ΚοζάνηΤοπικά Νέα

Γιάννης Κοκκαλιάρης: «Μία από τις προτεραιότητές μας ο δωρεάν δημοτικός ηλεκτροφωτισμός για τους πολίτες μέσω της Ενεργειακής Κοινότητας» (Βίντεο)

Για τις ενεργειακές προτεραιότητες και πρωτοβουλίες της Δημοτικής Αρχής, όπως είναι ο δωρεάν δημοτικός ηλεκτροφωτισμός για όλους τους δημότες μέσω της Ενεργειακής Κοινότητας του Δήμου Κοζάνης, η οποία θα αξιοποιεί ορθά τη χρήση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) υπέρ των πολιτών, μίλησε ο Δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης, κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στο Balkan Energy Forum.

Ο κ. Κοκκαλιάρης τόνισε επίσης την ανάγκη βελτίωσης της καθημερινότητας σε πόλη και χωριά με την εφαρμογή φιλοπεριβαλλοντικών πολιτικών, όπως για παράδειγμα η εισαγωγή της ηλεκτροκίνησης, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι η ενεργή συμμετοχή των πολιτών είναι στοιχείο δομικό και απαραίτητο για την επίτευξη όλων των κοινωνικών στόχων που έχει θέσει η Δημοτική Αρχή.

 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα