ΚοζάνηΤοπικά Νέα

Στις Βρυξέλλες ο Δήμαρχος Χρήστος Ζευκλής για το πρόγραμμα Piste

𝞢𝞣𝞘𝞢 𝞑𝞠𝞤𝞝𝞔𝞚𝞚𝞔𝞢 𝞑𝞠𝞔𝞗𝞖𝞙𝞔 𝞞 𝞓𝞖𝞛𝞐𝞠𝞦𝞞𝞢 𝞦𝞠𝞖𝞢𝞣𝞞𝞢 𝞕𝞔𝞤𝞙𝞚𝞖𝞢 𝞞𝞟𝞞𝞤 𝞞𝞚𝞞𝞙𝞚𝞖𝞠𝞨𝞗𝞖𝞙𝞔 𝞣𝞞 𝞟𝞠𝞞𝞒𝞠𝞐𝞛𝞛𝞐 𝙋𝙄𝙎𝙏𝙀

O Δήμαρχος Βοΐου Ζευκλής Χρήστος σήμερα 25 Ιανουαρίου 2024 παρευρέθηκε στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες, με θέμα την παρουσίαση των αποτελεσμάτων του προγράμματος PISTE που συμμετείχε εδώ και δύο χρόνια ο Δήμος Βοΐου μαζί με τη Δομή Ασυνόδευτων Ανηλίκων Προσφύγων Πενταλόφου το οποίο στοχεύει στη βελτίωση της ποιότητας των πολιτικών για την ένταξη, προωθώντας τη συμμετοχή των μεταναστών στο σχεδιασμό, την εφαρμογή και την αξιολόγηση των πολιτικών ένταξης, καθώς και στην αξιολόγησή τους από ομοτίμους στους μικρούς και μεσαίους δήμους.
Παρευρέθηκαν και οι τέσσερις Δήμαρχοι των χωρών που συμμετείχαν στο πρόγραμμα (Ελλάδα, Γερμανία, Ιταλία, Βέλγιο), αφού χαιρέτησαν την εκδήλωση ο καθείς προέδρευσε σε βιωματικό εργαστήριο μεταφέροντας την κατάσταση του προσφυγικού πληθυσμού της χώρας του και παρουσίασε τα αποτελέσματα του προγράμματος Piste.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα