Τοπικά Νέα

Ευχαριστήριο του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας για τη γιορτή των 3 Ιεραρχών

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας ¨”Κωνσταντίνος και Ελένη Παπανικολάου” ευχαριστεί θερμά όσους συνέβαλαν στην επιτυχία των εκδηλώσεων που πραγματοποίησε την ημέρα της εορτής των 3 Ιεραρχών. Συγκεκριμένα α) το Δήμο Βοΐου μέσω της αντιδημάρχου Πολιτισμού κ. Βερβερούδη Άννας για την παραχώρηση της αίθουσας του Βουδούρειου  Πολιτιστικού Κέντρου και αίθουσας στο Ιστορικό Τραμπάνζειο Γυμνάσιο για τη δεξίωση, β) τον αντιδήμαρχο κ. ΠήτταΘεόδωρο για τη μεταφορά των μαθητών, γ) τους καθηγητές και τις καθηγήτριες του σχολείου που πραγματοποίησαν την όμορφη εκδήλωση και δ) την ιστοσελίδα www.tovoion.com για την κάλυψη της εκδήλωσης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι παρακάτω: Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σισανίου & Σιατίστης κ. Αθανάσιος, ο Μεγάλος Ευεργέτης του σχολείου κ. Παπανικολάου Κωνσταντίνος & η σύζυγός του Ελένη, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Βερβερούδη Άννα, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κος ΜαγιάγκαςΓεώργιος, οι πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Βοΐου κύριοι Κυβέλος Νικόλαος και ΖαγκουντίνοςΔημήτριος, ο κ. Ματθαίου Νικόλαος, σύμβουλος Θεολόγων και σύμβουλος παιδαγωγικής ευθύνης του σχολείου, η κ. Κατσώχη Χαρά, σύμβουλος Μουσικών, ο κ. Αναστάσιος Δάρδας Διδάκτωρ Ιστορικής Θεολογίας ΑΠΘ, Διευθυντές και εκπαιδευτικοί από τα σχολεία του  Βοΐου.

Δείτε βίντεο της εκδήλωσης ΕΔΩ

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα