 το συνολικό ποσό εισοδήματος ακίνητης περιουσίας (μισθώσεις) ανέρχεται σε 733.913,06 ευρώ έναντι των 479.118,39 ευρώ του έτους 2021.
Το προσεχές διάστημα αναμένεται η αποστολή της έκθεσης του ορκωτού λογιστή για τον ισολογισμό έτους 2022 για την έγκρισή του από τα αρμόδια όργανα.
Τον ισολογισμό για άλλη μια χρονιά συνέταξε από τον Ιανουάριο η Οικονομική Υπηρεσία. Το υψηλό επίπεδο επιστημονικής λογιστικής κατάρτισης των υπαλλήλων της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου Κοζάνης, καθώς και η καλή οργάνωση της σε όλα τα επίπεδα είναι πλέον αδιαμφισβήτητη.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα