Κοζάνη Τοπικά Νέα

Δήμος Κοζάνης: Σύγχρονα και ασφαλή πεζοδρόμια αποκτά ο δρόμος Κοζάνη-Κοίλα

Ο Δήμος Κοζάνης συνεχίζοντας την προσπάθεια βελτίωσης της καθημερινότητας μέσα από έργα που έχουν ανάγκη οι πολίτες, προχωρά στην κατασκευή σύγχρονων και ασφαλών πεζοδρομίων στο δρόμο Κοζάνη – Κοίλα, με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
Αναλυτικά, έπειτα από την υπογραφή της σύμβασης «Διάστρωση κυβόλιθων στα όρια απαλλοτρίωσης της Ε.Ο. Κοζάνης-Πτολεμαΐδας έως των οικισμό Κοίλων»  από το δήμαρχο Κοζάνης, Λάζαρο Μαλούτα και τον ανάδοχο του έργου, Παναγιώτη Τσιαούση, την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2022, στο Δημαρχείο, ξεκινά η κατασκευή.
Στην υπογραφή της σύμβασης  παρέστησαν ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης, η αρμόδια αντιδήμαρχος Νούλα Τουμπουλίδου, ο διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Κοζάνης Μιχαήλ Πεχλιβανίδης, καθώς και εκπρόσωποι της αναδόχου εταιρείας.

2 / 2
Σημειώνεται, ότι το έργο θα υλοποιηθεί στα όρια απαλλοτρίωσης της Εθνικής Οδού Κοζάνης –Πτολεμαΐδας, από τη βόρεια έξοδο της Κοζάνης έως τη διασταύρωση προς το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας (πρώην ΤΕΙ).
Η συμβατική δαπάνη του έργου είναι 260.957,95 ευρώ, ενώ ο αρχικός προϋπολογισμός ανέρχεται σε 300.000 ευρώ. Η χρηματοδότηση γίνεται από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας (Έσοδα τελών μεταβίβασης).

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα