ΚοζάνηΤοπικά Νέα

Γιάννης Κοκκαλιάρης: «Η ενεργοποίηση των τοπικών κοινωνιών θα δώσει τις λύσεις στα προβλήματα του κάθε χωριού»

Βάζοντας στο επίκεντρο τις λέξεις συνεργασία, συντονισμό και συνεννόηση, ο Δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης συνάντησε από κοντά όλους τους Προέδρους των Κοινοτήτων αλλά και τους Τοπικούς Συμβούλους του Δήμου Κοζάνης, καταγράφοντας με προσοχή προβλήματα και ζητήματα του κάθε δημοτικού διαμερίσματος, στο πλαίσιο ειδικής συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 10 Ιανουαρίου 2024 στην Αίθουσα Κοβεντάρειο.

«Η ενεργοποίηση των τοπικών κοινωνιών θα δώσει τις λύσεις στα προβλήματα του κάθε χωριού», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κοκκαλιάρης, υπογραμμίζοντας παράλληλα την ανάγκη ιεράρχησης και προγραμματισμού των θεμάτων σε συνδυασμό με την ορθή χρήση των διαθέσιμων πόρων, πάντα σε στενή επικοινωνία με τους αρμόδιους Αντιδημάρχους.

«Δεν πάμε να βοηθήσουμε τον Δήμαρχο ή τη Δημοτική Αρχή αλλά πάμε να βοηθήσουμε τον τόπο μας και αυτό θα το πετύχουμε όλοι μαζί», δήλωσε στο τέλος ο Δήμαρχος Κοζάνης, ευχαριστώντας θερμά όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία και συμμετοχή τους.

 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα