ΚοζάνηΤοπικά Νέα

Σεισμός τώρα στην Κοζάνη – Τι καταγράφουν οι σεισμογράφοι

ΣΕΙΣΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗ. Ισχυρός σεισμός στην Κοζάνη μεγέθους 4,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ 8χλμ Νότια της Κοζάνης. Μετασεισμός 3.9R 6χλμ Νότια της Κοζάνης. Αισθητή η σεισμική δόνηση σε όλη την ευρύτερη περιοχή της Κοζάνης. Δείτε 24 ώρες το 24ωρο, τι καταγράφουν οι σεισμογράφοι και αναλυτικά όλη τη σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή σας. Εδώ μπορείτε να βλέπετε LIVE τι καταγράφει τώρα το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο για όλους τους σεισμούς.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο της Αθήνας, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 14 χιλιόμετρα νότια της Κοζάνης και το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 13 χιλιόμετρα.

Το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο υπολογίζει το μέγεθος του σεισμούς στα 5,1 Ρίχτερ.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί πληροφορίες για ζημιές.

Σημειώνεται ότι τα δεδομένα για το σεισμό που προέρχονται από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών είναι λύσεις προερχόμενες από το αυτόματο υπολογιστικό σύστημα, χωρίς τη συμμετοχή σεισμολόγου. Ενημερώνονται συνεχώς με την άφιξη νέων δεδομένων.

Πηγή : https://www.google.com/amp/s/www.newsbeast.gr/greece/

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα