LifestyleTips

Fruit punch καρπούζι

Χρόνος Εκτέλεσης: 15′

Μερίδες: 10

ΥΛΙΚΑ

  • 1 καρπούζι μικρό
  • χυμό από 3 πορτοκάλια + έξτρα φέτες πορτοκαλιού, για το σερβίρισμα
  • ¼ ματσάκι βασιλικό + έξτρα φύλλα βασιλικού, για το σερβίρισμα
  • 330 γρ. μηλίτης
  • πάγος, για το σερβίρισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Το καρπούζι θα είναι η «κανάτα» όπου θα σερβίρουμε το fruit punch. Γι’ αυτόν τον λόγο θα κόψουμε προσεκτικά το καρπούζι ώστε να μην δημιουργήσουμε ρωγμές.

  • Στερεώνουμε το καρπούζι στον πάγκο εργασίας οριζόντια και κόβουμε τη μία άκρη. Αφαιρούμε το καπάκι που κόψαμε.
  • Με ένα κουτάλι αφαιρούμε την ψίχα του καρπουζιού μέχρι να φτάσουμε στο πιο λευκό του μέρος του. Τοποθετούμε την ψίχα σε ένα μπολ και προσπαθούμε να αφαιρέσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα κουκούτσια μπορούμε.
  • Σε ένα μπλέντερ χτυπάμε σε δόσεις την ψίχα του καρπουζιού μέχρι να γίνει χυμός. Μεταφέρουμε σε μια κανάτα.
  • Στο μπλέντερ χτυπάμε τον χυμό πορτοκαλιών με τα φύλλα βασιλικού μέχρι να διαλυθούν τα φύλλα. Μεταφέρουμε στην κανάτα με τον χυμό καρπουζιού.
  • Προσθέτουμε τον μηλίτη στην κανάτα, ανακατεύουμε με μια κουτάλα, και γεμίζουμε το καρπούζι.
  • Σερβίρουμε σε ποτήρια με πάγο, με φύλλα βασιλικού και φέτες πορτοκαλιού.

ΤΙΡS

Μπορείτε να προσθέσετε οποιοδήποτε αλκοόλ της αρεσκείας σας.

h

akispetretzikis

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα