ΚοζάνηΤοπικά Νέα

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2023: Κάλεσμα του Δήμου Κοζάνης σε πολίτες, φορείς και συλλόγους

Ο Δήμος Κοζάνης στο πλαίσιο του σχεδιασμού του προγράμματος της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2023 με ετήσιο θέμα «Save Energy», καλεί πολίτες, φορείς και συλλόγους να συμμετέχουν στη φετινή διοργάνωση (https://mobilityweek.eu/) αποστέλλοντας τις δικές τους ολοκληρωμένες προτάσεις.

Υπενθυμίζεται, ότι η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας πραγματοποιείται κάθε χρόνο από τις 16 έως τις 22 Σεπτεμβρίου, με στόχο την προώθηση βιώσιμων τρόπων μετακίνησης και μεταφοράς στον αστικό ιστό, καθώς και την ευαισθητοποίηση των πολιτών στη χρήση εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης.

Στο Δήμο Κοζάνης πιστεύουμε, ότι με ομαδική προσπάθεια και συλλογικό σχεδιασμό μπορούν να επιτευχθούν πολλά στην προώθηση της βιώσιμης κινητικότητας και την περιβαλλοντική αναβάθμιση.

Σε αυτό το πλαίσιο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν τις προτάσεις τους για τη φετινή Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας έως και τις 30 Αυγούστου 2023, στο email: emw.dimoskozanis@gmail.com .

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα