ΚοζάνηΤοπικά Νέα

Επιστολή: Πρέπει να στηρίξουμε την πρωτοβουλία του Δημάρχου Κοζάνης για ένα νέο σύγχρονο Νοσοκομείο

Πρέπει να στηρίξουμε την πρωτοβουλία του Δημάρχου Κοζάνης για ένα νέο σύγχρονο Νοσοκομείο, το οποίο θα εξυπηρετεί την περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας και όχι μόνο.

Καλώ όλους τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας, τους πολιτικούς ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων, Δημοτικών και Περιφερειακών παρατάξεων, να στηρίξουν αυτή την πρωτοβουλία.

Το λογικό και δίκαιο είναι να μην διαφωνήσει κανείς στην ανέγερση ενός νέου υπερσύγχρονου Νοσοκομείου στην περιφέρειά  μας, ενώ τυχόν διαφωνία οποιουδήποτε υποκρύπτει μετά βεβαιότητας  προσωπικά συμφέροντα και αδιαφορία για την υγεία και το συμφέρον των πολιτών.

Και προς διευκρίνιση της θέσης μου υπενθυμίζω την αντιπαλότητά μου με τον Δήμαρχο Κοζάνης σε κάθε δημοτική εκλογική αναμέτρηση αλλά η δημόσια υγεία και η δίκαιη κοινωνική πολιτική, την οποία στηρίζω, είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάθε πολίτη.

Φίλε Δήμαρχε Καλή Επιτυχία.

Γιάννης Σιδέρης

Αρτοποιός Κοζάνης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα