ΚοζάνηΤοπικά Νέα

ΕΝΟΤΗΤΑ: Στην τελική ευθεία οι εργασίες ολοκλήρωσης της ενεργειακής αναβάθμισης και των διαρρυθμίσεων των εσωτερικών χώρων του κολυμβητηρίου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (ΔΑΚ).

Στην τελική ευθεία εισέρχονται πλέον οι εργασίες ολοκλήρωσης της ενεργειακής αναβάθμισης και των διαρρυθμίσεων των εσωτερικών χώρων του κολυμβητηρίου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κοζάνης.

Ένα έργο που στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 αποτέλεσε κεντρικό ζήτημα αντιπαράθεσης.

Ένα έργο που χρειάστηκε σημαντική μελετητική δουλειά αλλά και συστηματική αναζήτηση χρηματοδότησης για να φτάσει στο σημείο που βρίσκεται σήμερα.

Ένα έργο που πέρασε από τις συμπληγάδες της γραφειοκρατίας του δημόσιου τομέα, μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία της ολοκλήρωσης των παρεμβάσεων που απαιτούνται για την επαναλειτουργία του.

Από την άδεια κατεδάφισης του 2019, με ορατό τον κίνδυνο να χαθεί εντελώς το κολυμβητήριο, περάσαμε στην ολοκλήρωση των εργασιών ενίσχυσης του σκελετού του, που ήταν η πρώτη φάση των εργασιών που έγιναν, ώστε σήμερα να ξεκινά η ολοκλήρωση των παρεμβάσεων, με την ενεργειακή του αναβάθμιση, την πλήρη ανακαίνιση των εσωτερικών χώρων και την αναβάθμιση του εξοπλισμού των πισίνων.

Ένα έργο σύνθετο, που χρειάστηκε την προσπάθεια όλων των εμπλεκομένων αιρετών και υπηρεσιακών στελεχών του Δήμου Κοζάνης ούτως ώστε να βρίσκεται από σήμερα σε τροχιά υλοποίησης, με την κατακύρωση του να έχει γίνει στον ανάδοχο κατά τη συνεδρίαση της Οικονομικής επιτροπής του Δήμου την 30-11-2023.

Ευχαριστούμε τους πολίτες για την κατανόηση που έδειξαν μέχρι σήμερα, εξυπηρετούμενοι όσο αυτό ήταν δυνατό από το κολυμβητήριο στο Λιάπειο, όμως σήμερα πλέον υπάρχει χρονικός ορίζοντας ολοκλήρωσης.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα