ΚοζάνηΤοπικά Νέα

Δήμος Κοζάνης: Υπεγράφη η σύμβαση για τη διάνοιξη δημοτικών οδών σε πόλη και χωριά

Έργα για τη διάνοιξη-βελτίωση είκοσι ενός (21) δημοτικών οδών που χωροθετούνται εντός των Δημοτικών Ενοτήτων Κοζάνης, Δημητρίου Υψηλάντη, Ελλησπόντου και Ελιμείας του Δήμου Κοζάνης, με σκοπό τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων και πεζών, δρομολογεί η σημερινή υπογραφή σύμβασης μεταξύ του Δημάρχου Κοζάνης Γιάννη Κοκκαλιάρη και του εκπροσώπου της αναδόχου κατασκευάστριας εταιρείας Στέφανου Γάκη.

Οι τεχνικές εργασίες, προϋπολογισμού μελέτης 550.000€ με χρηματοδότηση από ΤΑΠ και ΣΑΤΑ, αφορούν διανοίξεις οδών μέσα στην πόλη της Κοζάνης (Κοσμά Αιτωλού, οδός Σταδίου, οδός Κωνσταντίνου Γκάγκαλη, οδός Β.Ματιάκη, οδός Πάρου, οδός Στερίκα Κούλη, Σάντα Ρόζα με Ανθίμου Γαζή, Καλυβα, Τιτέλη με Μοναστηρίου) καθώς και στις κοινότητες Άνω Κώμης, Αγίου Χαραλάμπους, Μαυροδενδρίου, Κοίλων, Πρωτοχωρίου, Λευκόβρυσης, Ανατολής και Αμυγδαλιάς.

Η συνολική προθεσμία περάτωσης του έργου (κατασκευή) ορίζεται σε δέκα (10) μήνες και αρχίζει από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα