ΚοζάνηΤοπικά Νέα

Κοζάνη: Δεν θα συμμετέχει στις εκλογές ο συνδυασμός «Δήμος Κοζάνης 2030. Μπροστά» του Γιώργου Τοπαλίδη

Με τη φράση «Η σημερινή συγκυρία, παρά τη δημιουργία ισχυρής ομάδας δεν μας επιτρέπει να διεκδικήσουμε τη νίκη», ο συνδυασμός «Δήμος Κοζάνης 2030. Μπροστά», με επικεφαλής τον Γιώργο Τοπαλίδη, ανακοινώνει τη μη συμμετοχή του στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, στον δήμο Κοζάνης.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση «Στην προσπάθεια του συνδυασμού να συγκροτήσει ένα ψηφοδέλτιο νίκης, από το κεντρικό ψηφοδέλτιο έως και το τοπικό ψηφοδέλτιο του μικρότερου χωριού, συνάντησε δυσκολίες, από προσωπικές και μικροπολιτικές  επιδιώξεις εμπλεκομένων, καθώς και ομαδικές επιλογές στελεχών να κατευθυνθούν σε ψηφοδέλτια άλλων υποψηφίων».

Σύμφωνα με τον συνδυασμό «Δήμος Κοζάνης 2030. Μπροστά» «Η ευθύνη μη καθόδου συνδυασμού στο χώρο της παράταξης, αφορά τους αρμόδιους θεσμικούς φορείς, οι οποίοι μπορούσαν να πράξουν, και τελικά να μην πράξουν ανάλογα».

Πηγή

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα