ΚοζάνηΤοπικά Νέα

Σύλλογος Επαγγελματιών Ψαράδων της Λίμνης Πολυφύτου: Εβδομαδιαία διαμαρτυρία την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024

Στο ίδιο έργο θεατές

Η πολιτεία αγνοεί για ακόμη μια φορά για τα προβλήματα του Συλλόγου Επαγγελματιών Ψαράδων της Λίμνης Πολυφύτου.

Εδώ και τρία χρόνια αναμένουμε τις αποζημιώσεις που μας υποσχέθηκαν μετά και την απαγόρευση της αλιείας της καραβίδας, ενώ δεν έχει γίνει κανένας εμπλουτισμός ψαριών τα τελευταία εφτά χρόνια.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η απένταξή μας από το καθεστώς αποζημιώσεων του ΕΛΓΑ δυσχεραίνει το μέλλον μας και τη βιωσιμότητά μας. Αν θέλουμε να μιλάμε για ανάπτυξη της λίμνης Πολυφύτου δε νοείται η υποβάθμιση του κλάδου μας.

Ως Σύλλογος Επαγγελματιών Ψαράδων της Λίμνης Πολυφύτου θέλουμε όχι μόνο να κρατηθεί η αλιεία ως επάγγελμα, αλλά να αναπτυχθεί και να εκσυγχρονιστεί. Θέλουμε άμεσα να εξεταστούν τα αιτήματά μας και να δοθούν απαντήσεις, εισηγήσεις και μέτρα.

Καλούμε τους πολίτες και τους φορείς να συμπαρασταθούν στο δίκαιο αγώνα μας, την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024, στις 11:00 π.μ. στην εβδομαδιαία διαμαρτυρία μας, στην Αγία Βαρβάρα δίπλα στην Υψηλή Γέφυρα των Σερβίων.

 

Νίκος Κουρτίδης

Πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Ψαράδων της Λίμνης Πολυφύτου

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα