ΚοζάνηΤοπικά Νέα

Π. Ματιάκης- Πρόεδρος Δ.Ε.Υ.Α.Κ. «Άμεση και έγκαιρη η κινητοποίηση όλων για το πρόβλημα με το νερό στην Τ.Κ. του Κρόκου»

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης κ. Παναγιώτης Ματιάκης σχετικά με το πρόβλημα που προέκυψε με το νερό του δικτύου στην Τοπική Κοινότητα του Κρόκου, έκανε την εξής δήλωση:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις αρμόδιες υπηρεσίες και τους εργαζόμενους της Δ.Ε.Υ.Α.Κ., τον Πρόεδρο της Τ.Κ. του Κρόκου κ. Νίκο Βασιλείου και τον Αντιδήμαρχο Ελίμειας- Αιανής κ. Ζήση Στημονιάρη για την άμεση και έγκαιρη κινητοποίηση, αλλά και για την άψογη συνεργασία τους προκειμένου να αντιμετωπισθεί με τον καλύτερο τρόπο και να λυθεί το συντομότερο δυνατόν το πρόβλημα που προέκυψε με το νερό του δικτύου.
Ευχαριστώ, επίσης, και τους πολίτες για την κατανόηση που έδειξαν και δείχνουν.
Οι απαραίτητες ενέργειες που θα λύσουν οριστικά το πρόβλημα εξελίσσονται με εντατικούς ρυθμούς και μόλις διασφαλιστεί πως δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα θα ενημερωθούν αμέσως οι κάτοικοι της Τ.Κ. του Κρόκου»

Παναγιώτης Ματιάκης
Πρόεδρος Δ.Σ. Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης

 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα